Bellunon maakunta on Italiassa Veneton provinssi; se on samalla seudun vähiten asuttu (213 474 asukasta) ja suurin (3 678 km2).

Mikä kaupunki on BL?

Belluno () (IPA: / belˈluno /, Belun in Belluno Veneto, Belum tai Belun in Ladin) on italialainen 35 520 asukkaan kaupunki, Veneton samannimisen maakunnan pääkaupunki. … Kaupunki perustettiin Rooman kunnaksi 1. vuosisadalla eKr.

Missä Belluno sijaitsee?

Veneton kunta (147,2 km2, 35 675 asukasta vuonna 2020), samannimisen maakunnan pääkaupunki, melkein Val Bellunan itäosan keskustassa. Se kohoaa 383 m merenpinnan yläpuolelle Ardon ja Piaven yhtymäkohdassa, jälkimmäisen joen oikealla puolella.

Kuinka monta kuntaa Bellunon maakunnassa on?

Bellunon maakunnan pinta-ala on 3 670 neliökilometriä, mikä on täsmälleen 20% Veneton pinta-alasta. Italiassa tämä maakunta on 22. laajemmin. Bellunon maakunta on jaettu 67 kuntaan.

Miten päästä Napolista Bellunoon?

Paras tapa päästä Napolista Bellunoon on junalla, joka kestää 7h 56m ja maksaa 40-160€. Vaihtoehtoisesti voit bussilla, joka maksaa 40 € – 50 € ja kestää 12h 55m.

Etsi 41 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mikä kaupunki se on?

Salernon maakunta on Italian Campanian provinssi, jossa on 1 072 874 asukasta.

Mikä kaupunki on BT?

Barletta-Andria-Tranin maakunnassa (BT) on vain 10 kuntaa, joista kolme on maakunnan pääkaupunkia. Perustettu lailla nro. 148, peri 7 kuntaa Barin maakunnasta ja 3 kuntaa Foggian maakunnasta.

Millä nimellä Feltren asukkaita kutsutaan?

”Feltren” asukkaita kutsutaan ”Feltreksi” ja heitä on noin 20 750. Feltren kunnan pinta-ala on 101 km², ja se sijaitsee Bellunon maakunnassa (BL) Veneton alueella. Feltren suojeluspyhimys on Santi Martiri Vittore ja Corona, jota vietetään 14. toukokuuta.

Mitä tehdä tänään Feltressä?

Feltren tärkeimmät nähtävyydet

  1. Pyhän Vittoren ja Coronan basilikan pyhäkkö. …
  2. Piazza Maggiore. …
  3. Hiippakunnan pyhän taiteen museo. …
  4. Dolomiti Bellunesin kansallispuisto – maailmanperintökohde. …
  5. Carlo Rizzardan modernin taiteen galleria. …
  6. Kellotorni. …
  7. Pyhän apostoli Pietarin katedraali. …
  8. Sophora Japonica.

Mikä maakunta on RG?

Ragusan maakunta (virallisesti: Ragusan alueellinen maakunta, sisiliaksi pruvincia di Raùsa) oli Italialainen Sisilian provinssi; sen korvasi vuonna 2015 Ragusan Liberon kunnallinen konsortio.

Mikä lyhenne on RM?

MRI – joka tunnetaan myös nimellä RM – sekoitetaan usein radiografiaan, joka tunnistetaan kirjaimilla RX.

Mikä on Margherita di Savoian maakunta?

Vanha postinumero oli 71044. Margherita di Savoia on Puglian alin kunta kuntatalon sijaintipaikan korkeudella ja se on myös pinta-alaltaan pienin kunta Barletta-Andria-Tranin maakunnassa. Hae kaupunkeja postinumerolla 76016 ja kuntia etuliitteellä 0883.

Kuinka monta kilometriä on Napoli miinus Belluno?

Napolin ja Bellunon välinen lentomatka kilometreissä on 611,71 km ja autolla 818 km. Matka Napolista Bellunoon autolla kestää 8 tuntia 15 minuuttia.

Mitä RG tarkoittaa?

on lyhenne sanoista General Role: se on yksi menettelytavoista, joita kukin tuomioistuin käyttää luetteloimaan menettelyn – vireillä tai määritellyt.

Kuinka monta maakuntaa Venetossa on?

Venetsian provinsseja on seitsemän: Belluno, Padova, Rovigo, Treviso, Venetsia, Verona, Vicenza, ja alueen pääkaupunki on Venetsia.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.