Yleensä seuraavat asiat ovat välttämättömiä:

 • ikä ei alle 18 eikä yli 30 vuotta;
 • Italian kansalaisuus ja poliittisten oikeuksien käyttö;
 • siviilien tutkintotodistus, armeijan yläkoulun tutkintotodistus (VFP4 / VFP1);
 • fyysinen, henkinen ja soveltuvuus poliisin palvelukseen;
 • moraalisten ja käyttäytymisominaisuuksien hallussapito;

Milloin valtion poliisin vuoden 2021 kilpailu julkaistaan?

Poliisivoimien kilpailut 2021 – komissaarit ja apulaistarkastajat

Valtionpoliisin kilpailun vuoden 2021 apulaistarkastajahaku julkaistiin 30.12.2020 ja paikkoja on 1 000. 30. maaliskuuta 2021 kuitenkin julkaistiin vuoden 2021 poliisikomentajakilpailun haku, jossa oli 130 vapaata paikkaa.

Kuinka liittyä poliisin palvelukseen 30-vuotiaana?

Erityisesti vaatimukset poliisiksi tulemiselle ovat seuraavat:

 1. heillä on Italian kansalaisuus;
 2. nauttia täysimääräisesti kansalaisoikeuksista ja poliittisista oikeuksista;
 3. sinulla on oltava lukion tutkinto (keskitutkinto) tai vastaava pätevyys;
 4. oltava 18–30-vuotias;

Miten pääset poliisiin?

Kerromme heti, että Italiassa ainoa tapa päästä osavaltion poliisin palvelukseen on osallistua sisäministeriön järjestämään julkiseen kilpailuun, jossa sen läpäisseet voivat aloittaa kurssin poliisiksi.

Kuinka vaikeaa on päästä poliisiin?

Se ei tule olemaan kovin vaikeaa, luota minuun! Kilpailu on jaettu kahteen kokeeseen, kirjalliseen ja fyysiseen tehokkuuteen sekä eri kokeisiin, jos läpäisee kaksi ensimmäistä koetta. Kirjallinen koe: tämä on kyselylomake, jossa on yleensä 80 monivalintakysymystä.

Etsi 39 aiheeseen liittyvää kysymystä

Millaiseen kouluun sinun tulee mennä poliisiksi?

KOULUTUS JA PROSESSI

Agenttiopiskelijoiden on osallistuttava kuuden kuukauden kurssiin Poliisikoulussa – Valtion poliisiakatemiassa. Valtiopoliisin verkkosivuilla tältä sivulta löydät luettelon koulutuskeskuksista poliisia tavoitteleville.

Voiko kukaan tatuoitunut mennä poliisiin?

Tatuointi ei tee poliisia

”Tatuointi ei voi vaikuttaa poliisin työhön: tatuointi ei tee univormua. Puhumattakaan siitä, että missä tahansa poliisilaitoksessa on tatuoituja jäseniä! Tämä lainsäädäntö on kumottava.

Kuinka liittyä poliisiin tutkinnon suorittamalla?

Päästäkseen poliisiin siviilitehtävissä agentin tai apulaistarkastajan tehtävissä, vaaditaan lukion tutkinto (ylitutkinto). Komissaarin tehtävään pääseminen edellyttää kuitenkin maisterin tai asiantuntijan tutkintoa.

Kuinka mennä armeijaan 30-vuotiaana?

Onko mahdollista tulla sotilaana 30-vuotiaana?

 • Vfp1:tä varten sinun on oltava 18-vuotias, etkä ole ylittänyt 25. ikävuoden täyttämispäivää.
 • Vfp4 sinun on oltava täyttänyt 18 vuotta, etkä ole ylittänyt 30. ikävuotta (mutta sinun täytyy olla jo täyttänyt vfp1).

Mitä kilpailuja julkaistaan ​​vuonna 2021?

Vuoden 2021 kilpailut ovat seuraavat:

 • 250 asiantuntijaa;
 • 250 virkamiestä;
 • 65 IT-avustajaa;
 • 334 johdon hallintoavustajaa.
 • 100 avustamisesta, valvonnasta, suojelusta ja omaisuuden säilyttämisestä vastaavaa henkilöä;
 • 5 arkkitehdit johtajat;
 • 4 arkeologien johtajaa;
 • 8 valtion arkistonjohtajaa;

Milloin valtion poliisikilpailu 2022 julkaistaan?

