Italian Super Cup Juventus-Napoli on Rai-yksinoikeus. Peliä voi seurata selkeästi Rai 1 -kanavalla.

Missä nähdä Supercoppa Juve Napoli?

Kokous lähetetään suorana TV:ssä yksinomaan Rai Unossa ja sitä on mahdollista seurata myös suoratoistona sovelluksen tai RaiPlay-sivuston kautta.

Milloin he pelaavat Napoli Juve Super Cupin?

Huolimatta siitä, että Juventus-Napoli on nimetty vuoden 2020 Super Cupiksi, se pelataan vuonna 2021. Tarkemmin sanottuna 20. tammikuuta 2021. Aloituspäivä on klo 21.00.

Milloin 2020 2021 Italian Super Cup pelataan?

Italian Super Cup 2021, virallinen: Inter-Juve pelataan Milanossa 12. tammikuuta.

Milloin Italian Super Cup pelataan Interin ja Juven välillä?

Super Cup, Inter-Juve pelataan 12. tammikuuta Milanossa – Calcio – La Repubblica.

Etsi 28 aiheeseen liittyvää kysymystä

Missä näet Napoli Juven tänään?

Napoli-Juventus lähettää suorana yksinomaan DAZN:n kautta, joka näkyy älytelevisiosovelluksen kautta tai kaikilla PlayStation 4- tai Xbox-konsoliin liitetyillä laitteilla (Xbox One, Xbox One S, Xbox One X) tai jopa Google Chromecastilla tai Amazon Firellä TV Stick.

Mistä katsella Napoli Juvea?

Napolin ja Juventuksen välinen ottelu lähetetään suorana ja yksinomaan DAZN:n kautta: ottelu näkyy lataamalla DAZN-sovellus yhteensopiviin älytelevisioihin tai PlayStation 4- tai 5- tai Xbox-konsoleihin (One, One S, One X, Series X , Series S) tai liittämällä television laitteisiin, kuten Amazon Firestick tai Google…

Missä voit nähdä Italian Super Cupin?

Juventuksen ja Napolin välisen ottelun – jonka aloitus alkaa klo 21.00 – lähettää yksinomaan Rai, joka lähettää tapahtuman Rai Unolla (digitaalinen maanpäällinen kanava 1 ja HD kanavalla 501).

Kuka voitti Italian Super Cupin 2020?

Ottelu pelattiin Serie A:n 2019-2020 voittajan Juventuksen ja Italian Cupin 2019-2020 haltijan Napolin välillä. Pokaalin voitti Juventus yhdeksännellä menestyksellään, mikä vahvisti kilpailussa saavutettua menestystä.

Missä nähdä seuraava Italian Cup 2021 2022?

MISSÄ NÄHTÄVÄ ITALIAN CUP -SUORATORIA

Coppa Italia 2021/2022 näkyy myös suoratoistona Mediaset Play -palvelun kautta, joka on Mediasetin tarjoama palvelu, joka on saatavilla verkkosivulla www.mediasetplay.mediaset.it: yhdistä vain portaaliin ja valitse ottelun viitekanava.

Milloin Italian Super Cup järjestetään?

Kilpailu järjestetään 34. kerran ja se järjestetään Milanossa 12. kerran. MILANO – Italian Super Cup 2021 pelataan San Sirossa keskiviikkona 12. tammikuuta 2022: Italian mestari Inter kohtaa Juventuksen, joka voitti viime kauden Coppa Italian.

Kuinka seurata Empoli Juventuksen ottelua?

Juventus-Empoli näkyy kaikissa uusimman sukupolven älytelevisioissa DAZN-sovelluksen ansiosta, joka voidaan ladata myös laitteilla, kuten Amazon Fire TV Stick ja Google Chromecast, ja sitä voidaan käyttää PlayStationilla (PS4 ja PS5) ja Xboxilla (One). , One) pelikonsolit. S, One X, Series S, Series X).

Missä Juventus-ottelu lähetetään?

Juventuksen ja Malmön välinen ottelu lähetetään suorana Sky Sport Uno -kanavalla (201 satelliittia) ja Sky Sport (252 satelliittikanavaa).

