Viimeinen tapaaminen keskiviikkona 10. maaliskuuta, klo 21.20 Rai2:lla, ”La Caserman” kanssa.

Minä päivänä ja mihin aikaan kasarmi on?

Rai2:lla keskiviikosta 27.1. klo 21.20 lähetettävä ”La Caserma” on sosiaalinen kokeilu, joka saa meidät pohtimaan alle 30-vuotiaiden luokkaan kuuluvia lapsia. Tunnussanat ovat kuri, velvollisuudet, rinnakkaiselo, harjoittelu ja kova harjoitus .

Kuinka monta panosta kasarmissa on?

Kaksikymmentäyksi 18–23-vuotiasta nuorta asuu kuusi jaksoa vuoristokasarmissa, jossa heidän on suoritettava kova sotilaskoulutus.

Milloin college 6 alkaa?

”Il Collegio” -lehden uusi painos saa ensi-iltansa 19. lokakuuta, parhaalla mahdollisella tavalla, klo 21.20 Rai2:lla. RaiPlayssa ohjelman fanit voivat löytää yksinomaan lokakuun 5. päivästä lähtien hauskoja koe-esiintymisiä, jotka ”yleisen tietämyksen” kysymysten ansiosta mahdollistivat näyttelijöiden tunnistamisen.

Milloin college 6 koe-esiintymiset alkavat?

Collegio-ohjelman kuudes painos alkaa tiistaina 26. lokakuuta, jolloin ensimmäinen jakso lähetetään parhaaseen katseluaikaan, klo 21.20, Rai2:lla. RaiPlayssa viihdyttävät koe-esiintymiset ovat nähtävillä yksinomaan 5. lokakuuta alkaen, mikä on yleistietoisten kysymysten ansiosta mahdollistanut näyttelijöiden tunnistamisen.

Etsi 22 aiheeseen liittyvää kysymystä

Missä kasarmiohjelma järjestetään?

Kaikki on kuvattu rakenteessa Levico Termessä Trentinon elokuvakomission logistisella tuella. Uusi dokumenttitodellisuus – joka syntyi ”Il Collegion” jäljittämälle polulle – pyrkii kertomaan vuoden 2020 20-vuotiaille, kuka sotilaallisen kurinalaisuuden inspiroiman koulutuksen kautta joutuu kohtaamaan kovan koulutuksen …

Missä voin tarkistaa kasarmit?

The Barracks – Jaksot – RaiPlay.

Mistä nähdä kasarmin jäljennökset?

”La Caserman” toistot saapuvat Rai Gulpiin. Torstaista 29. huhtikuuta klo 20.40 alkaen lähetetään dokumenttitodellisuus, joka tarjoaa editoimattoman ja jännittävän muotokuvan Z-sukupolvesta, jälkiteini-ikäisistä.

Miksi tänä iltana ei ole kasarmia?

Täksi illaksi alun perin suunniteltu dokumenttitodellisuuden La Caserman viimeinen jakso on siirretty Sanremon festivaalin vuoksi. … Toisin kuin mitä tapahtui muutamana keskiviikkona nyt, La Caserma ei tule lähetykseen tänä iltana. Sen tilalle on meneillään elokuva 211- Robbery.

Milloin vuoden 2021 kasarmi alkaa?

Barracks 2, ensimmäiset huhut

Barracks 2:n kuvaukset ovat virallisesti alkaneet: nauhoitukset päättyvät 30. syyskuuta ja ohjelma tulee todennäköisesti televisioon vuoden 2022 ensimmäisten kuukausien aikana.

Millä ajanjaksolla kasarmi rekisteröitiin?

Tammikuussa esitetään ”La Caserma”, vuonna 1917 sijoittuva Rai Due -tosi-show: Levicon sijainti on todellinen rauhan keidas. Otetaan yhdessä selvää!

Missä Rai 2 -kasarmi sijaitsee?

”La Caserma”: Rai 2 -tosi-show Forte di Vinadiossa

Uusi painos sijoittuu Forte Albertino di Vinadioon (CN), linnoitukseen, joka pystytettiin Carlo Alberto di Savoian käskystä vuonna 1834. Sotilaallinen mestariteos, joka on yksi koko Alppien kaaren vaikuttavimmista teoksista.

