Tässä vaiheessa sinun tarvitsee vain käyttää The Forbidden One -objektia, lukea englanninkieliset sivut, jotka kertovat hieman historiaa, painaa oikeaa nuolikuvaketta kirjan alareunassa ja valita Summon Herobrine -kohde .

Kuinka löydät Herobrinen?

Herobrine-lohko on luotava 3×3-ruudukkoon, jonka keskellä on Soul Sand ja sen ympärillä olevissa neliöissä Bones.

  1. Voit saada luita kukistamalla Witherin luurangot ja luurangot.
  2. Sieluhiekkaa löytyy alamaailmasta, yleensä laavan läheltä.

Miten Wither kutsutaan?

Säkä kutsutaan asettamalla T-muotoinen sieluhiekka 3×3-laatikkoon (samanlainen kuin rautakolemien kanssa varustetuissa Iron Blocks -palikoissa) ja asettamalla 3 säkäluurankopäätä 3 kappaleeseen, jotka muodostavat T:n ylemmän temppelin.

Kuinka kutsua jättimäinen zombie?

Saat jättimäisen zombin näkyviin kirjoittamalla «/ summon Giant» palkkiin. Kiinnitä erityistä huomiota vinoviivan lisäämiseen, yhden välilyönnin jättämiseen kahden sanan väliin ja kirjoittamiseen Giant isolla alkukirjaimella.

Mikä on Herobrine-siemen?

Nyt 11 vuoden jälkeen voimme vihdoin tutkia maailmaa, jossa streameri tapasi ensimmäisen kerran sellaisen, josta tulee valtavan mittainen legenda. Siemen on seuraava ja syötä se ennen maailman luomista, jotta voit käyttää sitä: 478868574082066804.

Etsi 23 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka saada pelaajien päät?

Anna-komento antaa kirjoittajaa lähinnä olevalle pelaajalle pään, jonka SkullOwner-tunniste on asetettu sen pelaajan nimelle, jonka pään haluat. Ilmeisesti NIMEN sijaan kirjoitat sen pelaajan nimen, jonka Head haluat.

Kuinka kutsua Herobrine modilla?

Jatkaksesi sinun tarvitsee vain siirtää objekti pikapalkkiin ja se on siinä. Valitse tässä vaiheessa pikapaikka, johon olet asettanut munan, ja napsauta hiiren oikealla painikkeella missä tahansa maassa, kutsuaksesi Herobrinen välittömästi.

Kuinka luoda Herobrine Minecraftissa ps4:lle?

Tässä vaiheessa sinun tarvitsee vain käyttää The Forbidden One -objektia, lukea englanninkieliset sivut, jotka kertovat hieman historiaa, painaa oikeaa nuolikuvaketta kirjan alareunassa ja valita Summon Herobrine -kohde .

Kuinka synnyttää jättimäinen Creeper?

Summon Command -komentoa käytetään entiteettien kutsumiseen. Summon tarkoittaa kirjaimellisesti «kutsu». Joten jos haluamme kutsua Creeperin, käytämme tätä komentoa.

Kuinka synnyttää kyläläisen zombie?

Termi Count määrittää kädessä olevien esineiden määrän; joten synnyttääksesi zombin, jossa on 1 timantti kädessäsi, sinun on kirjoitettava {id: diamond, Count: 1}. Vaihtoehtoja on 2: kohde on pääkädessä tai toissijaisessa kädessä.

Kuinka saada oma pääsi Minecraft Bedrock Editioniin?

Kuinka saada oma pää Minecraftissa

Sinun tarvitsee vain kirjoittaa nimesi komennon sisään antaaksesi pään. Avaa sitten pelichat painamalla T-näppäintä ja kirjoita seuraava komento: / anna @p minecraft: player_head {SkullOwner: “PLAYER NAME”}.

Missä versiossa Herobrine poistettiin?

31. toukokuuta 2011 Minecraft Beta 1.6.6 -päivitykset julkistettiin Perssonin Tumblrissa. Listassa, joka ilmoittaa peliin tehdyistä muutoksista ja muokkauksista, löydät alareunasta sanat: Removed Herobrine («Removed Herobrine»).

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *