”Vanha” SIM CoopVoce ei ole mikään muu kuin ESP SIM. SIM-vaihto ja siirtyminen uuteen SIM Evolutioniin liittyy siis tarpeeseen, että kaikki operaattorin asiakkaat käyttävät Full SIM -korttia, mikä mahdollistaa jatkossa uusien palvelujen hyödyntämisen sekä verkon ja suorituskyvyn parantamisen.

Mitä tapahtuu, jos en vaihda CoopVocen SIM-korttia?

Kuten MondoMobileWeb ennakoi jo edellisen tekstiviestikampanjan aikana, vanhan SIM-kortin vaihtaminen uuteen versioon ei aiheuta muutoksia tarjouksiin tai hintoihin, jotka näin ollen pysyvät ennallaan, samoin kuin jäljellä oleva luotto ja mahdolliset palvelut.

Mitä tapahtuu, kun CoopVocen SIM-kortti vanhenee?

CoopVoce SIM-kortin voimassaolo

24 kuukautta aktivointipäivästä tai viimeisestä latauksesta.

Mikä muuttuu uudessa CoopVoce SIM:ssä?

Siirtyminen uuteen SIM Evolutioniin on eräänlainen ”sisäinen siirrettävyys” -toiminto, johon ei tässä tapauksessa liity tarjousten tai hintojen muutosta, vaan ne pysyvät siis ennallaan. Sama koskee jäännösluottoa ja muita palveluita, jotka pysyvät samoina ilman muutoksia.

Mitä tehdä vanhalle SIM-kortille?

Jos toisaalta SIM-kortti vaurioituu, on silti mahdollista luopua ensimmäiseen ehdotettuun ratkaisuun: ota yhteyttä huoltokeskukseen ja pyydä uusi, pienennetty SIM-kortti vanhan tilalle ja puhelin säilytetään. määrä.

Etsi 24 aiheeseen liittyvää kysymystä

Milloin SIM-kortti vanhenee?

Kuten luultavasti jo tiedätkin, SIM-korttien automaattinen deaktivointi tapahtuu 12 kuukautta viimeisen latauksen tai minkä tahansa kaupallisen toimenpiteen jälkeen, minkä jälkeen laukeaa kuukauden ”odotus”, jonka aikana voit vain vastaanottaa puheluita, mutta ei soittaa niitä ja jatkaa sitten eteenpäin. toiselle 11 kuukaudelle, jonka aikana…

Minne mennä SIM-kortin leikkaamiseen?

Leikkaa SIM-kortti viralliselta jälleenmyyjältä

Viimeinen hyödyllinen tapa leikata ja pienentää SIM-kortin kokoa on luottaa valtuutettuun jälleenmyyjään: suuret ketjut, kuten MediaWorld, Unieuro tai Euronics, tarjoavat usein tällaista apua, mutta maksua vastaan.

Kuinka kauan CoopVoce-simin aktivoiminen kestää?

Yhden työpäivän jälkeen CoopVoce-ladattavan sim-kortin aktivointiprosessi alkaa. Uuden numeron tapauksessa samana päivänä, siirrettäessä 2 arkipäivää.

Mikä on CoopVoce Evolution -sim, mikä se on?

SIM Evolutionin avulla CoopVoce on kehittynyt ja varustettu itsenäisellä teknologisella infrastruktuurilla hallitakseen tarjontaa itsenäisesti ja innovatiivisesti, mikä takaa samat KÄTEVYYS-, LAATU- JA LOJAALISUUSarvot sekä tulevaisuuden täynnä uusia palveluita.

Kuinka aktivoida SIM Coop Evolution?

Itse asiassa, jos olet uusi asiakas ja sinulla on SIM Evolution Coopvoce, joka suorittaa automaattisen konfiguroinnin Internetissä surffaamista varten, voit lähettää tekstiviestin numeroon 4243688 tekstillä CONFIGURE. Muutaman sekunnin kuluttua lähettämisestä saat itsekonfiguroivan viestin.

Kuinka aktivoida CoopVoce SIM-kortti uudelleen?

Aktivoidaksesi sen uudelleen, se on ladattava uudelleen 30 päivän kuluessa, muuten vaihtoehto poistetaan käytöstä. Kuukaudessa käyttämättä jääneitä minuutteja, tekstiviestejä ja Megaa ei lisätä seuraavan kuukauden minuutteihin ja tekstiviesteihin tai nettiliikenteeseen.

Kuinka kauan SIM-kortti kestää lataamatta?

Jokaisella SIM-kortilla on oma viimeinen voimassaolopäivänsä, ja se on yleensä voimassa 12 kuukautta aktivointipäivästä, viimeisestä latauksesta tai viimeisestä maksullisesta liikennetapahtumasta sekä ylimääräinen kuukausi, jonka aikana SIM-kortti voi vastaanottaa vain ilmaisia palvelut.

Milloin CoopVoce-tarjous vanhenee?

Mikäli luottoa ei uusita riittämättömän luottorajan vuoksi, CoopVocen tarjoukset keskeytetään 30 päiväksi, jonka aikana Internet-liikenne on estetty, kun taas puheliikenteestä ja tekstiviesteistä veloitetaan tariffisuunnitelman ehtojen mukaisesti.

Kuinka vaihdan Evolution CoopVocen sim-kortin?

CoopVoce Evolution SIM-kortin vaihto verkossa ja toimitus postitse. Siksi niiden, jotka haluavat vastaanottaa SIM Evolution CoopVocen postitse suoraan kotiin, tulee tehdä pyyntö suoraan verkossa, sivuston omalta sivulta, Asiakasalueelta tai sovelluksesta 31.7.2021 mennessä.

Kuinka CoopVoce Evolution SIM -kortti määritetään?

Android-laitteiden omistajien on puolestaan ​​syötettävä asetukset valikosta, valittava kohta ”Yhteydet / Langaton ja verkko” ja klikattava sen sisällä ”Mobiiliverkot” (Android 4. x napauta ”Muu”).

  1. Nimi: Web CoopVoce.
  2. APN: internet.coopvoce.it.
  3. APN-tyyppi: Oletus, supl, dun.
  4. Oma asiakaskeskus: 222.
  5. MNC: 53.

Mihin puhelinyhtiöön CoopVoce luottaa?

Coopvoce on virtuaalinen operaattori, joka luottaa TIM-verkkoon ja tarjoaa puhelinpalveluita kaikille mobiililaitteille.

Miten SIM-kortti aktivoidaan?

Jos haluat aktivoida uuden TIM-SIM-kortin kaupassa, ota yhteyttä myyjään ja esitä pyyntösi. Jos haluat vain aktivoida uuden SIM-kortin, ilmoita mahdollisesta tilaustarjouksesta, toimita tarvittavat asiakirjat ja odota SIM-kortin aktivointia.

Kuinka paljon CoopVoce SIM maksaa?

SIM-kortin hinta on 10 euroa, sisältäen liikenteen 5 euroa. Tämän vaihtoehdon aktivoimiseksi vaaditaan siis lisäys, joka kattaa ensimmäisen kuukausimaksun.

Miten toimia, jos SIM-kortti on liian suuri?

Aseta MicroSIM-kortti mallin päälle, jossa on merkintä MicroSIM (3FF) to NanoSIM (4FF). Kun olet yhdistänyt puhelinkortin piirretyn kuvion kanssa, ota viivain ja merkitse kohdat, joihin Micro SIM leikataan saadaksesi Nano SIM.

Kuinka teen SIM-kortistani mikro-sim-kortin?

aina leikkurin kanssa, määritä reunat leikattavan SIM-kortin Micro-SIM- tai Nano-SIM-kortin kehällä; leikkaa saksilla kehän mukaisesti, jonka olet aiemmin merkinnyt leikkurilla; kun SIM-kortti on leikattu, tasoita reunat kynsiviilalla.

Kuinka paljon nano-SIM-kortin valmistaminen maksaa?

Mikro-SIM-kortin vaihtamiseksi on siksi kätevää keskittyä Nano-SIM-kortin ostamiseen (sovittimien kanssa). SIM-kortin vaihto maksaa puhelinoperaattorisi. Yleisesti ottaen SIM-kortin vaihto maksaa Nano-muotoon vaihtamisen yhteydessä 10 euroa.

Milloin SIM-kortti ei ole enää aktiivinen?

Jos soitetaan tulokseen ”Soitettavan henkilön puhelin saattaa olla pois päältä”, se tarkoittaa, että SIM-kortti on edelleen aktiivinen, mutta sitä ei ole asetettu älypuhelimeen. Jos toisaalta saat vastauksena ”Numero ei ole olemassa tai ei enää aktiivinen”, kortti on nyt deaktivoitu ja heitetään pois.

Mistä tietää, onko kortti aktiivinen?

Kun olet löytänyt SIM-numeron, yritä soittaa puhelu valitsemalla numero numerovalitsimesta. Jos se soi ja saat saapuvan puhelun älypuhelimeen, johon tarkistettava kortti on asetettu, tai jos siihen ei saada yhteyttä tai puhelin on pois päältä, SIM-kortti on edelleen aktiivinen.

Mitä tapahtuu, kun Vodafone SIM vanhenee?

Voit henkilökohtaisesti pyytää SIM-kortin vaihtoa missä tahansa Vodafonen myyntipisteessä hintaan 10 euroa. SIM-kortin vaihtaminen uuteen samanmuotoiseen SIM-korttiin on ilmaista vain, jos SIM-kortti on viallinen ja ostosta ei ole kulunut yli 24 kuukautta.

Milloin CoopVoce Evo 10 -tarjous vanhenee?

EVO 10 voidaan aktivoida 31.12.2021 mennessä hintaan 5,90 € kuukaudessa, ikuisesti. Jos saat SIM-kortin verkossa vastaanotolla kotiin, aktivointihinta on 9,90 € ja sisältää: toimituksen, aktivoinnin ja tilatun tarjouksen ensimmäisen kuukauden.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.