Careggine on italialainen 524 asukkaan kaupunki, Luccan maakunnan vähiten asuttu kaupunki, joka sijaitsee Apuan Alppien itäpuolella.

Missä Marco Tardelli syntyi ja kuinka vanha hän on?

Marco Tardelli (Careggine, 24. syyskuuta 1954) on entinen jalkapallovalmentaja ja entinen italialainen jalkapalloilija, jonka rooli on puolustaja tai keskikenttäpelaaja.

Mitä Marco Tardelli tekee?

Alujensa jälkeen laitapuolustajana Tardelli vahvistaa olevansa Trapattonin Juventuksessa täydellinen keskikenttäpelaaja: hän lopettaa Interin ja San Gallon kanssa.

Kuinka vanha on Marco Tardelli?

Marco Tardelli syntyi Caregginen kaupungissa 24. syyskuuta 1954.

Kuinka monta lasta Myrta Merlinolla on?

Hänellä on kolme lasta: kaksoset Pietro ja Giulio Tucci, jotka he saivat nuoruudessaan, ja heidän tyttärensä Caterina oli Invitalian toimitusjohtaja Domenico Arcuri.

Etsi 27 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä joukkuetta Tardelli valmentaa?

Tardellin valmentaja

Hänen pahin muistonsa liittyy luultavasti Interiin, koska hän ei saa edes kaudella 2000/2001 päätökseen Nerazzurrin ruorissa.

Mitä tapahtui Myrta Merlino de la7:lle?

Itsemurhakuolema Adelina, Myrta Merlino muutti: «Se on suuri tappio minulle, en ymmärtänyt mitä tapahtuu, yritin auttaa häntä, itkin paljon viime yönä»

Kuka on Martha Merlino?

Myrta Merlino on Napolissa Härän merkin alla (3. toukokuuta 1968) syntynyt toimittaja ja TV-juontaja. Ammattimainen ja elegantti, hän on tällä hetkellä romanttisessa yhteydessä entiseen jalkapalloilijaan Marco Tardelliin (s. 1954), Italian symboliin, joka voitti vuoden 1982 maailmanmestaruuden.

Kuinka vanha on Eraldo Pecci?

San Giovanni in Marignano, Cattolican lähellä, 66-vuotias, tyylikäs ohjaaja syntynyt Pecci pelasi Bolognassa, Fiorentinassa ja Napolissa ennen kuin valmistui Vicenzassa.

Kuka on Stella Penden aviomies?

Yksityiselämä

Hänellä on poika Nicola, joka syntyi suhteesta jalkapalloilijan ja valmentajan Marco Tardellin kanssa.

Mitä työtä Vito pende tekee?

«Hän on laparoskooppinen kirurgi, erittäin arvostettu ja ammattitaitoinen (…). Hän rakastaa työtään, hän ei koskaan peräänny ja tekee vartijoita vartijoiden perään», sanoi hänen äitinsä Stefania Sandrelli puhuessaan Corriere della Seralle. Vito Pende syntyi avioliitostaan ​​lääkäri Nicola «Nicky» Penden kanssa, joka kuoli vuonna 2019.

Kuka johtaa ilmaa, joka vetää?

L’aria che tira estate (aiemmin nimellä L’aria d’estate, sai nykyisen nimensä 3. heinäkuuta 2017) on italialainen televisio-ohjelma, jota on lähetetty LA7:llä 22. kesäkuuta 2015 lähtien ja jota tällä hetkellä isännöi Francesco Magnani.

Kuinka vanhoja Myrta Merlinin kaksoset ovat?

Ja juhlistaakseen syntymäpäivää, kuten hän itse määritteli, hän vietti illan kahden lapsensa kanssa: Pietro ja Giulio Tucci, 24-vuotiaat kaksoset, jotka täyttivät 24 elokuussa ja syntyivät nuorekkaasta suhteesta.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.