Kuinka päästä Rain kasarmiin?

Kasarmi – miten osallistua

Rekisteröityäksesi Rai2-dokumentin toisen painoksen valintoihin, sinun on mentävä ohjelman tuottavalle sivustolle, Blu Yazmine. Casting on tällä hetkellä suljettu, mutta voit jättää hakemuksesi.

Kuinka ilmoittautua Collegio 6:een?

Osallistuaksesi ”Il Collegio” -tapahtumaan voit rekisteröityä täyttämällä Magnolian verkkosivustolla olevan rekisteröintilomakkeen joka kerta, kun se aktivoidaan uudelleen.

Kuka tuli yliopistoon 6?

Sara Masserini on ensimmäinen kahdestakymmenestä opiskelijasta, joka osallistuu ”Il Collegio 6” -tapahtumaan. Hän on 16-vuotias ja kotoisin Colzatesta Bergamon maakunnasta. Yhdessä hänen kanssaan näyttelijöissä myös Alessandro Giglio, joka on 15-vuotias ja kotoisin Torinosta. Gaia Cascino, 16, tulee Roomasta ja Giovanni Junior D’Ambrosio on 15 ja tulee Napolista.

Milloin Collegio 6:n viides jakso ilmestyy?

The College Viidennessä jaksossa … – 16.11.2021.

Milloin kasarmin toinen kausi alkaa?

La Caserma on uusi dokumenttitodellisuus, joka esitetään Rai Duessa keskiviikosta 27. tammikuuta klo 21.20 alkaen. carabinieri 7 tab Suuri uutinen tässä uudessa sarjassa! Sotilaallinen dokumentaarisuus tulee Rai2:n aikatauluun vuonna 2022, BOOM! Hienoja uutisia tässä uudessa sarjassa!

Milloin se esitetään tänä iltana, onko kaikki mahdollista Rai2:lla?

Jopa Tonight kaikki on mahdollista ”, erikoisjakso Stefano De Martinon isännöimän komediaohjelman kuudennen painoksen parhaista lähetyksistä lähetetään maanantaina 29. maaliskuuta klo 21.20 Rai2:lla.

Milloin se esitetään tänä iltana, onko mikään mahdollista?

Viides painos lähetetään vuonna 2019 yhdeksän jakson pituisena maanantaisin 16.9.–11.11. johtajana Stefano De Martino; suunta kulkee Cristiano D’Aliserasta Sergio Colabonaan.

Missä voit nähdä RaiPlayn?

Mikä on Rai Play ja miten se toimii

Paljon alkuperäistä sisältöä, ohjelmia, elokuvia, fiktiota ja TV-sarjoja. Tämän Rai TV:n uuden vaiheen edelläkävijä on ”Viva Rai Play”, Fiorello-ohjelma yksinomaan RaiPlayssa. Fiorello ja Viva Raiplay lähetetään Canale 5:llä, onko Silvia Toffanin lähellä Sanremoa 2020?

Milloin merien 2. kausi ilmestyy?

Nuorisovankilaan suljettujen poikien tarinat ovat palanneet, kerrottuina ”Mare fuori” -sarjassa, jonka toinen tuotantokausi esitetään kuuden illan aikana 17.11. alkaen klo 21.20 Rai2:lla. Kaksi ensimmäistä jaksoa ovat jo saatavilla esikatselussa RaiPlayssa.

Kuka on siellä tänä iltana Tonightissa kaikki on mahdollista?

Jakson teemana on ”The Great Myths” ja vakituisten vieraiden Biagio Izzon, Francesco Paolantoni ja Vincenzo De Lucian lisäksi, jotka ehdottavat Maria De Filippin jäljitelmää, nähdään Maurizio Casagrande, Gianluca ”Scintilla”. ” Fubelli, Valeria Graci, Mariano Bruno, Carolina Rey ja Madalina Ghenea.

Keitä ovat Tonightin kaikki on mahdollista 2021 vieraat?

Mukana ovat tämän painoksen vakituiset vieraat Biagio Izzo, Francesco Paolantoni ja Vincenzo De Lucia, jotka tällä viikolla näyttelevät neljää Italian TV:n päähenkilöä: Mara Venier, Maria De Filippi, Barbara d’Urso ja Mara Maionchi.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.