Alberto Sordi oli italialainen näyttelijä, ohjaaja, koomikko, käsikirjoittaja, säveltäjä, laulaja ja ääninäyttelijä.

Milloin Alberto Sordi syntyi ja milloin hän kuoli?

Alberto Sordi (Rooma, 15. kesäkuuta 1920 – Rooma, 24. helmikuuta 2003) oli italialainen näyttelijä, ohjaaja, koomikko, käsikirjoittaja, säveltäjä, laulaja ja ääninäyttelijä.

Missä Alberto Sordi kuoli?

Yhdessä Aldo Fabrizin ja Anna Magnanin kanssa hän oli yksi tämän ominaisuuden suurimmista edustajista elokuvateatterissa. Roomassa vuonna 1920 syntynyt tunnettu näyttelijä kuoli 24. helmikuuta 2003 kotikaupungissaan. Vaikka hänen kuolemastaan ​​on kulunut lähes 20 vuotta, puhumme hänestä edelleen.

Mikä sairaus Alberto Sordilla oli ennen kuolemaansa?

Kuinka Alberto Sordi kuoli? / Syy: keuhkosyöpä ja bronkopulmonaaliset komplikaatiot.

Kuinka vanha kappale on ja se menee ja menee?

JA MENE …? – FRANCO MIGLIACCI (TEKSTI) JA CLAUDIO MATTONE (MUSIIKKI) LAULU – SAA / LAULAA ALBERTO SORDI – VUODELTA 1981.

Etsi 27 aiheeseen liittyvää kysymystä

Minä vuonna Nino Manfredi kuoli?

Nino Manfredi, syntynyt Saturnino Manfredi (Castro dei Volsci, 22. maaliskuuta 1921 – Rooma, 4. kesäkuuta 2004), oli italialainen näyttelijä, ohjaaja, käsikirjoittaja, koomikko, laulaja ja ääninäyttelijä.

Mitä työtä Alberto Sordin vanhemmat tekivät?

Alberto Sordi syntyi Roomassa 15. kesäkuuta 1920. Hänen isänsä oli musiikinopettaja ja instrumentalisti, kun taas hänen äitinsä oli alakoulun opettaja. Hänellä oli kaksi sisarta, Savina ja Aurelia, sekä veli nimeltä Giuseppe.

Mikä sairaus Vittorio De Sicalla oli?

Vittorio De Sica kuoli 73-vuotiaana Neuilly-sur-Seinen sairaalassa Pariisin lähellä tehdyn leikkauksen jälkeen, jossa hän sai hoitaa keuhkokasvaintaan. samana vuonna Ettore Scola omisti hänelle mestariteoksensa Me olimme rakastaneet toisiamme niin paljon.

Kuinka monta kertaa Vittorio De Sica on ollut naimisissa?

Maria Mercader oli epäilemättä Vittorio De Sican, suuren näyttelijän, inspiroiva muusa, jonka kanssa hän meni naimisiin kahdesti byrokraattisista syistä. Maria Mercader oli epäilemättä Vittorio De Sican, suuren italialaisen näyttelijän, inspiroiva muusa, jonka kanssa hän menee naimisiin kahdesti joidenkin byrokraattisten ongelmien vuoksi.

Minä vuonna Orietta Berti lauloi tulevaisuutta?

Futuro on italialaisen laulajan Orietta Bertin vuonna 1986 julkaisema albumi.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.