Kirjoittaja, italialainen, palannut pitkästä oleskelusta saarella, rakastaa brittejä. Mutta tämä ei estä häntä kuvailemasta niitä, samoin kuin niiden vahvuuksia, jopa puutteita, tikkuja ja harhaluuloja. …

Kuinka elää ilman bideetä?

Ilman bideetä pärjää pelkällä wc-paperilla, kosteuspyyhkeillä tai tavallisilla käsien kuivauspaperilla, joka on kostutettu pesualtaassa veden alla (kuten esimerkiksi minä teen bideen puuttuessa).

Miksei briteillä ole bideetä?

Erityisesti he yhdistävät bideet bordelleihin ja prostituoituihin, mikä olisi johtanut bideetä ympäröivään karheuteen. Itse asiassa ajateltiin, että bidee oli ehkäisymenetelmä ”, mikä lisäsi sosiaalista vastenmielisyyttä saniteettitavaroiden käytössä.

Mitä ranskalaiset käyttävät bideen sijaan?

Hello Bidet -käsisuihku on nopeimmin koottava versio, ja se myydään myös matkapakkauksen kanssa.

Miksi bideetä ei ole olemassa muissa osavaltioissa?

Koska sen leviäminen liittyi pääasiassa prostituoitujen työhön, jotka käyttivät sitä peseytymiseen sukupuoliyhteyden jälkeen välttääkseen sairauksia.

Etsi 21 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka peset ne, joilla ei ole bidettä?

Toinen ympäristöystävällinen vaihtoehto on kostea pyyhe, joka on ilmeisesti erittäin suosittu Belgiassa, tai ranskalainen pesulappu. Tämä työkalu on märkä ja saippua pesuallas, kun peset seisoessasi wc: ssä (ja pestään sitten vuorotellen).

Kukapa ei käytä bideetä Euroopassa?

Eurooppa. Bideet eivät ole käytössä kaikissa Euroopan maissa: ne ovat yleisiä vain Kreikassa, Albaniassa, Espanjassa ja ennen kaikkea Italiassa ja Portugalissa, maissa, joissa bideen asentaminen olohuoneisiin tehtiin pakolliseksi vuonna 1975.

Miksi ranskalaiset eivät peseytyneet?

Muutamat käytetyt yksilöt päätyivät tapaamistaloihin ilmeisistä syistä. Henkilökohtainen hygienia, kuten hyvin tiedetään, ei ollut Ranskan kuninkaallisten prioriteetti. Sanotaan, että aurinkokuningas, jopa lääkäreiden neuvosta, peseytyi harvoin sairauksien pelossa.

Mitä hyötyä bideestä on?

Se on työkalu, joka takaa henkilökohtaisen hygieniasi ja joka käyttää veden virtausta samaan työhön kuin wc-paperi. Pohjimmiltaan se on allas, jolla voit pestä sukuelimet ja peräaukon alue kylpyhuoneen käytön jälkeen.

Mitä tapahtuu, jos sinulla ei ole bideetä?

Emättimessä on omat bakteerinsa, eikä se ole kosketuksissa ulkopuoliseen «huoltoon» puhdistuksen kannalta, se on runsaasti bakteereja (Doederlein-basillit), hyödyllinen suojaamaan infektioita ja ärsytystä vastaan.

Miten bidee syntyi?

Ranskassa vuonna 1700! Kyllä: bidee – kuten sana itse ehdottaa, mikä ranskaksi tarkoittaa «ponia» – syntyi Alppien tuolla puolen, ja sillä on hauska tarina. Sen väitetty keksijä Christophe Des Rosiers asensi sellaisen Ranskan pääministerin asuntoon hänen vaimonsa Madame De Prien käyttöön.

Kuinka saada bidee asuntoautoon?

Bidee asuntovaunussa? Ei kiitos. Koska asuntovaunun tai asuntovaunun kylpyhuone on melko pieni, valitse bideen sijaan vesiharja, eli hygieeninen suihku, jossa on vedensyöttöpainike, joka vie paljon vähemmän tilaa kuin oikea wc.

Kuinka yhdistää suihku bideeeseen?

1) Kierrä ilmastimen suodattimen pidike irti hanasta; 2) Ruuvaa Hello Bidet -ilmastimen suodattimen pidike; 3) Liitä liitäntä * hanaan ja käytä Hello Bideta.

Miten naiset tekevät bideen?

Paras tapa käyttää bideä on istua sen päällä kasvot seinää vasten. Itse asiassa tällä tavalla voimme paremmin valvoa veden virtausta ja lämpötilaa. Mikään ei kuitenkaan estä sinua istumasta ylösalaisin, eli selkä hanoihin päin.

Kuinka puhdistaa peppusi ulostamisen jälkeen?

Jos kärsit peräpukamista tai olet altis peräaukon ärsytykselle, on parasta käyttää lämmintä vettä ja mietoa intiimi saippuaa peräaukon pesemiseen ulostamisen jälkeen. Huuhtele, vaahdota hyvin sormillasi tunkeutuaksesi kevyesti peräaukon läpi ja huuhtele uudelleen. Toista tarvittaessa.

Mitkä ovat näyttelijät, jotka eivät pese?

Cameron Diaz ja Matthew McConaughey ovat ilmoittaneet, että he eivät käytä deodoranttia, että he pitävät parempana ihonsa luonnollista hajua (näyttelijän mukaan karvat pitävät sisällään pahoja hajuja, vain ajavat kainaloita niiden estämiseksi).

Kuinka teet bideen ruokasoodalla?

Se on vain kysymys kahden ruokalusikallisen ruokasoodan lisäämisestä lämpimään bideeveteen. Jotkut käyttävät tavallisesti vettä ja bikarbonaattia yksityisten osien puhdistamiseen tavallisten pesuaineiden sijaan.

Kuinka tehdä ruokasoodapesuja candidalle?

Voimakkaasti emäksinen bikarbonaatti pystyy nostamaan emättimen luonnollista pH:ta, mikä tekee paikasta vihamielisen sienelle. Se ei ole vaikea käyttää, sinun tarvitsee vain liuottaa puoli teelusikallista ruokasoodaa puoleen kuppilliseen vettä ja pestä tällä liuoksella.

Miten bikarbonaattia käytetään intiimihygieniaan?

Intiimi hygienia bikarbonaatilla: miten ja milloin

Bikarbonaatti on arvokas liittolainen tulehdusten ehkäisyssä ja voi korvata saippuaa, kun tunnet olosi ärtyneemmäksi ja herkemmäksi: lisää vain lusikallinen sitä altaaseen kerättyyn kuumaan veteen ja pese sillä.

Miten ranskalaiset voivat temperamenttisesti?

5) Ranskalaiset ilmentävät tiettyä eleganssia, ovat erityisen tarkkaavaisia ​​linjalle ja rakastavat huippumuotia. 6) Ranskalaiset, varsinkaan Pariisissa, eivät ole ystävällisyyden mestareita: he ovat hyvin suoria, elleivät ylimielisiä ja mielipiteitä muita, erityisesti turisteja kohtaan.

Mitä italialaiset ajattelevat Ranskasta?

Ranska, kaunis maa

Vaikka ihmiset ovat snobeja, italialaiset ovat täysin samaa mieltä siitä, että Ranska on kaunis maa. Se on jo jotain! Kun kysymme italialaisilta, minne he menivät Ranskaan, ensimmäinen vastaus on tietysti Pariisi, mutta samalla se on pääkaupunki, joten hyväksymme sen!

Kuinka paljon ranskalaiset pesevät itseään?

Onneksi 21,4% ranskalaisista pesee kätensä vähintään kymmenen kertaa päivässä (ja me, jotka uskoimme, että Lady Macbeth oli skotlantilainen) ja 86,6% ennen ruoanlaiton aloittamista, viimeinen todellinen pyhä riitti tässä maassa. Suihkuluvun tiedot ovat ristiriitaisia.

Kuinka tehdä bidee ulkomailla?

Pidämme pyyhkeen käden ulottuvilla, jotta se ei tippu, ja kuivumme nopeasti. Et voilà, tässä on nopea bidee, joka on valmistettu eri tavalla. Viimeinen pidempi tapa, mutta myös ulkomaalaisten omaksuttu, on nopea bidee suihkussa tai kylpyammeessa. Vaikka yleensä se tehdään aina kokonaan pesun yhteydessä.

Kuinka kannettava bidee toimii?

Hello Bidet liitetään suoraan hanaan, se toimii yksinomaan vedenpaineen ansiosta, ilman paristoja tai sähköä, kaikki erittäin helposti ja käytännöllisesti!

Kuinka lisätä käsisuihku suihkuun?

Kuinka asentaa se

  1. ruuvaa suihkupään varsi irti seinäistuimesta.
  2. aseta 1/2 M nipat (mukana) seinätelineeseen
  3. ruuvaa FLOW DIVERTER ulostuloaukko alaspäin ja lukitse se seinään kierrerengasmutterilla.
  4. aseta suihkuvarsi uudelleen.
  5. ruuvaa suihkuletku kiinni.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.