2.12.2020 julkaistut After 2:n DVD- ja Blu-Ray-versiot ovat nyt saatavilla myös Amazonista, IBS:stä, Feltrinellistä ja Mondadorista. DVD- ja Blu-Ray-versiot, jotka sisältävät Hero Fiennes Tiffinin nimikirjoittaman postikortin, ovat saatavilla IBS:ssä: Buy After 2 [DVD] IBS:ssä.

Mitä tapahtuu kolmen jälkeen?

Tessan jälkeen -sagan kolmannessa elokuvassa hänen elämässään alkaa uusi jännittävä luku. … Tessan ja Hardinin on päätettävä, kannattaako jatkaa taistelua heidän rakkautensa puolesta vai onko kummankin aika valita oma polkunsa ja luopua kerta kaikkiaan koskettavasta intohimostaan.

Milloin After 2 on televisiossa?

Kun se ilmaantuu

Jälkilähetykset TV:ssä Rai Movie -ohjelmassa ensimmäisenä iltana lauantaina 29.5.2021 noin klo 21.10.

Milloin After 2 julkaistaan ​​Amazon Prime Videossa?

Striimaa After 2 Prime Videossa. Elokuva Josephine Langfordin, Hero Fiennes Tiffinin ja Dylan Sprousen kanssa, jatko-osa Afterille, on saapunut Amazonin suoratoistoalustalle. Julkaisupäivä 22.12.2020.

Milloin se tulee Netflixiin 3:n jälkeen?

3 elokuvan jälkeen: 29. lokakuuta Prime Videolla

After 3 ja After 4 julkistettiin torstaina 3. syyskuuta!

Etsi 36 aiheeseen liittyvää kysymystä

Milloin Demon Slayer julkaistaan ​​Netflixissä?

Julkaisupäivä voisi teknisesti olla lokakuu, mutta nykyinen sarja koostuu seitsemän jakson tiivistelmäkaaresta Mugen Train -elokuvasta. On täysin uusi jakso, joka liittyy Mugen Trainin rakentamiseen. Tämä esitetään huomenna 10. lokakuuta.

Milloin se julkaistaan ​​Amazon Primessa 3:n jälkeen?

Elokuvan oli määrä julkaista teattereissa 1. syyskuuta, mutta sitten Amazon Studios muutti kurssiaan ja päätti julkaista uuden elokuvan 29. lokakuuta alkaen Prime Videolla.

Milloin After 2 on chili ilmestyy?

Ensimmäisen elokuvan menestys, joka tuotti yli 6 miljoonaa euroa Italian lipputuloissa vuonna 2019, AFTER 2 saapuu elokuvateattereihin 2. syyskuuta, jatko-osa, joka perustuu Anna Toddin myydyimpien romaanien toiseen lukuun, pääosassa Josephine Langford. (Tessa Young) ja Hero Fiennes Tiffin (Hardin Scott).

Milloin After 2 ilmestyy Skylle?

Ja uusi julkaisupäivä on nyt asetettu ensi syyskuun 2. päivälle.

Mistä löydän After 2:n?

Täältä voit katsoa After, After 2 ja After 3 suoratoistona laillisena ja italiankielisenä. After on saatavilla TIMVISIONissa.

Milloin he katsovat televisiosta?

Jälkeen: tänä iltana TV:ssä Rai 2:lla klo 21.20 saagan ensimmäinen elokuva.

Mistä voin katsoa After 2:n?

Etsi After 2 -suoratoisto tilauksella Amazon Prime Videosta. Elokuva After 2 on vuokrattavissa suoratoistona: Rakuten TV hintaan 2,99 € SD-versio, 3,99 € HD-versio; CHILI 3,99 € SD-versiosta, 4,99 € HD-versiosta; TIMVision 2,99 € SD-versiolle.

Mitä After 4:ssä tapahtuu?

Tessa on valmis aloittamaan uuden elämän Seattlessa. Yksin. Liian monta kertaa hänen sydämensä on unohtanut Hardinin hänelle tekemät kauheat asiat, mutta nyt järki ei enää salli hänen luopua unelmastaan ​​ja arvokkuudestaan. Ja poissa pysyminen tekee kenties meille molemmille hyvää.

Miten After-tarina päättyy?

Kuten jokin aika sitten ilmoitettiin, After-elokuvan loppu on muutettu samannimisestä kirjasta. … Elokuvassa loppu on hyvin erilainen: Molly kertoo Tessalle kaiken videon kautta, jossa Hardin nähdään julistamassa olevansa valmis valloittamaan Tessan huvin vuoksi.

Milloin After 2 ilmestyy Internetiin?

22. joulukuuta 2020 alkaen After 2 on saatavilla suoratoistona vain Prime Videossa.

Milloin Luca tulee ulos chilillä?

Elokuva on katsottavissa verkossa Disney+:ssa 18.6.2021 alkaen.

Kuinka paljon maksaa rekisteröityminen chiliin?

Sen käyttämiseksi maksat kuukausimaksun (melko alhainen, 5 euroa), mutta tilauksen mukana saamien ilmaisten sisältöjen lisäksi on myös erikseen ostettavaa sisältöä.

Mistä vuokrata 3 jälkeen?

After 3 on Castille Landonin ohjaama draama, sentimentaalinen elokuva vuodelta 2021, pääosissa Josephine Langford ja sankari Fiennes Tiffin. Kesto 98 minuuttia. Jakelija: Amazon Prime Video.

Milloin After 3 julkaistaan ​​suoratoistona?

Amazon Prime Video on paljastanut sosiaalisessa mediassa, että se lataa After 3:n 29. lokakuuta 2021.

Milloin se tulee vielä paremmaksi prime-videoilla?

Ancora più Bello -elokuva saa ensi-iltansa italialaisissa elokuvateattereissa huomenna 16. syyskuuta, jatko-osa kauneimmalle elokuvalle, joka julkaistiin elokuvateattereissa 21. lokakuuta 2020 ja saapui viime tammikuun 8. päivänä Amazon Prime Video -luetteloon.

Missä Demon Slayer -elokuva nähdään?

Katso elokuva ”Demon Slayer: the Mugen Train” suoratoistona Prime Videosta. Tässä juoni ja traileri. Prime Videolla 13. heinäkuuta alkaen. Kokeile Amazon Prime Videota ilmaiseksi 30 päivää täällä.

Milloin Demon Slayer 14 julkaistaan ​​Italiassa?

Kimetsu no yaiba (Vol. 14) Pehmeäkantinen kirja – 14.7.2021.

Mistä voit katsoa Demon Slayeria?

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba | Netflix.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.