– 1. a. Henkilö, joka ei halua esitellä ansioitaan, päinvastoin yrittää piilottaa tai vähätellä niitä toisten silmiltä, ​​koska hän on tietoinen rajoituksistaan ​​ja koska hän luontaisesta ujoudesta tai vastahakoisuudesta karttaa kiitosta. (hän on turhan tai julkean vastakohta): on poika m., luonteeltaan m .; on m.

Kuinka käyttäytyä ollakseen vaatimaton?

Tunnista puutteesi.

  1. Tuomitsemme aina muita, usein huomaamattamme sitä. Yritä harjoituksena huomata, milloin tuomitset toista henkilöä tai ihmisryhmää, ja kun arvostelet itseäsi. …
  2. Työskentele virheidesi parissa. Muista, että kasvaminen ja parantaminen on elinikäinen prosessi.

Mikä on Modeston vastakohta?

1. a. [di persona che non mette in mostra i propri meriti] Hän on pidättyväinen, yksinkertainen, nöyrä. ↔ ylimielinen, säädytön, röyhkeä, ylpeä, kerskaileva.

Mitä tarkoittaa vaatimaton koko?

3 Ei ylellinen, yksinkertainen: a m .; sosiaalinen ja taloudellinen taso ei korkea nöyrä SYNTI: yksi m. toimistotyöntekijä; ei kovin kannattavaa: työpaikka m. 4 Matala, matala: annuiteetti m .; kohtalainen, kohtalainen: m; vähäinen tai keskinkertainen SIN-arvo: hanki m tulosta; älykäs henkilö m.

Mitä kunnollinen vaatimattomuus tarkoittaa?

[de-co-ró-so] adj. 1 Henkilöön viitattu, arvokas, kohtelias: perhe d. 2 Viitattu mihin, mikä tarkoittaa kunnioitusta, mukavuuden tunnetta, järjestystä, huolenpitoa: asunto d .; mikä sopii kunnollisen ihmisen arvoon SIN: palkka d.

Etsi 18 aiheeseen liittyvää kysymystä

Milloin sanotaan vaatimattomuus?

Sitä sanotaan niistä, jotka arvostavat korkeasti omia ansioitaan ja eivät juurikaan välitä muiden ansioista. Vaatimattomuus sopii tiedemiehelle, mutta ei ajatukset, jotka hänessä ovat ja joita hänen velvollisuutenaan on puolustaa. Itsestään vähemmän sanominen on typeryyttä, ei vaatimattomuutta. Nöyryys on vaatimattomien tekopyhyyttä.

Miten kirjoitat vaatimattomuuden toisistaan?

loc. lakimies vitsit, perustellakseni nk. joka itsessään on ansio, kerskaus jne.: vaatimattomuutta lukuun ottamatta poikani on luokkansa paras.

Mikä on salaperäisen vastakohta?

salaperäinen, salaperäinen. ↔ selkeä, ymmärrettävä, ilmeinen, selitettävissä.

Mikä on hiljaisuuden vastakohta?

CONTR kovaäänisesti, äänekkäästi.

Mikä on vastakohta?

‖ Erilainen, erilainen, yhteensopimaton, sovittamaton. ↔ analoginen, samanlainen, identtinen, samanlainen, sama. 2. [che va in senso contrario: movimento c.]

Kuinka harjoittaa nöyryyttä?

Nöyryyden harjoittamisen tulee olla jokapäiväistä harjoitusta, sillä se auttaa meitä kuuntelemaan, jakamaan hiljaisuuksia ja olemaan vilpittömiä ja läheisiä ympärillämme. Tällä tavalla muutumme itsestämme laadukkaiksi ihmisiksi ja voimme koskettaa muiden sydämiä hymymme ja eleemme ansiosta.

Miten nöyryys ilmenee sosiaalisissa suhteissa?

Tämä on konkreettisin ja ilmeisin positiivinen puoli niissä, jotka ovat nöyriä, nöyrät ihmiset eivät tuomitse toisten sanomia tai tekoja etsimällä piilotettuja merkityksiä tai yksityiskohtia toisen persoonallisuudessa, tämä johtuu siitä, että he eivät koe olevansa ylivoimaisia. muut eivätkä tunne tarvetta tuntea jotain toisille, …

Kuinka vaatimatonta tarkoitat?

