Lepotilan silmuvarteus tehdään loppukesällä pitäen lehden varsi kiinni silmussa juurtumisen hillitsemiseksi: jos lehtilehti irtoaa itsestään, se tarkoittaa siirteen onnistumista.

Milloin kytkin vapautetaan?

Silmäsiirrettä varten kasvisnuppu irrotetaan 15 päivän kuluttua ja kohde leikataan 10-15 cm pituiseksi.

Kuinka ymmärtää, onnistuiko sitruunasiirre?

Varmistaaksemme, että sitruunasiirre on onnistunut, tarkistamme säännöllisesti kasvin, jossa muutaman viikon kuluttua pitäisi näkyä turvotusta käsitellyssä osassa, mikä on merkki siitä, että hyvä kasvullinen uudelleenkäynnistys on meneillään.

Mitä tehdä siirteen jälkeen?

Ensinnäkin juurtumisen jälkeen sinun on poistettava juurirungon osa, joka on itse siirteen yläpuolella: joissain tapauksissa voit jättää palan, nimeltään kintere, joka tukee uutta versoa sen kehityksessä, muuten on käytettävä ulkopuolista tukea, esimerkiksi olkia …

Milloin luumuvartteet on tehty?

Ihanteellinen aprikoosin perusrunko on luumun tai muun aprikoosin perusrunko. On parasta suorittaa toimenpide vuorokauden kylmimpinä tunteina. Mitä tulee molempiin varttaustekniikoihin, halkaistu on tehtävä talven lopussa, kun taas silmujen oksastus on heinäkuun lopun ja syyskuun välisenä aikana.

Etsi 19 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä luumupuuhun voidaan varttaa?

hei ei-villiin luumupuuhun, voit tehdä vartteita aprikooseista, persikoista jne..

Mitä voidaan varttaa villiin luumupuuhun?

Muista, että luonnonvarainen luumupuumme on ruusufinniperheen yleinen perusrunko. Itse asiassa tähän luumupuuhun on mahdollista varttaa nektariineja, persikoita, aprikooseja sekä kaikenlaisia ​​luumuja, jopa kirsikkapuuta.

Kuinka kauan siirteen tulee olla peitettynä?

Sitä harjoitetaan leikkaamalla kuori T-kirjaimeen ja työntämällä sisään siirrännäinen, jonka lehtiä olemme säilyttäneet. Sinun on käärittävä rafialla ja odotettava 25 päivää ennen sen poistamista.

Kuinka varttaa sitruunapuu?

Ammattimainen oksastuskone

 1. Valitse perusrunko ja varsi.
 2. Säädä sakset haluamasi leikkauksen (ja graftin) mukaan.
 3. Leikkaa varsi ja perusrungon haara, johon haluat istuttaa varren.
 4. Liitä sika perusrunkoon lisäämällä mastiksia.
 5. Tiivistä rafialla tai oksasteteipillä.

Millä ajanjaksolla oliivipuille tehdään vartteet?

Oliivipuun kruununvarttaminen tulee tehdä maalis-huhtikuussa, jolloin kasvit ovat imeytyneinä eli niiden kuori irtoaa helposti rungosta.

Milloin sitruunakasvi voidaan varttaa?

Kevät on parasta aikaa sitrushedelmien varttamiseen. Mutta siirtymä on edelleen väistämätön niille, jotka haluavat saada paljon kestävämmän ja vankemman kasvin kuin emo, ajanjaksolla huhtikuusta elokuun loppuun.

Kuinka vanha sitruunan on oltava, jotta se voidaan varttaa?

-Kolmen kuukauden kylvön jälkeen kasvi on saavuttanut noin 10 cm korkeuden. -Kasvi voidaan varttaa 1-2 vuoden kuluttua. -Sitrushedelmien (sitruunat, appelsiinit…) split- tai kruunuvarttaminen on paras aika huhti-toukokuussa.

Milloin sitruunat oksastetaan Sisiliassa?

Valitun siirteen mukaan ajanjakso kestää huhtikuusta toukokuuhun tai kesäkuusta elokuun loppuun. Jaettu siirrännäinen on yksi helpoimmin käytettävistä. Paras aika harjoitella jaettua varttamista sitrushedelmille, olipa kyseessä sitruuna tai appelsiini, on huhtikuusta toukokuuhun.