Missä nähdä Empoli Venice tänään?

EMPOLI-VENICE: TV-KANAVA JA SUORA SUORIA

 • Ottelu: Empoli-Venetsia.
 • Päivämäärä: 11.9.2021.
 • Aikataulu: 15.00.
 • TV-kanava: DAZN.
 • Suoratoisto: DAZN.

Kuinka nähdä DAZN ilmaiseksi?

Jos mietit kuinka aktivoida DAZN ilmaiseksi, tiedä, että tällä hetkellä ei ole mahdollista suoratoistaa urheilua DAZN:llä maksamatta. Ainoa laillinen tapa saada ilmainen kuukausi on DAZN-asiakkaille varattu «Kutsu ystävä DAZN:iin» -ohjelma.

Kuinka katsella peliä ilmaiseksi?

RaiPlay on Rai-portaali, jonka kautta sen lisäksi, että voit katsoa kaikkia Italian radio- ja televisiokanavilla lähetettyjä ja jo lähetettyjä ohjelmia, elokuvia ja tv-sarjoja, voit seurata vain Italian maajoukkueen kilpailuja, mm. maailmanmestaruuskilpailut Qatarissa.

Missä nähdä Malmöe Juventus tänään?

Juventuksen ja Malmön välinen ottelu lähetetään suorana Sky Sport Uno -kanavalla (201 satelliittia) ja Sky Sport (252 satelliittikanavaa).

Kuinka nähdä kaikki Juve-ottelut?

Kaudella 2021/22 Juventuksen ottelut ovat nähtävissä myös suoratoistona verkossa. Itse asiassa suoratoistoalusta DAZN on hankkinut oikeudet lähettää kaikkia Serie A TIM -otteluita (7 eksklusiivista ottelua ja 3 yhteiskäyttöoikeutta Skyn ​​kanssa).

Missä he näyttävät Juventuksen Mestarien liigassa?

Ottelu lähetetään suorana Sky Sport Unossa (satelliitti ja internet), Sky Sport 252:ssa (satelliitti ja internet) ja Sky Sport 4K:ssa. Saatavilla Sky Gossa, myös HD:nä ja suoratoistona NYT, se näkyy myös Sky Sport 251:n Direct Goal -vaihtoehdon kautta (satelliitti ja internet).

Mistä nähdä Juventus Empolin suoratoistona ilmaiseksi?

Juventus-Empolin suoratoisto on aina saatavilla DAZN-sovelluksen kautta, jonka voi ladata tableteille ja älypuhelimille iOS- ja Android-käyttöjärjestelmillä.

Missä nähdä Spezia Juventus?

MISSÄ NÄHTÄVÄ SPEZIA-JUVENTUS TV:ssä

Spezian ja Juventuksen välinen ottelu näkyy suorana DAZN-kanavalla. Riittää, kun lataat erillisen sovelluksen yhteensopivaan älytelevisioon liittämällä televisiosi TIMVISION BOXiin, konsoliin, kuten PlayStation (4/5) ja Xbox (One, One S, One X, Series X, Series S ).

Mitä pelejä Sky näyttää?

PÄIVÄ 19 • Yksisuuntainen

 • lauantaina 21 elokuuta. Hellas Verona Sassuolo. 18.30. …
 • Perjantai 27. elokuuta. Udinese Venetsia. 18.30. …
 • Lauantai 11. syyskuuta. Empoli Venetsia. …
 • Perjantai 17. syyskuuta. Sassuolo Turin. …
 • Tiistaina 21. syyskuuta. Bologna Genova. …
 • Lauantaina 25. syyskuuta. Spezia Milano. …
 • perjantaina 01 lokakuuta. Cagliari Venetsia. …
 • lauantaina 16. lokakuuta. Salernitana mauste.

Missä nähdä Italian Super Cup 2021?

Haaste striimataan myös Mediaset Infinityssä, ja kommentoijat ja illan ohjelma julkistetaan ottelun läheisyydessä.

Milloin Italian jalkapallon cup 2021 2022 alkaa?

Italian Cup 2021-2022 on 75. jalkapallotapahtuma. Se alkoi 7.8.2021 ja päättyy 11.5.2022.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *