Edoardo Vianello on italialainen laulaja-lauluntekijä, levytuottaja ja näyttelijä. Yhdessä Antonello Vendittin, Nico Fidencon, Gianni Meccian ja Jimmy Fontanan kanssa Vianelloa voidaan pitää …

Kuka on Susanna Edoardo Vianellolle?

Edoardo Vianellon ja Wilma Goichin tytär Susanna Vianello kuoli huhtikuussa 2020 keuhkosyöpään, jonka hän oli diagnosoitu kuukautta aiemmin. … Susanna Vianello kuoli kuukausi keuhkosyöpädiagnoosin jälkeen: ”Hän oli täynnä elämää ja energinen, hän teki tuhat asiaa.

Milloin Susanna Vianello syntyi?

Susanna Vianello syntyi 20. heinäkuuta 1970, kolme vuotta vanhempiensa avioliiton jälkeen, ja työskenteli radiopuhujana Radio Italia Anni 60:n roomalaisissa studioissa.

Mitä tapahtui Edoardo Vianellon tyttärelle?

Edoardon ja Wilma Goichin tytär Susanna Vianello työskenteli puhujana Radio Italia Annissa 60 ja olisi heinäkuussa 2020 täyttänyt 50 vuotta. Viime vuoden alussa diagnosoitiin kasvain, joka huhtikuussa aiheutti kuoleman.

Kuinka monta kertaa Edoardo Vianello on ollut naimisissa?

Suurelle yleisölle yhdeksi menestyneimmistä laulajista tunnettu Edoardo Vianello on ollut naimisissa kolme kertaa. Tutustutaanpa paremmin Elfrida Ismolliin, italialaisen taiteilijan kolmanteen puolisoon.

Etsi 18 aiheeseen liittyvää kysymystä

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.