Tramezzino on kolmion tai suorakaiteen muotoinen voileipä, joka koostuu kahdesta leipäviipaleesta – joiden kuori on usein poistettu – täytettynä salamilla, juustolla, vihanneksilla tai muulla; sen alkuperä on Torinosta ja yleisin resepti vaatii kylmää, mutta on myös lämmitetty variantti.

Miten voileipä syntyy?

Voileivän keksiminen johtuu Angela Demichelisistä ja hänen aviomiehestään Onorino Nebiolosta, kahdesta torinalaisesta Amerikasta, jotka palatessaan kotikaupunkiinsa vuonna 1925 ostivat Mulassanon perheen myytävän paikan.

Missä kaupungissa voileipä syntyi?

Torino, Caffè Mulassano, 1926. Tämä on Angela Demichelis Nebiolon keksimän voileivän syntymäaika. Kaksi viipaletta pehmeää leipää ilman kuorta ja monia mielikuvituksellisia täytteitä, jotka saivat jopa Gabriele D’Annunzion rakastumaan, joka nimesi ne uudelleen voileipiksi.

Miten voileivät syntyivät?

Se oli kolmion tai suorakaiteen muotoiseksi leikattua valkoista leipää, jonka sisään oli tapana laittaa voita ja kurkkua. Kun «teevoileipiä» alkoi levittää koko Englannissa noin 1850, voileipissä alkoi ilmestyä myös leikkeleitä ja juustoja.

Kuka keksi voileivän?

Sanan sandwich loi Gabriele D’Annunzio, joka loi sen korvaamaan englannin sanan sandwich. Se on tramezzon deminutiivi, joka on tarkoitettu hetkeksi aamiaisen ja lounaan puolivälissä, jolloin nautitaan välipala tai välipala, kuten voileipä.

Etsi 39 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka paljon kaloreita voileipä, jossa on kinkkua ja juustoa, sisältää?

Muut koot: 1 annos – 252kcal, 100 g – 304kcal, 1 unssi – 86kcal, Muut koot: 1 unssi – 68kcal, 100 g – 241kcal, lisää …

Kuinka paljon kaloreita voileipä keitetyn kinkun ja juuston kanssa sisältää?

100 g kinkku-juustovoileipää sisältää 275 kaloria (kcal), mikä vastaa 1151,37 kJoulea.

Kuinka paljon kaloreita muna-parsa-voileipä sisältää?

Kevyitä voileipiä kananmunalla ja parsalla, vain 178 kaloria.

Kuinka paljon kaloreita tonnikala-kevätsipuli-voileipä sisältää?

100 grammassa on 272 kaloria.

Kuinka paljon tonnikala-tomaattivoileipä painaa?

Tonnikala-tomaattivoileipä

  1. VALMISTAUTUMINEN. Maistamisvalmis tuote.
  2. NETTOPAINO. 140 g.

  3. SÄILYTYS. 0 °C – +4 °C.

Kuinka paljon kaloreita tonnikala-oliivivoileipä sisältää?

100 grammassa on 303 kaloria.

Kuinka monta kaloria tomaatti-mozzarella-voileipä sisältää?

Muut koot: 1 viipale – 78kcal, 1 kuppi raastettua – 310kcal, 1 kuppi kuutioituna – 362kcal, Muut koot: 1 unssi – 72kcal, 1 lb – 1152kcal, lisää …

Kuinka monta kaloria briossissa on?

Briossi: liikaa rasvaa ja kaloreita. «Keskimääräinen» briossi tuo noin 420 kcal per 100 g tuotetta ja painaa keskimäärin 35-45 g.

Kuinka monta kaloria laakeassa on?

Jos et tiedä tarkkaa arvoa, pidä vakioarvo 340 kaloria. Tavallinen piadina (vain taikina) painaa keskimäärin noin 120-130 grammaa.

Kuinka monta kaloria keitetty kinkkuvoileipä sisältää?

Voileipä täytetty raaka- tai keitetyllä kinkulla (100 g leipää ja 50 g kinkkua) ilman mausteita, 400 Kcal. Voileipä 2 tomaattiviipaleella ja Grana Padano DOP -hiutaleilla (100 g täysjyväleipää, 35 g juustoa) ripaus pippuria, Kcal 360.

Kuinka paljon kaloreita voileipä keitetyn kinkun ja majoneesin kanssa sisältää?

100 grammassa on 273 kaloria.

Kuinka monta kaloria kilossa keitettyä kinkkua on?

Mitä tulee ravintoarvoon, keitetyn kinkun kalorit vaihtelevat välillä 130–150 kaloria 100 grammaa kohden. Mutta myös täällä ravintoarvot voivat muuttua, jos tarkastelemme kolmea luokkaa: 119 kcal yksinkertaisesta keitetystä kinkusta mahdolliseen yli 200 kcal korkealaatuiseen keitettyyn kinkuun.

Kuinka paljon kaloreita tonnikala-majoneesivoileipä sisältää?

Kalorit Tramezzino tonnikala ja majoneesi Il Gigante (voileipä) Ainesosa Tramezzino tonnikala ja majoneesi Il Gigante (voileipä) sisältää noin 231 kcal per 70 grammaa.

Kuinka monta kaloria pastalautasessa?

Kuinka paljon kaloreita pasta sisältää ja mikä on sen ravintoarvo? Yksi annos maustamatonta keitettyä pastaa sisältää noin 180-200 kaloria.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *