Tapahtuma, jota näyttelijä piti kostona riidan jälkeisten epäkohtiensa jälkeen. Tuottajille Sheridan olisi kuitenkin käyttäytynyt epäammattimaisesti ja tästä syystä hänet olisi erotettu ja hänen hahmonsa kuolee.

Missä jaksossa Mike Delfino kuolee?

Kahdeksas kausi

Benin tyttöystävä Renée maksaa velan, mutta lainahai alkaa jahtaa häntä, Mike lyö häntä ja ajaa hänet pois, sitten mies tulee takaisin naapurustolle ja ampuu Miken tappaen hänet Susanin silmien edessä.

Kuka tappoi Monique Polierin?

Gloria syyttää Orsonia siitä, että hän jätti isänsä rauhaan ja antoi hänelle siten mahdollisuuden tehdä itsemurha, mutta antaa hänelle säännöllisesti mahdollisuuden ”parantua”: eräänä päivänä hän tappaa Monique Polierin, Orsonin rakastajan. ja hautaa hänet yhdessä.

Kuka löi Mike Delfinoa?

Orson Hodge

Hän osui tarkoituksella Mike Delfinoon autolla peittääkseen hänen emäntänsä Monique Polierin murhan ensimmäisen avioliiton aikana.

Kuka löi Chuck Vancea?

Seitsemännen kauden alkaessa Orson eroaa Breesta, kihlautuu fysioterapeuttinsa kanssa ja jättää Wisteria Lanen. Kahdeksannessa hän osoittautuu hulluksi, koska hän ajoi vapaaehtoisesti Chuckin, Breen exän, yli.

Etsi 22 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuka tappoi Mary Alicen?

Mutta Youngin perheen kaunis elämä särkyi, kun Deidre ilmestyi uudelleen ilmeisesti kuntoutuneena saadakseen vauvansa takaisin. Raivokkaan taistelun jälkeen Mary Alice päätyi tappamaan hänet pienen Danan silmien edessä, jolle he olivat antaneet nimen Zach.

Kuka kuolee Desperate Housewivesissa?

SPOILERIVAROITUS – Mike Delfino, yksi Desperate Housewives -sarjan historiallisista hahmoista, jota näyttelee James Denton, kuolee yhdessä tämän kauden seuraavista jaksoista.

Kuka hyökkäsi Julie Desperate Housewivesin kimppuun?

Julie pelastuu Danny Bolenin hyökkäyksen jälkeen, ja onneksi hän on edelleen hengissä, vaikka on tajuton. Yrittäessään selvittää, kuka olisi voinut satuttaa tyttöä, Susan saa tietää olevansa raskaana ja suuttuu hyvin, koska hänen tyttärensä ei ollut uskonut hänelle, vaan Lynettelle.

Missä Desperate Housewives -sarja kuvattiin?

Wisteria Lane – Desperate Housewives

Todellisuudessa Wisteria Lanella käytetty sarja on Colonial Street, joka sijaitsee Universal Studios Hollywoodissa Los Angelesissa.

Kuka tappoi Martha Huberin?

Desperate Housewives -elokuvan tuottajat ovat yllättäen ilmoittaneet toisen tutun kasvon paluun viimeiseen kaksoisjaksoon, Christine Estabrookin, joka näyttelee Martha Huberin, Paul Youngin (Mark Moses) tappoman sekaantuvan naapurin ensimmäisellä tuotantokaudella estääkseen häntä paljastamasta häntä. likainen salaisuus…

Mitä nähdä Desperate Housewivesin jälkeen?

Tässä ovat parhaat TV-sarjat, joita ei kannata missata, jos olet rakastanut Desperate Housewives -elokuvaa hulluna.

 • Sinkkuelämää. …
 • Nuorempi. …
 • Hyvä vaimo. …
 • Sievät pienet valehtelijat. …
 • Huulipuna Jungle. …
 • Rakastajia. …
 • Viholliset piiat.

Minä vuodenaikana Edie Desperate Housewives kuolee?

Edie esiintyy sarjassa viimeisen kerran viidennen kauden 23. jaksossa, kun hän ilmestyy näyssä aviomiehelleen Davelle ja neuvoo tätä tappamaan pienen MJ:n Susanin edessä, jotta hän voi tuntea saman kärsimyksen. että hän kärsi.

Minä vuonna Desperate Housewives valmistui?

Desperate Housewives tai Desperate Housewives – The Secrets of Wisteria Lane on Marc Cherryn luoma yhdysvaltalainen televisiosarja, jota lähetettiin ABC-televisioverkossa vuosina 2004–2012.

Kuka on Terry Acer?

Teri Lynn Hatcher (s. 8. joulukuuta 1964 Palo Altossa) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän saavutti kansainvälistä mainetta Susan Mayerin roolilla hittitelevisiosarjassa Desperate Housewives (2004-2012), josta hän voitti Golden Globen ja kolme Screen Actors Guild Awards -palkintoa.

Kuinka lihava Eva Longoria on?

Mutta nyt, 42-vuotiaana, epätoivoinen entinen kotiäiti on raskaana: hänen muodonsa ovat nyt täysin muuttuneet: tässä hän on. Aiemmin kuuluisa ”epätoivoinen kotiäiti” sanoi olevansa onnellinen jopa ilman lapsia. Sen sijaan se odottaa ensimmäistä.

Milloin näkemys palaa Carlosille?

Warren Schillingsin klubin tulipalolla on ollut todella outoja seurauksia: on niitä, jotka huomaavat voivansa saada näkönsä takaisin, ja niitä, jotka huomaavat kuorsaavansa hillittömästi yöllä.

Mitä tv-sarjoja kannattaa katsoa?

Tässä on opas parhaisiin Netflixissä katsottaviin TV-sarjoihin, jotka etsivät toukokuussa 2021 ehdottomasti päivitettyjä sarjoja, riippumatta genrestä.

 1. Witcher. Renfrin ja Geraltin tapaaminen. …
 2. Venäjän nukke. …
 3. Breaking Bad. …
 4. Kotimaa. …
 5. Bojack Horseman. …
 6. Mustat purjeet. …
 7. Sons of Anarchy. …
 8. Rohkea paholainen.

Mitä TV-sarjoja kannattaa katsoa tärkeimmillä videoilla?

61 TV-sarjaa Amazon Prime Videolla katsottavaksi – Luettelo päivitetty lokakuussa 2021

 • Carnival Row. Carnival Row: Cara Delevingne ja Orlando Bloom yhdessä kohtauksessa sarjasta. …
 • Hyviä enteitä. …
 • Kumottu. …
 • Ihana rouva Maisel. …
 • Moderni Rakkaus. …
 • Mies korkeassa linnassa. …
 • Kriisi kuudessa kohtauksessa. …
 • Kirppupussi.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.