– [in modo inatteso: i. ha cambiato espressione] ≈ yhtäkkiä, äkkiä, d’emblée, (fam.) Yhtäkkiä, yhtäkkiä, yhtäkkiä, tyhjästä, yhtäkkiä (tai yhtäkkiä), äkillisesti, yhtäkkiä.

Kuinka vaihtaa yhtäkkiä?

Synonyymit sanalle äkkiä italiaksi

  1. yhtäkkiä.

  2. tyhjästä.
  3. ilmoittamatta.
  4. yllättäen.
  5. yhtäkkiä.
  6. Tyhjästä.
  7. yhtäkkiä.
  8. yhtäkkiä.

Mikä on yhtäkkiä vastakohta?

heti. ↔ asteittainen, hidas, progressiivinen.

Mikä on hetken synonyymi?

välin että, (ei com.) (in) kun taas tuo, hetkessä jossa, ajassa jossa, milloin.

Mitä se yhtäkkiä tarkoittaa?

lakimies yhtäkkiä ja vähemmän com. yhtäkkiä, odottamatta, ennakoimatta tai ennustamatta, ilman valmistautumista: saapuminen, lähtö i:lle, se tapahtui i:ssä; hän katsoi ulos minusta.

Etsi 41 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mikä adverbi on yhtäkkiä?

Tämä näkyy myös kahden adverbin erilaisesta syntaktisesta vapaudesta: adverbi, kuten äkkiä, juuri siksi, että se määrittelee koko tapahtuman (mukaan lukien subjektin) eikä vain predikaattia, löytää luonnollisen paikan jopa lauseen alussa. : (3) Yhtäkkiä Gianni löi häntä.

Millainen adjektiivi on äkillinen?

Äkillinen on pätevä adjektiivi. Muodot sukupuolen ja lukumäärän mukaan: äkillinen (feminiininen yksikkö); äkillinen (maskuliininen monikko); äkillinen (feminiininen monikko).

Mikä on synonyymi sanalle Ma?

kohtaan. [come cong. coordinativa avversativa, per esprimere contrapposizione a quel che precede, per lo più espresso con negazione: incredibile, ma vero] ≈ vielä, kuitenkin, kuitenkin, kuitenkin, kuitenkin.

Mitä sillä välin?

loc. cong. pop., ajan myötä, sillä hetkellä, jolloin: kun palasin, alkoi sataa | toisaalta vastustavalla arvolla: hän tuhlaa aikaa, kun hänen pitäisi työskennellä.

Mikä on sanan So synonyymi?

sinun on pyydettävä häneltä anteeksi]≈ näin ollen, siis, siis, (perhe.) jonka vuoksi, miksi, niin. sitten asianajaja

Mikä on täyteen vastakohta?

kylläinen, (ant.) kyllästynyt. ↔ nälkäinen, paasto. ‖ Ravenous.

Mikä odottamaton synonyymi?

Muut synonyymit: äkillinen, arvaamaton, arvaamaton, odottamaton.

Mikä on nopean synonyymi?

SYNONIMIHOEPLI EDITORE.IT:N SANAKIRJA

nopea, nopea, valmis, ketterä, nopea, nopea, avulias, salamannopea, dynaaminen, nopea, löysä, nopea, kiireellinen, täydellä nopeudella. vastakohdat hidas, myöhäinen, laiska, flegmaattinen, laiska.

Kuinka tunnistaa adverbilausekkeet?

Adverbilauseen tunnistaminen on helppoa: jos lauseessa se voidaan korvata adverbillä, niin se on fraasi ja kieliopillisessa analyysissä sitä on tarkasteltava kokonaisuutena. Esimerkiksi: Vähitellen (hitaasti kirjoittamisen sijaan, mikä on tavan adverbi) = tavan adverbilause.

Kuten kielioppianalyysissä, mikä se on?

Sanasta kuten kielioppianalyysissä tulee yksinkertainen konjunktio, kun se yhdistää kaksi verbiä tai kaksi lausetta, ja epäsuorissa kysymyksissä. Katsotaanpa joitain esimerkkejä yksinkertaisesta konjunktiosta sen eri funktioissa.

Mistä tunnistat adverbin?

Ymmärtääksemme eron, olipa kyseessä adverbi tai adjektiivi, meidän on analysoitava lauseen konteksti.

  1. Se on adverbi, jos se viittaa verbiin tai on muuttumaton.
  2. Se on adjektiivi, jos se on samaa sukupuolta ja lukumäärää substantiivin kanssa.

Milloin vai milloin?

Ilmaistakseen samaan aikaan esiintyviä suhteita eksplisiittisellä tavalla italian kieli käyttää kahta tärkeää konjunktiota: yleisin on varmasti milloin, jota seuraa välittömästi while.

Mitä se sillä välin tarkoittaa?

– [spazio di tempo che intercorre tra due fatti o momenti successivi, impiegato soltanto in locuz. prep.] ▲ Locuz. prep .: sillä välin [nel medesimo tempo]≈ [→ FRATTANTO].

Kuinka korvata minut?

Konjunktiota «mutta» käytetään täsmälleen samalla tavalla kuin «mutta». «Kuitenkin» ja «ja silti» ilmaisevat ristiriitaa, ristiriitaa.

Mikä on synonyymin vastakohta?

≈ synonyymia. ‖ Analoginen. ↔ Ⓣ (ling.) … Jolla on periaatteessa sama merkitys, mikä tarkoittaa samaa asiaa: sanoja, synonyymejä ilmaisuja ….

Mikä luo synonyymin?

Muita synonyymejä: ajatella, muodostaa, muodostaa, suunnitella, arkkitehti.

Mitä pelko tarkoittaa kielioppianalyysissä?

PELON KIELELLINEN LUOKKA

Paura on substantiivi.

Mitkä ovat ajan adverbit?

Ajan adverbeja käytetään osoittamaan lauseiden välisiä ajallisia suhteita. Siten adverbit kuten ennen, jälkeen, samanaikaisesti, tänään, huomenna, eilen, toissapäivänä kuuluvat tähän luokkaan.

Mitä ovat tavan adverbit?

Tavan adverbit ovat adverbejä, jotka osoittavat, miten jokin tehdään tai millä tavalla. … Eniten käytetyt ovat adverbeja, jotka päättyvät nexukseen -MENTE. Sitä he ovat, hitaasti, nopeasti, taiteellisesti, kirjaimellisesti, pehmeästi, ystävällisesti, raa’asti, ystävällisesti, rehellisesti.

Mitä adverbilause tarkoittaa yhtäkkiä?

PIEN VÄHÄN, KÄSIT KÄSEEN, YHTÄkkiä, KASVO VASTEEN, NOPEASTI, SILMÄN RIKKEÄSSÄ .. Esim: miten ja milloin toiminta tapahtuu? «Yhtäkkiä paha roisto tuli minua kohti ja kerran kasvotusten hän käski minun mennä pois!»

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.