– 1. a. Henkilö, joka ei halua esitellä ansioitaan, päinvastoin yrittää piilottaa tai vähätellä niitä toisten silmiltä, ​​koska hän on tietoinen rajoituksistaan ​​ja koska hän luontaisesta ujoudesta tai vastahakoisuudesta karttaa kiitosta. (hän on turhan tai julkean vastakohta): on poika m., luonteeltaan m .; on m.

Mikä on seesteisyyden vastakohta?

SYNONIMIHOEPLI EDITORE.IT:N SANAKIRJA

vastakohdat pilvinen, pilvinen, pilvinen, tumma, uhkaava, synkkä | (kuva) levoton, levoton, ahdistunut, huolestunut, ahdistunut, ajattelevainen | (kuva) osittainen, epäreilu, subjektiivinen | huono sää, huono sää.

Mikä on anteliaisuuden vastakohta?

vastakohdat niukka, niukka, ahdasmielinen, ahdasmielinen, laskeva, itsekäs, ilkeä | rajoitettu, pieni | heikko, veltto.

Mitä se tarkoittaa hiljaa?

Avv. Hiljaa, hiljaa, hiljaa, ääntämättä, puhumatta: hiljaa poistui huoneesta; kaikki kuuntelivat hiljaa.

Mikä on irasciblen vastakohta?

↔ rauhallinen, lievä, tyyni, rauhallinen. sm ja f. [persona irascibile] ≈ sapinen, vihainen, (ei com.) Maksa, vihainen, vihainen, vihainen.

Mikä on intohimoisen vastakohta?

↔ irrallinen, kylmä, rauhallinen. ↑ kylmä, jäätikkö. 2.[jollaonintohimojohonkinvalmistelunkanssa[chehapassioneperqualcosaconlaprep

Mikä voi olla mystistä?

Jostakin, joka pysyy mysteerin peitossa, koska sen olemus ja luonne jätetään huomiotta tai ei voida selittää tai tulkita: m. luonnon lait; joku oli tehnyt salaperäisiä merkkejä seinälle. Genericam., Outo, yksittäinen, selittämätön: yksi m.

Mitkä ovat idiomit?

Sanat: tässä ovat tunnetuimmat italialaiset

  • V: Olemme tehneet kolmekymmentä, tehdään kolmekymmentäyksi!: jo paljon on tehty, voit tehdä viimeisen lisäponnistuksen. …
  • B: Voittaa käteistä: kerätä. …
  • C: Pudota kuin papu: tapahtua oikeaan aikaan. …
  • D:…
  • JA:…
  • F: …
  • G:…
  • THE:

Mitä ovat idiomit?

Sanomalla tai, teknisemmin, lokutiolla tai idiomaattisella ilmaisulla, viitataan yleensä tavanomaiseen ilmaisuun, jolle on tunnusomaista kiinteän merkitsijän (tuskin tai ei ollenkaan muunnettavissa) yhdistelmä ei-kompositiomerkityn kanssa (Casadei 1994: 61; Casadei 1995a: 335; Cacciari & Glucksberg …

Kuinka kirjoitat sanat cui tai percui?

Ainoa oikea kirjoitusasu on ”jolle” (erillisessä muodossa), se on konjunktiivilause, jonka merkitys nyky-italiassa on: ”ja siksi tai tälle”, kuten yllä mainituissa esimerkeissä. Vaikka ”percui” tai ”perqui” ei ole olemassa kielessämme.

Kun olet vanhempi kuin minä, onko vaikea olla vaatimaton?

”Kun olet yhtä suuri kuin minä, on vaikea olla vaatimaton.” ”Se ei näytä itseään ja siksi se loistaa. Se ei vahvista itseään ja siksi se ilmenee. Hän ei kersku, ja siksi hänelle annetaan tunnustusta.

Kuka tekee nöyryyden syntiä?

Varmasti ylimääräinen nöyryys synnyttää vetovoiman tukahduttavia, ylpeitä, manipuloivia persoonallisuuksia kohtaan, jotka työntävät nöyryyden syntiä tekevän yksilön halveksumiseen ja luottamuksen puutteeseen mahdollisuuksiinsa. Nöyryyden ei tarvitse olla orjallista ketään kohtaan, vaan omistautunut ennen kaikkea itselleen.

Mitä se tarkoittaa absurdia?

Avv. Absurdaménte, absurdilla, käsittämättömällä, selittämättömällä tavalla: käyttäytyy järjettömästi.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.