Fratelli in Affari (Property Brothers) on televisio-ohjelma, joka lähetetään Italiassa Sky Unossa ja Cielossa. Ohjelma seuraa Kanadan British Columbian osavaltion kiinteistönvälittäjien kaksoisveljien Jonathan Scottin ja Drew Scottin liiketoimintaa.

Mikä on totta Fratelli in Affarissa?

Minun olisi pitänyt kuvitella, että Cielo TV:ssä lähetetyn homonyymisen oikean televisiosarjan Brothers in Businessilla (alkuperäinen nimi Property Brothers, Kanada 2011) Drew’lla ja Jonathanilla ei itse asiassa ollut mitään tekemistä minun kanssani; tarkoitettu arkkitehdiksi.

Kuinka ottaa yhteyttä yritysveljiin?

Veljet liiketoiminnassa Italiassa

  1. via del torraccio di torrenova, 00133 Rooma, Lazio.
  2. Arvosana 5. (2 arvostelua)
  3. 1 henkilö rekisteröitynyt tänne.
  4. +39 320 074 5654.
  5. Työskentelet ympäri taloa.

Kuinka paljon Drew Scott tienaa?

People With Money raportoi perjantaina (22. lokakuuta), että Scott on maailman parhaiten palkattu näyttelijä, joka ansaitsi hämmästyttävät 46 miljoonaa dollaria syyskuun 2020 ja syyskuun 2021 välisenä aikana, mikä on lähes 20 miljoonan dollarin etumatka kilpailijaansa.

Missä Scottin kaksoset asuvat?

Kaksoset, vaikkakin hyvin läheiset, asuvat kahdessa eri kaupungissa (Las Vegas ja Vancouver), mutta he eivät voi muuta kuin tuntea joka päivä.

Etsi 39 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka vanhoja ovat Fratellin kaksoset Affarissa?

He syntyivät Vancouverissa 28. huhtikuuta 1978 isänä näyttelijänä ja apulaisohjaajana Jim Scottina ja äidilleen Joanne Scottille, joka oli Vancouverin lakitoimiston työntekijä.

Mitkä ovat Scottin veljien nimet?

Andrew Alfred Scott, joka tunnetaan nimellä Drew Scott, on nuorin kolmesta Scottin veljestä (JD ja Jonathan, hänen kaksoisveljensä), jotka ovat näyttelijän ja apulaisohjaajan Jim Scottin sekä Vancouverin lakivirkailijan Joanne Scottin poikia.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.