Leolandia on huvipuisto, joka sijaitsee Capriate San Gervasiossa Bergamon maakunnassa Lombardian osavaltiossa. Syntyi vuonna 1971 nimellä Minitalia, vuonna 1997 se muutti nimensä FantasyWorld Minitaliaan ja vuonna 2008 Minitalia Leolandiaan.

Milloin Leolandia avautuu?

Valmistaudu vuoden juhlaan! Leolandian uusi kausi alkaa virallisesti 19. maaliskuuta, täynnä uutisia ja paljon hauskaa!

Kuinka varata Leolandia?

Leolandiassa paljon palveluita koko perheelle! Valitse vierailusi päivämäärä ja varaa LeoVipsille varatut eksklusiiviset palvelut pyytämällä erityistä varauslomaketta, soittamalla numeroon 02 9090169 tai kirjoittamalla osoitteeseen bookings@leolandia.it.

Missä Leolandia on?

Lasten huvipuisto Leolandia sijaitsee Lombardiassa, tarkemmin sanottuna Capriatessa, Bergamon maakunnassa ja Milanon lähellä.

Mitä Leolandiassa on?

Leolandian ajelut ja nähtävyydet sopivat kaikille lapsille, myös pienimmille.

Twister vuori

 • Twister vuori.
 • Seikkailu.
 • Se saattaa pelotella sinua. Vain vähimmäiskorkeus. 120 cm. Minimikorkeus mukana. 105 cm. Vain yksi yläraaja on vammainen. 105-119 cm. 120 cm.
 • Kurvikas polku odottaa sinua!

Etsi 25 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä Luna Parkissa on?

Huvipuistolla tarkoitamme aluetta, jolla on ajeluja, nähtävyyksiä ja kioskeja. Nähtävyydet voivat olla mitä monipuolisimpia: vuoristorata, maailmanpyörä, puskuriauto tai monimutkaisempi.

Nähtävyydet

 • Tutkimusmatkailija (Ranger)
 • Tagada
 • Teema Kävelyt / Ghost Train.
 • Musik Express.
 • Merirosvolaiva.
 • Hullu Tanssi.
 • Kamikaze (Ranger)
 • MegaMix.

Kuinka monta peliä Leolandiassa on?

Tunteiden puisto

Leolandiassa taikuudella ei ole rajoja, 6 teemaaluetta ja yli 40 nähtävyyttä kaiken ikäisille lapsille odottavat sinua. Mittaa lapsesi pituus ja mittarimme ansiosta löydät kaikki ajelut, joihin hän pystyy!

Missä kaupungissa Gardaland sijaitsee?

Gardaland on italialainen huvipuisto, joka sijaitsee Ronchissa Castelnuovo del Gardan kunnassa Veronan maakunnassa Veneton alueella. Se on Gardajärven vieressä, mutta siitä ei ole suoraa näkymää.

Mistä löytää alennuksia Leolandiaan?

Aikuisille on tarjolla monia alennuksia Leolandiaan, kuten Coopin tai Mondo Parchi -kortin tarjoamat alennukset.

Leolandian alennuskoodit:

 • Ikea-kortilla saat 3€ alennuksen.
 • IBS-tapahtumassa on 1 € alennus per lippu.
 • Coop-kortilla saat 1 € alennuksen per lippu.

Kuinka saada ilmaisia ​​Leolandia-lippuja?

Ostamalla lipun esimerkiksi 19. maaliskuuta varten voit palata sisään toisen kerran ilmaiseksi 60 päivän sisällä ensimmäisestä sisääntulostasi, ja jos käytät kiinteän päivämäärän ja avoimen päivämäärän lippujasi ensimmäistä kertaa Leolandiaan 19. huhtikuuta mennessä. 2019, voit palauttaa ilmaiseksi valitsemanasi päivänä 2.5. alkaen…

Milloin Gardaland 2021 avataan uudelleen?

15. kesäkuuta Gardaland, lomakeskuspuisto Castelnuovo del Gardassa, Veronen alueella, aloittaa virallisesti vuoden 2021 kauden puiston avaamisella ja Legoland® Water Park Gardalandin vihkiäisillä, joka on ensimmäinen alueella rakennettu maailmassa. ei-Legoland-huvipuisto.

Kuinka peruuttaa Leolandia?

Luopuva Asiakas voidaan korvata toisella henkilöllä, kunhan: a) Leolandia Viaggille on ilmoitettu sähköpostitse osoitteeseen supporto@leolandia.it viimeistään klo 12.00 kolmantena saapumispäivää edeltävänä arkipäivänä, vastaanottaen samalla tiedonannon sijaisen henkilötiedoista; b) päällä…

Kuinka paljon sisäänpääsy Cornelle Parkiin maksaa?

Pääsymaksu on 18,00 € aikuisilta ja yli 12-vuotiailta lapsilta.

Milloin huvipuistot avataan uudelleen vuonna 2021?

Draghin hallituksen uudessa asetuksessa määrätään, että teema- ja huvipuistotoiminnan uudelleen avaaminen aikaistetaan tiistaille 15.6.2021: kaksi viikkoa aikaisemmin päätettyä.

Milloin huvipuistot avataan uudelleen?

Nuoret ja perheet palaavat huvipuistoihin kuun puolivälistä alkaen: temaattisista «seikkailuihin», villieläin- tai vesipuistojen läpi kulkevia 230 suurta rakennelmaa on valmiina käynnistymään maassa.

Milloin teemapuistot aukeavat?

Teemapuistot avataan virallisesti 15.6.2021 keltaisella vyöhykkeellä ja muutama päivä etukäteen valkoisen vyöhykkeen alueilla. Täällä voit jo käydä huvipuistoissa ja millä säännöillä.

Kuinka paljon Gardaland 2021 maksaa?

VAPAA PÄIVÄLIPPUA GARDALAND PARK

Niille, jotka käyvät usein Gardalandissa, kätevin tarjous on TILAUKSET, joiden avulla voit mennä puistoon niin usein kuin haluat. Vuoden 2021 kausikortti maksaa 49 euroa.

Kuinka paljon Gardalandiin matkustaminen maksaa?

Gardalandissa, kuten missä tahansa muussakin huvipuistossa, on mahdollista ostaa liput kätevästi suoraan puiston sisäänkäynnin luona sijaitsevasta lippukassasta. Hinta vaihtelee 32 eurosta kiinteän päivän sisäänpääsystä 34 euroon täyspäiväisen avoimen lipun välillä.

Kuinka paljon sisäänpääsy Mirabilandiaan maksaa?

Aikuisten lipun hinta – Kassa € 34,90 Online € / Lapsilipun hinta (korkeus 140 cm) – Kassalle € 29,90 Verkossa € / Lapsilipun hinta 100 cm asti – Kassa € ilmaiseksi Online € / Alennettu lippuhinta seniori ( yli 60 v) – Kassa 29,90 € Netissä /

Missä on Gardalandin hinnat?

Gardalandin hinnat 2021

 • Aikuisten lipun hinta: 45,00 €

 • Alennettu lipun hinta: 39,00 €

 • 2 päivän aikuisten lipun hinta: 54,00 €

 • Alennettu lipun hinta 2 päivää: 48,00 €

 • Ilmaislippu: alle metrin pituiset lapset ja vammaiset, jotka eivät ole omavaraisia.
 • HUOMAUTUS:

Kuinka päästä Gardalandiin Roomasta?

Paras tapa päästä Roomasta Gardalandiin on junalla, joka kestää 4h 7m ja maksaa 28-110€. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa bussilla, joka maksaa 27 – 35 € ja kestää 7h 54m.

Mitä hahmoja Leolandiassa on?

Leolandia-huvipuistossa unelmat toteutuvat.

Voit tavata fantastisten sankareiden trion, Super Pyjaman, Mashan ja karhun, Thomas Trainin, Leppäkertun ja Chat Noirin sekä Bingin ja Flopin! He odottavat sinua joka päivä uskomattomissa maailmoissaan, jotka ovat täynnä yllätyksiä.

Mitä ottaa mukaan Leolandian matkalle?

Leolandiassa voi kuitenkin matkustaa kevyesti. Monista liikkeistämme löydät uimapuvut, tossut, pyyhkeet, T-paidat, shortsit, hatut, aurinkosuojat ja sade k-way … lyhyesti sanottuna kaikki mitä tarvitset!

Kuinka suuri Leolandia on?

Puisto on yleensä avoinna maaliskuun puolivälistä marraskuun alkuun ja 200 000 m²:n pinta-alallaan sitä voidaan pitää yhtenä Pohjois-Italian tärkeimmistä puistoista.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.