Erityisesti tietoliikennesatelliittien kanavia kutsutaan transpondereiksi, koska ne transponoivat vastaanottokanavan (kutsutaan ylöslinkiksi) lähetyskanavan kanssa (kutsutaan alaslinkiksi).

Mihin satelliittiin TV viritetään?

Tarvitset vain satelliittiantennin, joka on suunnattu Eutelsat Hot Bird 13 ° Eastiin, TivùSat-sertifioitu laite (dekooderi, CAM ja iDTV). Dekooderin ja CAM-paketin mukana tuleva TivùSat-älykortti voidaan aktivoida verkkosivuston tai puhelinkeskuksen kautta.

Mikä satelliitti valita katsoaksesi italialaisia ​​kanavia 2020?

Italian aluetta palvelevat satelliitit sijaitsevat 19,2° itäpuolella ja lähettävät tuhansia televisio- ja radiokanavia. Nähdäksesi kaikki Astran 19,2° itäisessä asemassa saatavilla olevat TV-kanavat, riittää, kun kiinnität 60 cm:n lautasen mihin tahansa niemimaalla.

Mikä transponderi Hotbird 13E:lle?

Eutelsat Hotbird 13E

Alkuperäisistä 38 transponderista vain 3 on tällä hetkellä käytössä: tp. 111 (10,727 GHz H), tp. 113 (10,775 GHz H) ja tp. 12 (11,432 GHz V).

Kuinka virittää HotBird-satelliitti?

Virittyäksesi HotBird-satelliittiin vastaanottimessa, sinun on asetettava vahvan transponderin parametrit, esimerkiksi voit valita 11034 -V 27500 – 3/4, jossa 11034 on taajuus megahertseinä, V on pystypolarisaatio, 27500 on symbolinopeus, 3/4 on virheenkorjauskoodi.

Etsi 44 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka löytää HotBird-satelliitti?

SATELLIITIN Hot Birdin OSOITTAMINEN ja TUNNISTAMINEN 13° itään

  1. Kytke laite päälle,
  2. Liitä laite lautasenmuuntimeen (LNB) kaapelilla,
  3. Paina SAT-painiketta,
  4. Paina PLAN-painiketta ja valitse SATELLIITTI-luettelosta Hot Bird -satelliitti 13 ° East «HBIR13»,

Kuinka asettaa LNB-taajuus?

LNB-taajuus

Valitse seuraavista: Universal / 5150/9750/10600/10750 / 11475. Jos vaadittua taajuutta ei ole luettelossa, valitse «Käyttäjän määrittämä» ja syötä taajuus manuaalisesti (taajuudet löytyvät Internetistä ja ne ovat satelliittikonsortioiden julkaisemia, esim. . Astra.).

Mikä LNB-taajuus?

«Universal» LNB:ksi kutsuttu rakenne pystyy peittämään kaksi Ku-kaistaa kahdella polarisaatiolla tarjoten välitaajuisen signaalin 950 MHz ja 2 150 MHz välillä.

Millä satelliitilla Mediaset näkyy?

[120] 20 Mediaset (taajuus: 11919 V, sr: 29900, FEC: 5/6 – HotBird 13C) [121] Rai Sport (taajuus: 10 992 V, sr: 27 500, FEC: 2/3 – HotBird 13E)

Millä satelliitilla Rai- ja Mediaset-kanavat näkyvät?

Rain yleiskanavat (nyt ilmaiskanavat) lähetetään aina Hotbird 6 -satelliitin 10992 Vertical -taajuudella 13° itään, mutta nyt ne lähetetään kuvamuodossa 16:9, kuten on ollut jonkin aikaa. digitaalisella alustalla. maanpäällinen.

Mihin satelliittiin satelliittitelevisio on kytketty?

Pääsy tivùsatiin on yksinkertaista, sillä lautanen on jo suunnattu Eutelsatin 13 ° itäiseen Hotbirdiin.

Kuinka katsella satelliittitelevisiota ilmaiseksi?

Käyttääksesi kymmeniä televisiokanavia TivùSat-alustalla, sinun on ensin aktivoitava kortti: se sisältyy jokaisen TivùSat-sertifioidun dekooderin pakkaukseen; ne, jotka haluavat käyttää omaa televisiota integroidulla satelliittivirittimellä suoraan, löytävät kortin yhdessä smarcam…

Mitä Astra-satelliitissa näkyy?

HD + -alustaa (www.hd-plus.de) hallinnoi SES Astra, ja se mahdollistaa pääsyn 23 yleisen ja kaupallisen temaattisen kanavan HD-versioihin, kuten RTL HD, Sat. 1 HD, Vox HD, ProSieben HD, RTL2 HD, Gold HD, Nitro HD, DMax HD, MTV HD, Deluxe Music HD, Nickelodeon HD ja Disney Channel HD.

Mitä LNB-tyyppi tarkoittaa?

Low noise block converter (tai LNB) on matalakohinainen lohkomuunnin, joka satelliittitelevisiolähetystekniikassa on sijoitettu vastaanottavan satelliittiantennin keskipisteeseen.

Miten LNB saa virtaa?

LNB tarvitsee toimiakseen virtalähteen jännitteen, jonka SAT-dekooderi tarjoaa saman koaksiaalikaapelin kautta, joka on yhteydessä paraboliseen antenniin ja jossa 22 kHz:n ääni on jo kulkenut.

Miten LNB saa virtaa?

LNB-virtalähteen on oltava aktiivinen, kun dekooderilla ohjataan kahta valaisinta (esim. kaksoissyöttö Astralle 19° ja Eutelsat 13°. Siksi kun VR:ssä on vain yksi valaisin, Sandro kytkee päälle tai pois päältä, näkee kaiken samalla tavalla.

Mistä näet, toimiiko LNB?

Tarkistaaksesi tähtäyksen, vertaa valikossa näkyviä kanavia ja taajuuksia taulukoissamme julkaistuihin. Jos valikossa näkyy esimerkiksi «SCR», «dCSS», «user band 1» tai vastaava, kyseessä on SCR / dCSS LNB.

Millä taajuudella LNB Hotbird?

LNB-taajuus: 9750/10600. Kuljetin: 10992/27500 / V. 22kHz: Automaattinen. LNB-virtalähde: päällä.

Kuinka löytää lautasen signaali?

Kaikki satelliittisignaalin lautaset osoittavat etelään, kuten naapureiden lautasia katsomalla huomaa helposti, sillä tähän suuntaan on satelliitti, joka välittää Skyn ​​sisältöä.

Kuinka osoittaa astia matkapuhelimella?

Suuntaa satelliittiantenni Android-sovelluksilla

Koskettamalla pientä karttaa kuvaavaa kuvaketta SatFinder näyttää Google Maps -näkymän: myös tässä tapauksessa suuntaa vihreä kaari punaisen viivan suuntaan.

Kuinka osoittaa astia Hotbirdissä ja Astrassa?

Ota ensin käyttöön kohteet «DiSEqC 1.0», «Mini DiSEqC» ja valitse sitten Hotbird 13 -satelliitti ja siirry lopuksi kohtaan «1» tai «A» ja tarkista vastaanotetun signaalin laatu käyttämällä näytön palkkeja, mitä enemmän ne ovat värillinen sitä enemmän vastaanotto on erinomainen.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.