Huhujen mukaan valtion poliisin seuraavat kilpailut ovat odotettavissa loka-marraskuussa 2022, siis aikaisintaan ensi vuoden toisella puoliskolla.

Kuinka ilmoittautua vuoden 2021 valtionpoliisikilpailuun?

Osallistumishakemukset voi jättää 8.12.2021 klo 00.00 – 7.1.2022 klo 23.59 vain osoitteessa https://concorsionline.poliziadistato.it saatavilla olevalla IT-menettelyllä (klikkaamalla ”Julkinen kilpailu” -kuvaketta ).

Missä valtion poliisikilpailu 2021 järjestetään?

Testi suoritetaan Roomassa 19.4.-5.5.2021.

Missä valtion poliisin kilpailussa järjestetään fyysiset kokeet?

Valikoiva fyysisen tehokkuuden mittauskilpailu suoritetaan päivän aikana Valtion poliisin 1. liikkuvan osaston urheilutiloissa osoitteessa Via Portuense 1680 ja se koostuu tasajuoksun ja korkeushypyn fyysisten / voimisteluharjoitusten suorittamisesta. ja…

Missä 1650 State Police -kilpailu järjestetään?

1 650 valtion poliisiagentti 2020 -kilpailun kirjallinen koe (avoin siviileille) järjestetään 19. huhtikuuta – 5. toukokuuta 2021 Nuova Fiera di Romassa, joka sijaitsee Via EG Eiffelissä (Via Portuensen risteys) – Roomassa. kokouspäiväkirjan jälkeen.

Milloin valtion poliisin fyysiset testit järjestetään?

Fyysisen tehokkuuden testikalenteri julkaistaan ​​verkkosivuilla www.poliziadistato.it 27.5.2020. Testit koostuvat: 1000 m juoksu.

Minkä yliopiston tulee tehdä poliisikomentajaksi?

Poliisikomissaarien kilpailuun osallistuminen edellyttää lainopillisen sisältöisen maisterin tai asiantuntijatutkinnon suorittamista: Oikeustieteen maisterin tai asiantuntijan tutkinto. Maisterin tutkinto standardoinnin ja juridisen tiedon teoriassa ja tekniikoissa (102 / S);

Kuinka tulla murhatetsiväksi?

Murhatetsivillä ei tarvitse olla korkeakoulututkintoa, mutta monilla on vähintään kandidaatin tutkinto rikosoikeudesta tai vastaavalta alalta. Monet poliisilaitokset tarjoavat luokkahuoneopetusta sekä oikeuslääketieteellistä ja tutkintakoulutusta mahdollisille murhaetsiväille.

Kuinka liittyä asevoimiin tutkinnolla?

Vaihtoehtoista tapaa päästä armeijaan valmistuneina edustaa Competition for Official Students in Fixed Stationary (AUFP), johon molempia sukupuolia edustavat Italian kansalaiset voivat osallistua seuraavin edellytyksin: ei ole yli 38 vuotta, on maisterin tutkinto…

Missä tatuoinnit eivät ole sallittuja?

Mikään kansallinen lainsäädäntö ei kiellä sitä. Silti on edelleen monia ihmisiä, onneksi yhä vähemmän, jotka ajattelevat toisin. Todellisuudessa työt, joissa tatuoinnit ovat kiellettyjä, voidaan laskea sormenpäihin: ne liittyvät yleiseen turvallisuuteen, siis poliisi, Carabinieri, Italian armeija ja Guardia di Finanza.

Mikseivät karabinierit voi ottaa tatuointeja?

Tästä säännöksestä ilmenee näin ollen, että sellaisten tatuointien esiintyminen, jotka koon, sisällön tai luonteen vuoksi ovat vastoin laitoksen arvoa tai sotilaan kunnon arvoa, ovat syy siihen, että tatuoinnit eivät sovellu tarkoitukseen. aseen rekisteröinnistä, tässä kuinka paljon lainsäätäjän mukaan näkökohta …

Voiko kukaan tatuoitunut liittyä armeijaan?

Italian armeijan armeijalla ei saa olla tatuointeja ja lävistyksiä näkyvissä kehon osissa.

Kuinka monta vuotta on opiskellut poliisiksi?

Kuinka kauan kestää tulla poliisiksi? Kun kilpailu on läpäissyt, hän suorittaa teoreettisen ja käytännön valmennuskurssin, joka suoritetaan tietyssä valtion poliisilaitoksessa tai -koulussa. Kurssi kestää yhteensä 12 kuukautta, joista 8 on omistettu teorialle ja 4 harjoittelulle.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.