Tähän mennessä on olemassa useita Internet-sivustoja, joiden avulla voit lähettää fakseja verkossa ilmaiseksi liikkumatta istuimeltasi: kaikki tapahtuu tietokoneella (tai jopa älypuhelimilla ja tableteilla).

Indeksi

 • Faxapp.
 • HelloFax.
 • MyFax.

Kuinka lähettää faksi matkapuhelimella?

eFax, sovellus faksien lähettämiseen älypuhelimesta

Sovellus, joka on saatavilla sekä Google Play Storesta että App Storesta, eFax muuttaa älypuhelimesi faksiksi. Toiminto on hyvin yksinkertainen: ota vain valokuva lähetettävästä asiakirjasta älypuhelimen kameralla.

Kuinka lähetän faksin kotoa?

Voit käyttää HelloFaxia napsauttamalla Lähetä faksi -kohdetta (vasemmassa yläkulmassa), napsauttamalla Lähetä faksi -painiketta (sivun keskellä) ja napsauttamalla sitten Lataa tiedosto -painiketta valitaksesi ladattavat ja lähetettävät tiedostot. .

Kuinka lähettää faksi postitse?

Lähetä fakseja sähköpostitse eFaxilla

Kirjaudu sisään sähköpostiisi ja kirjoita uusi viesti. Määritä sähköpostin vastaanottajakenttään faksinumero, johon haluat lähettää asiakirjan, ja sen jälkeen @ efaxsend.com. Liitä asiakirja, jonka haluat faksata, ja napsauta ”Lähetä faksi”.

Kuinka paljon painaminen tupakkakaupassa maksaa?

”Ammattimaiset” kopiopisteet maksavat SIAE:lle 200 euroa vuodessa yhdestä koneesta, 650 euroa kahdesta, 1 300 kolmesta, 2 200 neljästä, 2 600 viidestä ja useammasta koneesta.

Etsi 32 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä faksin lähettäminen maksaa?

Jokaisen faksin lähetyshinta on 3 senttiä (+ alv) minuutilta viikon jokaisena päivänä ja jokaiselta tunnilta vuorokaudessa ja yössä.

Kuinka lähettää faksi Gmailin avulla?

Luo uusi sähköpostiviesti Gmailissa sovelluksessa tai selainpohjaisessa käyttöliittymässä napsauttamalla tai napauttamalla Kirjoita-painiketta. Kirjoita vastaanottajan faksinumero (mukaan lukien suuntanumero) Vastaanottaja-kenttään ja sen jälkeen faksipalveluntarjoajan toimialue.

Kuinka lähetät faksin tietokoneellasi?

Jos toisaalta etsimme erittäin nopeaa vaihtoehtoa, joka ei edellytä rekisteröintiä, on suositeltavaa käyttää MyFaxia. Yhdistä vain sivustoon, lisää vastaanottajan asiakirja, numero tai numerot, laita tietomme Lähettäjä-kenttään ja napsauta sitten kuvaketta lähettääksesi viestin.

Kuinka faksata asiakirjoja?

Se toimii näin:

 1. Avaa uusi sähköposti ja kirjoita Vastaanottaja-kenttään faksinumero, johon haluat lähettää asiakirjan (sekä faksipalvelusi .com-osoite). …
 2. Kirjoita viestisi, joka lähetetään faksin ”kansilehtenä”.
 3. Liitä asiakirja, jonka haluat faksata.
 4. Napsauta ”Lähetä”.

Kuinka lähettää mobiilifakseja ilmaiseksi?

LISÄÄ SOVELLUKSIA ILMAISEKSI FAKSAAMISTA ANDROIDISSA

 1. Fax Plus lähettää ja vastaanottaa fakseja milloin tahansa.

 2. iFax italiaksi faksien lähettämiseen matkapuhelimesta.
 3. Faksisovellus asiakirjojen skannaamiseen ja faksaamiseen.

 4. Mobi Fax lähettää fakseja ilman rekisteröitymistä tai kirjautumista.
 5. Faksitiedosto PDF- tai Microsoft-asiakirjojen faksaamiseen.

Kuinka lähetät faksin ulkomaille?

Kansainvälisissä fakseissa – kuten myös puheluissa – on syötettävä asianmukainen etuliite. Jokaisella maalla on itse asiassa erilainen numerokoodi puhelinpalveluille. Se lisätään varsinaisen faksinumeron eteen. Tällä tavalla järjestelmä ymmärtää, mihin maahan asiakirja osoitetaan.

Kuinka lähettää fakseja ilmaiseksi iPhonesta?

Faxator on ilmainen 10 sivua kuukaudessa, ja sillä on edulliset tilaussuunnitelmat. 2) Toinen sovellus, jota voit kokeilla, on EasyOfficen Scanfax iPhonessa ja iPadissa sekä Androidissa, vankka palvelu, jonka avulla voit skannata asiakirjoja ja faksata ne kansallisiin ja kansainvälisiin numeroihin.

Kuinka lähettää Internet-faksi ilmaiseksi?

MyFax on myös hyödyllinen palvelu faksien lähettämiseen Internetin kautta. Se on ilmainen 30 päivän ajan, ja tänä aikana voit lähettää enintään 2 faksia päivässä. Kokeilujakson päätyttyä sen käytön jatkamiseksi vaaditaan tilaus alkaen 13 euroa/kk.

Kuinka lähettää faksi iPhonella?

Scanner Pro on skannerisovellus iPhonelle ja iPadille, joka tekee laitteistasi kannettavia skannereita, joita voit aina kantaa taskussasi. Ja nyt siitä tulee myös kannettava faksi iPhonelle ja iPadille. Kun sinun on lähetettävä faksi iPhonesta, avaa Scanner Pro, skannaa asiakirja ja lähetä se vastaanottajalle.

Kuinka lähettää faksi Windows 10 -tietokoneesta?

Määrityksiä varten sinun tarvitsee vain käyttää Windowsin faksi- ja skannausapuohjelmaa, napsauttaa Uusi faksi ja aloittaa määritysprosessi napsauttamalla Yhdistä faksimodeemiin tai Yhdistä faksipalvelimeen verkosta, jos palvelin on käytettävissä. faksi.

Kuinka lähettää faksi Windows 10:ssä?

Liitä vain puhelinlinja tietokoneesi takana olevaan puhelinliitäntään. Faksiin ja skannaukseen palaaminen Windowsin avulla voit kirjoittaa vain tekstiä sisältävän faksin tai lähettää minkä tahansa tiedoston, kuten Word-asiakirjan, laskentataulukon, valokuvan tai skannatun sivun.

Kuinka käyttää Windows 10 -faksia?

Jos haluat käyttää tietokonettasi faksina, napsauta Käynnistä, sitten Kaikki ohjelmat ja lopuksi Windows Fax and Scanner. Aloita napsauttamalla vasemmassa alakulmassa olevaa Faksi, uusi faksi ja faksien asennusopas. Napsauta Yhdistä faksimodeemiin ja seuraa ohjeita.

Kuinka lähettää fakseja tietokoneelta 800-numeroihin?

Kuinka lähettää fakseja verkossa ilmaiseksi

 1. käytä online-faksin lähetyslomaketta tai jatka Lähetä ilmainen faksi -näppäimellä.
 2. kirjoita vastaanottajan faksinumero (myös maksuton numero 800 tai 803)
 3. luo ilmainen faksin kansilehti, joka lähetetään tekstiviestillä.
 4. liitä enintään 10 A4-sivua .pdf- tai .jpg-muodossa.

Kuinka lähettää faksi Tiscalilla?

Kirjaudu järjestelmään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, faksinumerosi, johon haluat lähettää asiakirjasi, ja napsauta sitten Selaa valitaksesi lähetettävän asiakirjan. Napsauta lopuksi Lähetä faksi.

Kuinka lähettää faksi Fastwebin avulla?

Voit käyttää yleistä sähköpostiohjelmaa (esimerkiksi Outlookia) käyttämällä palveluun liitetyn @ fastwebnet.it -postilaatikkosi tunnuksia, jotta voit lähettää fakseja lähettämällä sähköpostit osoitteeseen numero_fax @ fwfax.it.

Kuinka faksi kytketään puhelinlinjaan?

Voit tehdä tämän ottamalla RJ11-kaapelin, yleisen puhelinkaapelin, jonka pitäisi löytyä tulostimen pakkauksesta, ja yhdistä kaapelin toinen pää tulostimen takana olevaan RJ11-porttiin, joka on omistettu tulevalle puhelinlinjalle. , joka yleensä tunnistetaan lyhenteellä, kuten LINE tai PSTN.

Mistä tietää, toimiiko faksi?

Varmista, että faksilinja on käytettävissä

 1. Hanki puhelin, joka epäilemättä toimii oikein.
 2. Etsi linjaliitäntäpiste laitteen takaosasta (katso ”Tarkista faksiliitännät”, jos et ole varma sen sijainnista)
 3. Tarkista, että kaapeli on kunnolla kiinni.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.