Milloin lepotilan silmusiirto suoritetaan?

Kun vegetatiiviset silmusiirteet tehdään keväällä, lepotilassairte tehdään kesän lopussa. Hyödyllinen aika lepotilan silmujen siirtämiseen on itse asiassa elokuun lopun ja syyskuun lopun välillä, kunhan sää pysyy leudona.

Miksi siirteet peitetään?

Olipa kyseessä rafia, erikoismastiksi tai mikä tahansa, siirteen vahingoittama osa on peitettävä ja tiivistettävä mahdollisimman hyvin, jotta se ei kuivu (tai sairauksia kehittyy) ja edistää arpeutumista ja kiinnittymistä.

Kuinka tehdä varttamisoksat?

Kuinka poistaa sipuli

Varsinainen oksa on otettava vuoden vanhasta oksasta, joka on jo lignified ja elinvoimainen, mutta sinun on hävitettävä vanhat ja suuret oksat. Ihannetapauksessa varttamista varten leikkaamasi oksa (siis vartesi tai vartesiissi) on 15 cm pitkä ja varustettu yhdellä tai kahdella silmulla.

Kuinka tehdä oksastuskittiä?

Voit tehdä DIY-oksastuskittiä sekoittamalla vinyyliliimaa kuparisulfaattiin, joka tunnetaan paremmin nimellä verdigris. Jos sinulla on kotona jauhettua verdigris-jauhetta, voit lisätä sitä hyvin pieninä annoksina suoraan vinyyliliimaan.

Mitä sitruunaan voidaan varttaa?

Tässä on mitä voimme tehdä sitrushedelmävarteilla:

 1. oksasta appelsiinia sitruunaan.

 2. oksasta sitruunaa appelsiinille.

 3. oksasta villiappelsiinia.

 4. oksasta mandariinia.

 5. oksasta katkera appelsiini.

Milloin raffia poistetaan siirteistä?

Läpinäkyvä hartsi sulkee leikatun haavan ja antaa sen jäädä niin, että se on vesitiivis sateessa ja bakteerien tai hyönteisten hyökkäyksiltä. Raffian osalta oletan, että sinun on poistettava se, kun näet varman juurtuvan seuraavalla itämiskaudella.

Kuinka kasvisiirre tehdään?

Varttaminen koostuu oksan osasta hitsaamisesta perusrunkoon, jota edustaa oksan tai silmun osa, jälkimmäisessä tapauksessa «silmä» tai «kilpi». Tällä tavalla saadaan yksi kasvi, joka muodostuu kahdesta eri osasta.

Mitä kakiin voidaan varttaa?

Kaki voidaan varttaa frankiin (villiin), eli kasviin, joka on syntynyt hedelmästä otetusta siemenestä; tai, mikä vielä parempi, kursiivilootuksella (Lotus italica), jota löytyy helposti taimitarhoista. Kursivoitu lotus on yleensä suositeltava, koska se soveltuu paremmin erilaisiin maaperään.

Mitä viikunapuuhun voidaan varttaa?

Grafts Kuva: Vastaus: Grafts.

Päärynän oksat voidaan varttaa kvitteniin, joka on yleensä vastustuskykyisempi sairauksia vastaan ​​ja jonka kehitys on voimakkaampaa.

 • Kiipeilyviikuna – Ficus pumila. …

 • Tyynenmeren krysanteemi – Ajania pacifica. …
 • Kuva – Ficus carica. …

 • Opuntia, viherpäärynä – Opuntia robusta.

Mitä kirsikkapuuhun voidaan varttaa?

Villikirsikan, hapankirsikan ja magalepon lisäksi voit käyttää perusrunkoina myös seuraavia kasveja:

 • mantelipuu (katso se näin)
 • hapankirsikka, joka ei kaipaa erityisiä maaperän ominaisuuksia (tässä ohjeessa se kasvatetaan)
 • luumupuu (katso kuinka leikata)

Mitä omenapuuhun voidaan varttaa?

Mitä kasveja voidaan varttaa omenapuulla?

 • Päärynäpuu (tässä artikkeli sen varttamisesta)
 • Luumupuu.
 • Muut omenapuulajikkeet.
 • Orapihlaja.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *