Domenico Modugno oli italialainen laulaja-lauluntekijä, kitaristi, näyttelijä, ohjaaja ja poliitikko. Häntä pidetään yhtenä italialaisen popmusiikin isänä ja yhtenä tuotteliaimmista artisteista yleensä.

Kuinka vanha Modugno oli kuollessaan?

Pitkän musiikillisen, näyttelijän ja jopa poliittisen uran jälkeen Modugno kuoli kotonaan Lampedusassa sydänkohtaukseen kesällä -94 66-vuotiaana.

Milloin Domenico Modugno kuoli?

Domenico Modugno kuoli traagisen kuoleman kuumana 6. elokuuta 1994, kun me kaikki menetimme osan maastamme. Taiteilija kuitenkin pysyi hengissä kappaleidensa ansiosta. Taiteilija kuoli kodissaan Lampedusassa sydänkohtaukseen ollessaan vielä hyvin nuori, itse asiassa hän oli vasta 66-vuotias.

Kuinka monta kertaa Domenico Modugno on voittanut Sanremon?

Toinen sija ex aequo Domenico Modugnolle, joka on voittanut tapahtuman neljä kertaa: vuonna 1958 Johnny Dorellin kanssa ikonisella Nel blu -maalauksella di blu, seuraavana vuonna jälleen Dorellin kanssa Pioven kanssa, vuonna 1962 Claudio Villan kanssa Addion kanssa .. jäähyväiset ja vuonna 1966 yhdessä Gigliola Cinquettin kanssa, kun hän tulkitsi Jumalan rakastaakseni sinua.

Mikä on Domenico Modugnon kylän nimi?

Domenico Modugno, suurin italialainen laulaja-lauluntekijä, syntyi Polignano a Maressa 9. tammikuuta 1928.

Etsi 27 aiheeseen liittyvää kysymystä

Missä Domenico Modugnon patsas sijaitsee?

Osoite: Lungomare Domenico Modugno, Polignano a Mare, Polignano a mare BA, Italia.

Mikä on Domenico Modugnon alkuperä?

Domenico Modugno syntyi Polignano a Maressa 9. tammikuuta 1928 Kauris-merkin alla. Hänen isänsä Vito Cosimo Modugno on liikennepoliisin komentaja, kun taas hänen äitinsä Pasqua Lorusso, kotiäiti, joka oli jo leski entisestä aviomiehensä. Vanhemmat erosivat vuonna 1954.

Missä Domenico Modugno syntyi ja missä hän asui?

Hän syntyi Polignanossa vuonna 1928, mutta vietti vain lapsuutensa rannikkokaupungissa, sillä 6-vuotiaana hän joutui muuttamaan San Pietro Vernoticoon, missä hänen isänsä oli voittanut kunnallisvartijoiden kilpailun.

Kuka kirjoitti Modugnon laulut?

Amuri ”jonka hän itse kirjoittaa sanoitukset, on ohjaaja ja (yhdessä Franca Gandolfin kanssa) näyttelijä ja lopulta meluntekijä.

Mikä patsas on Polignano a Maressa?

Suuren Domenico Modugnon patsas sijaitsee Polignanon keskustassa, ja sieltä on henkeäsalpaavat näkymät merelle ja sen takana olevan kaupungin kallioille.

Kuinka kaukana on Modugno – Polignano a Mare?

Kuinka kaukana on Modugno – Polignano a Mare? Modugnon ja Polignano a Maren välinen etäisyys on 38 km. Tien pituus on 42,2 km.

Minne pysäköidä vieraillaksesi Polignano a Maressa?

Polignano a Mare Piazzale Marco Polo -parkkipaikka

Jos toisaalta haluat pysäköidä lähellä rannikkoa yhdistämällä historiallisen keskustan ja meren läheisyyden, huomioi Piazzale Marco Polon säännelty siniraitainen pysäköinti (katso sijainti Google Mapsissa), joka tarjoaa yhteensä 120 tilat.

Mitä Domenico Modugnon poika tekee?

Kaikki neljä Domenico Modugnon lasta ovat seuranneet isänsä jalanjälkiä liittymällä osaksi viihdemaailmaa: Massimo on lähtenyt laulajan tielle, Fabiosta ja Marcellosta on tullut näyttelijöitä, kun taas Marco on omistautunut käsikirjoitukseen.

Kuka on Domenico Modugnon vaimo?

Franca Gandolfi on ollut Domenico Modugnon vaimo vuodesta 1955, jonka kanssa hänellä oli kolme lasta, Marco (1958), Massimo ja Marcello (1966), ja johon hän oli sidoksissa hänen kuolemaansa saakka vuonna 1994. Kabaree- ja aikakauslehden esiintyjä teatterissa hän työskenteli Totòn kanssa kaudella 1956-1957 A prescindere -ohjelmassa.

Kuinka vanha on Domenico Modugnon vaimo?

Franca Gandolfi (Guarnaccian maistraatissa) syntyi Messinassa 27. marraskuuta 1932. Entinen italialainen näyttelijä ja laulaja, hän toimi italialaisen elokuvan parissa vuosina 1952-1963.

Mikä sairaus Domenico Modugnolla oli?

Taiteellisen uran ja politiikan loppu

Domenico Modugno sai aivohalvauksen 12. kesäkuuta 1984 Canale 5:n lähetyksen La luna nel pozzo nauhoituksen aikana Cologno Monzesen televisiostudioissa.

Mikä ääni Claudio Villalla oli?

1950-luvun italialaisen popmusiikin johtava tulkki, häntä kutsuttiin kappaleen Reuccioksi tenoriäänensä ainutlaatuisen sointin, intensiteetin ja voiman vuoksi.

Keitä ovat Domenico Modugnon lapset?

Yksityiselämä. Avioliitosta Franca Gandolfin kanssa Modugnolla oli kolme lasta: Marco, Massimo ja Marcello. Korkeimman kassaatiotuomioistuimen ensimmäinen siviiliosasto myönsi elokuussa 2019 lopullisesti (18 vuoden oikeustaistelun jälkeen), että 10. elokuuta 1962 syntynyt Fabio Camilli oli myös Domenico Modugnon poika.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.