Kuinka pidentää liian lyhyttä mekkoa muodikkaalla tavalla? Ratkaisuja on useita. Yksinkertaisinta on levittää kangasnauha helmaan ja työstää mekon väärälle puolelle. Lepattava kangas ei vaadi paljoa ompelutyötä ja sopii erinomaisesti aloittelijoille.

Mitä voi käyttää lyhyen mekon alla?

Kuinka valita pitkän ja lyhyen slip-mekon välillä

Lyhyt tai polvipituinen slip-mekko sopii paremmin hoikealle vartalolle, sitä voi leikata lenkkarien tai sabotin kanssa tai käyttää korkokenkien kanssa kuten kuvissa ehdotetaan.

Kuinka olla poimimatta mekkoa?

Estä mekkoja ja hameita kiipeämästä ylös: Jotta kaikki pysyisi siistinä, suihkuta ohut kerros lakkaa jalkoihin ja reisiisi, kun käytät hametta tai lyhyttä mekkoa. Se on sama temppu, jota voimistelijat käyttävät pitääkseen trikoonsa kunnossa.

Kuinka pidentää mekkoa pitsillä?

Jatka kääntämällä hame nurinpäin ja leikkaa pitsinauha, joka on niin leveä kuin vuori ja täsmälleen niin pitkä kuin sen tuumat, joita haluat venyttää. Koska pitsiä ei tarvitse päällystää, sinun on leikattava yli senttimetrin leveä nauha yhden sauman muodostamiseksi.

Kuinka pidentää viskoosimekkoa?

Vain pesuallas lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla, kuten vauvashampoolla. Upota suurennettava mekko kylpyammeeseen, anna sen liota noin puoli tuntia ja purista sitä sitten lujasti, mutta huuhtelematta.

Etsi 25 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka pidentää hääpukua?

Helpoin ratkaisu on ottaa valmiiksi tehty reunus tai koristeet, yhtä pitkä kuin hameen helma, ja ommella se. Tarvittaessa voit lisätä myös kaksi ja peittää suuremman annoksen.

Kuinka venyttää villapaitaa?

Pese neule käsin villanhuuhteluaineella haaleassa vedessä. Anna sen imeytyä ja rullaa se sitten vaakasuoraan vetämällä kohdasta, jossa haluat sen levenevän tai pidentävän. Kun se on kuivunut, silitä se vetämällä kohtia, joista haluat sen antavan.

Kuinka venyttää kutistunutta puseroa?

Liota villapaita

Täytä allas lämpimällä vedellä ja lisää villan pesuun huuhteluainetta tuoteohjeen mukaan. Lisää vaate varovasti ja paina se veteen. Älä sekoita tai ravista ollenkaan. Tyhjennä vesi 20 minuutin kuluttua vaatteen ollessa vielä altaassa.

Kuinka pienentää mekon pääntietä?

Mekossa, jonka olkaimet ovat vähintään neljä senttimetriä leveät, voimme muuttaa pääntietä yksinkertaisesti käyttämällä yhtä tai kahta jalokivisuljetta. Nämä solisluun korkeudelle sijoitetut hakaset antavat mekolle selvästi erilaisen ja tyylikkään sävyn.

Mitä laittaa liian matalan mekon alle?

Tässä tapauksessa tarvitset silikoni- tai kangasliiman! Vaikka tämän tyyppisissä mekoissa tai toppeissa on usein vahvikkeet edessä, jotta niitä voidaan käyttää myös ilman mitään, voit pelata ovelasti ja valita rintaliivien pidennykset, jotta voit laskea sulkemiskohtaa.

Mitä laittaa lyhyen mekon päälle?

Minimekko ja bleiseri

Aluksi hyvää ratkaisua edustaa takki, vielä parempi jos hieman purettu ja liukastunut bleiseri. Tämän ja lyhyen mekkosi avulla et vain tunne raitista ilmaa liikaa, vaan saat myös hienostuneen ja ainutlaatuisen tyylin.

Miten käytät alushamea?

Ohuilla olkaimilla ja pitsisuoreilla varustettua satiinihousua käytät sekä alusvaatteina iltaisin että mekkona. Jos pidät rohkeasta ja pienestä fyysisestä, pue se näkyville mekkona raskaan villatakin ja läpinäkymättömien sukkahousujen alle. Voit yhdistää sen myös mustaan ​​nahkatakkiin.

Mitä laittaa läpinäkyvän topin alle?

Valitse aina sävy tone -rintaliivit:

  1. Läpinäkyvä musta paita tai tummissa sävyissä = mustat rintaliivit;
  2. Läpinäkyvä valkoinen paita tai vaaleissa väreissä = valkoiset rintaliivit.

Kuinka kashmirvillapaita venyy?

Upotus booraksiin tai etikkaan (villa, kashmir) Kaada haalea vesi pesualtaaseen. Täytä pyykinpesuun käyttämäsi pesuallas tai ämpäri vähintään 1 litralla lämmintä vettä. Tätä menetelmää suositellaan yleensä villalle ja kashmirille.

Kuinka leventää kutistunutta kangasta?

Luonnonkuidut (puuvilla, silkki, pellava)

Temppu saada näistä kuiduista tehdyt vaatteet takaisin normaaliksi on täyttää allas lämpimällä vedellä ja lisätä muutama ruokalusikallinen vauvashampoota. Sitten vaate upotetaan sisälle ja annetaan liota puoli tuntia ennen huuhtelua.

Kuinka venyttää jerseyä?

Voit myös venyttää ja leventää tiukkaa puuvillapaitaa käyttämällä hoitoainetta. Liota paita altaaseen pienellä hoitoaineella ja anna sen imeytyä noin 15 minuuttia ja huolehdi siitä, että kangas leviää hyvin.

Kuinka saada huovutettu ja kutistunut pusero takaisin?

Yleisin tapa yrittää palauttaa huovutetun villapaidan pehmeyttä on upottaa se pesualtaaseen, jossa on 2 litraa kylmää vettä ja 20 grammaa ruokasoodaa. Anna villavaatteen liota koko yön. Seuraavana aamuna pese vaate pesusaippualla, Marseille-saippualla.

Kuinka venyttää t-paitaa kangaspalalla?

Askeleet

  1. Upota t-paita kokonaan haaleaan veteen. …
  2. Lisää veteen 60 ml hoitoainetta. …
  3. Asettele t-paita hyvin ja anna sen imeytyä 10-15 minuuttia. …
  4. Huuhtele paita. …
  5. Etsi tasainen pinta t-paidan ripustamista varten.

Kuinka tehdä farkut leveämmäksi 2 kokoa?

Ota vain liian tiukat ja vielä hieman kosteat farkut pesun jälkeen, levitä ne täydellisesti laudalle ja levitä kuumaa silitysrautaa tasaisesti vyötärön ja reisien alueelle leventääksesi farkkuja. Vaadi niitä alueita, joilla ne ovat enemmän kiinni.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.