Genova on taiteilijoiden, navigoijien, haaveilijoiden, turistien, elokuvantekijöiden ja viime aikoina yhä enemmän vaikuttajien ja youtubereiden maa: tuloksia on saatu taloudellisen matkailun kehittämisen ja aluemarkkinoinnin laitoksen tekemällä suurella työllä.

Missä Ninna ja Matti 2021 asuvat?

Nuori YouTuber-pariskunta jakaa pienen asunnon Grosseton maakunnassa Toscanassa. Ensimmäisenä YouTuber-toiminnan aloitti Matti, joka perusti ensimmäisen pelikanavansa (etenkin hänen suosikkivideopelilleen Fortnitelle omistetuilla videoilla) lempinimellä Mattiz.

Millä alueella Ninna e Matti asuvat?

Ja juuri eilen Mattia Stagni ja Corinna Navoni eli Ninna ja Matti saapuivat tohtori Galatin johtamalle osastolle: kaksi hyvin nuorta poikaa, kumpikin kahdeksantoista, jotka asuvat Grossetossa, luokkatovereita, jotka rakastuivat koulussa.

Missä Corinna Navoni syntyi?

corinna navoni – Grosseto, Toscana, Italia | Ammattimainen profiili | LinkedIn.

Missä Ninna ja Matiz asuvat?

Maremmassa he ovat kypsyyden symboliset kasvot Instagramin ja You Tuben aikana, nämä kaksi kaveria, jotka rakentavat työelämäänsä sosiaalisissa verkostoissa tykkäysten kera. Samaa luokkaa, he ovat asuneet yhdessä vuoden Citadelin alueella.

Etsi 34 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä sitä kutsutaan kehtolauluksi todellisuudessa?

Ninna (oikea nimi Corinna Navoni) ja Matti (oikea nimi Mattia Stagni) syntyivät 12.11.2001 ja 27.7.2001.

Missä Lollopollo asuu?

Hän asuu Grossetossa, käy teknisessä instituutissa, graafisessa ja viestintäosoitteessa (myös CaptainBlazer, mutta Riminin maakunnassa ja IT-osoitteella).

Milloin Ninna e Matin elokuva tulee ulos?

Elokuva esiteltiin Alice nella città 2020 ”Special Events” -osiossa. 100% WOLF on Alexs Stadermannin ohjaama animaatioelokuva, joka perustuu Perthin kirjoittajan Jayne Lyonsin samannimiseen kirjaan ja saapuu Italian elokuvateattereita 20. toukokuuta alkaen jakelija Notorious Pictures.

Kuka on CaptainBlazer?

Riminin youtuber antoi äänen yhdelle hahmoista viime päivinä julkaistussa uudessa animaatioelokuvassa. Rimini, 27. toukokuuta 2021 – Nuorin italialainen, jolla on yli miljoona tilaajaa YouTube-kanavallaan, on 17-vuotias ja kotoisin Riministä. Hänen nimensä on Samuele Matteini, mutta kaikki tuntevat hänet kapteeniBlazerina.

Missä CaptainBlazer asuu?

Jos et vieläkään tiedä kuka CaptainBlazer on, tiedä, että hänen oikea nimensä on Samuele Matteini, hän on 16, hän asuu Riminissä ja on ammatiltaan youtuber.

Kuinka vanha Mattizin tyttöystävä on?

Ja sitten heidän kanssaan Corinna Navoni, alias Ninna, 19, parisuhteessa Mattizin kanssa elämässä ja jaetulla YouTube-kanavalla, Muscix-syntyinen Roberto Muscillo, 24, ja Octavian Stegarescu, alias Octy, 21 vuotta: yhdessä nämä kolme lisäävät miljoonan ja puoli huvilan jäsenmäärään nähden.

Missä Kazuosan asuu?

Molemmat talot sijaitsevat Misano Adriaticossa Riminin maakunnassa. Ensimmäisessä huvilassa CaptainBlazer, Octy ja Zerbian yöpyvät pysyvästi, kun taas Kazuosan, CrazieMad, Kadhiax ja monet muut vieraat vuorottelevat, jotka tulevat käymään tiimissä viettämään muutaman päivän yhdessä ja tutustumaan toisiinsa paremmin.

Kuinka vanha hän cap on?

Hän oli jäässä 66 vuotta eikä fyysisesti vanhentunut tuona aikana, kiitos hänen ruumiinsa jäädyttävän alhaisen lämpötilan. Kun SHIELD löysi hänen ruumiinsa ja herätti sen henkiin vuonna 2011, Steve oli 92-vuotias.

Kuinka ottaa yhteyttä Mattiziin

Yhteystiedot

  1. haluatko palauttaa tuotteen? res@mattiz.it.
  2. Palautuslomake.
  3. ongelmia tilauksen kanssa? orders@mattiz.it.
  4. tarvitsetko lisätietoja? info@mattiz.it.

Kuinka monta jäsentä Ninna e matilla on?

Heidän YouTube-kanavansa (www.youtube.com/channel/UCULp2N-l95H-8a3wHKswVXg), joka on omistettu rinnakkaiselon päivittäisille aiheille, on ylittänyt miljoonan tilaajansa ja on pitkään ollut tiukasti viiden parhaan joukossa italialaisten videoiden tekijöiden luokittelussa.

Kuinka vanha Grax on?

”Avainasemassa on valita oikeat ja osata sekoittaa ne hyvin”, sanoo Davide Grasseli, 22, Ternistä. Hän on kemian asiantuntija, mutta monet tuntevat hänet YouTubessa Grax-nimellä: 12 miljoonaa on nähnyt Fabio Rovazzin tutto-kannen erittäin mielenkiintoisena Clash Royale -versiossa.

Mitä elokuvia Ninna e Matti on jälkiäänittänyt?

100% Lupo on animaatioelokuva, jonka italialaisten äänien joukossa esiintyvät myös youtuberit Ninna & Matti ja Captain Blazer: elokuva esiteltiin Alice nella Cittàssa, Rooman elokuvajuhlien rinnalla.

Missä voin nähdä 100 sutta?

100% wolf on vuokrattavissa tai ostettavissa Rakuten TV:ssä.

Missä OCTY asuu?

Octy, jonka oikea nimi on Octavian Stegarescu, syntyi Moldovassa 1999 ja on tällä hetkellä asunut Padovassa vuodesta 2004.

Missä Pewdiepie asuu Italiassa?

Sekä Italiassa että Ruotsissa eläneen rinnakkaiselon jälkeen pariskunta asettui Englantiin, Brightoniin. Pariskunnalla on myös koti Japanissa. 19. elokuuta 2019 Felix ja Marzia menivät naimisiin yksityisessä seremoniassa. Hän julisti itsensä agnostiseksi ateistiksi.

Kuinka paljon rahaa T-sarjalla on?

T-sarjasta tuli ensimmäinen luova kanava, joka ylitti 100 miljoonaa tilaajaa aiemmin tänä vuonna. Sata miljoonaa tilaajaa ei tarkoita sataa miljoonaa katsojaa. Mutta se riittää ansaitsemaan 1,6–19 miljoonaa dollaria kuukaudessa.

Kuinka vanha on Kazuosan vuonna 2021?

Heinäkuussa on Mattizin lisäksi mukana CaptainBlazer, eli Samuele Matteini, 16, seitsemäs sarjataulukossa; Kazuosan (hänen oikea nimensä on Cosimo ja hän on 18), Brawl Starsin suuri asiantuntija, on yhdeksäs; Mike Showsha, syntynyt Federico Betti, 30 vuotta vanha, yhdestoista; Favij, eli Lorenzo Ostuni, kahdestoista; CiccioGamer89, osoitteessa …

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.