Käytetyt pyörät, jotka olivat sarjan erityisen ikonisia, olivat itse asiassa Kawasaki KZ:itä, jotka olivat voimassa 70-luvun lopulla Los Angelesin valtatiepoliisin kanssa. Muistaakseni sarjan kaksi päähenkilöä oli varustettu KZ 900:lla kahdella ensimmäisellä kaudella ja KZ 1000:lla ohjelman jäljellä olevina vuosina.

Mitä pyöriä he käyttävät Chips-näyttelyssä?

80-luvun tv-sarjan inspiroima elokuvan traileri: Dax Shepard ja Michael Peña näyttelevät Jon Bakeria ja Frank Poncharelloa. Ja Kawasaki KZ:iden sijaan tulee Ducati Hypermotard.

Mikä moottoripyörä Yhdysvaltain poliisilla on?

Harley Davidson on ensisijainen, mutta ei yksinomainen, moottoripyörien toimittaja Yhdysvaltain palo-, poliisi- ja armeijalle. Ajoneuvojen tarjoamisen lisäksi se tarjoaa myös palvelun, joka perustuu agenttien valmistautumiseen pyörän hallintaan parhaalla mahdollisella tavalla sekä erikoisapupalvelun.

Missä Chips ampui?

Los Angelesin lisäksi esitys kuvattiin Malibussa, San Fernandossa, Van Nuysissa ja Venetsiassa Kaliforniassa. Agentti Tarnerin roolissa muistamme Michael Dornia unohtumattoman Klingon Worfin Star Trekistä.

Kuinka vanha on Frank Poncharello?

Hullua on, että toisin kuin monet tähdet ja näyttelijät, jotka ikääntyvät pahasti, hän on 68-vuotiaana sama kuin 30 vuotta sitten.

Etsi 27 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuka on Erik Estradan tytär?

Erik Estrada Vaimo ja naimisissa

Vuonna 1997 hän meni naimisiin elokuvan äänisuunnittelijan Nanette Mirkovishin kanssa ja yhdessä heillä on vuonna 2000 syntynyt tytär Francesca Natalia.

Mitä tapahtui Ponciarelolle?

Ja 1979 loukkaantuu Chipsin kuvauksissa. Hänellä on murtuneet kylkiluut ja murtuneet ranteet. Hänen tilalleen tulee Bruce Jenner NBC:n kanssa käydyn kiistan jälkeen. Sarjan jälkeen hän esiintyy TV-sarjassa Lizzie McGuirena, pääosissa Hilary Duffin, Scrubsin ja Jimin mukaan.

Kuinka vanhoja CHiPit ovat?

Chips 40 vuotta myöhemmin: mitä tapahtui Ray Ban -sarjan päähenkilöille. Kuten Magnum PI:n viikset ja Ferrari, samoin olivat Ray-Ban-aurinkolasit ja moottoripyörät CHiP:ille, kulttitelevisiosarjalle, jota esitettiin vuosina 1977–1983 Yhdysvalloissa ja joka debytoi Italiassa vuonna 1981. .

Mikä pyörä on Fonzien pyörä?

Kuka tietää kuinka monta kertaa olet kuullut tämän kappaleen, ja kuka tietää kuinka monta kertaa olet nähnyt Henry Winklerin televisiossa Arthur «Fonzie» Fonzarellin kiertelevän Triumph TR5 -laitteellaan.

Mikä on CHiPs?

Italiassa perunalastujen määritelmä on kuitenkin alkanut tunnistaa toista perunamuotoa: ohuita, erittäin rapeita kerroksia, jotka voit valmistaa itse, mutta joita löytyy useammin pakattuista pusseista.

Kuka on Poncharello?

Erik Estrada, Henry Enrique Estradan (New York, 16. maaliskuuta 1949) taiteilijanimi, on yhdysvaltalainen näyttelijä ja ääninäyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Francis Llewellyn «Ponch» Poncherellona, ​​toinen tähti (yhdessä Larry Wilcoxin, l Jonin kanssa) Baker), hitti-TV-sarjassa CHiPs (California Highway …

Mihin siruja käytetään?

Puulastu on englanninkielinen nimi, joka tarkoittaa haketta, joka on saatu hakekoneella ja jota käytetään keittiössä ruoan maustamiseen ja savustukseen polttamalla.

Mitä sirut ovat tekniikassa?

siru – satelliittiviestintäjärjestelmissä pienin tieto koodatussa signaalissa. siru – hajaspektrisignaalin peruskomponentti, kun se puretaan ajan mittaan, tai pisin signaali, jonka signaaliparametrit ovat suunnilleen vakioita.

Miten CHiPit päättyvät?

Viidennentoista ja kuudennentoista erän välillä tapahtui ainutlaatuinen tapahtuma CHiP:ien historiassa: LAPD pidätti Tom Reillyn huumekaupasta. Tästä alkoi hahmon rappeutuminen, jonka 20. jaksosta lähtien Bruce korvasi Ponchin seuralaisena.

Kuka oli Natalia Estradan ensimmäinen aviomies?

Natalia Estrada oli naimisissa Giorgio Mastrotan kanssa vuoteen 1998 asti, jolloin he erosivat viiden vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnalle syntyi tytär, Natalia Junior, 25, joka synnytti myöhemmin Marlon vuonna 2018, jolloin entisestä espanjalaisesta näyttelijästä ja laajalti arvostetusta puhelinmyynnin kuninaasta tuli isovanhemmat.

Mitä tapahtui Natalia Estradalle?

Vuodesta 2004 lähtien hän on luopunut televisiourasta ja omistautunut koko ajan suurelle intohimolleen ratsastusta kohtaan, perustaen Italian Western Academyn urheiluyhdistyksen ja toiminut sen puheenjohtajana amerikkalaisen ratsastuksen levittämiseksi ja edistämiseksi.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.