Veden hiljaisuus, Triesten päähenkilö (mutta ei vain) Triesten lisäksi Veden hiljaisuus on itse asiassa kuvattu kesällä 2018 Duinon ja Muggian välissä. Duino sijaitsee Ermada-vuoren etelärinteen ja Adrianmereen uppoavien valkoisten kallioiden välissä.

Missä Veden salaisuus on kuvattu?

Ensimmäisen kauden kuvaukset tapahtuivat Duino-Aurisinassa, Muggiassa ja Triestessä touko-syyskuussa 2018, kun taas toisen kauden kuvaukset syksyllä 2019.

Missä Castel Marciano sijaitsee?

Castel Marciano muinaine linnoineen, villeine kallioineen ja vehreänä ei ole olemassa. Merenrantakylä rakennettiin uudelleen Triesten lähellä, Friuli Venezia Giuliassa, tarkemmin sanottuna hyödyntämällä henkeäsalpaavia näkymiä Duinoon ja Muggiaan.

Kuinka kauan veden hiljaisuus 2 kestää?

The Silence of Water 2 jaksoa: kuinka kauan ne kestävät

Mediaset-kanavalla on neljä ensimmäistä iltaa, joista jokainen koostuu kahdesta noin viidenkymmenen minuutin jaksosta. Näin ollen kunkin jakson kokonaiskesto on 100 minuuttia.

Mistä veden hiljaisuus puhuu?

Luisa Ferrari ja Andrea Baldini palaavat yhteen ratkaistakseen uuden tapauksen. Tällä kertaa he kamppailevat nuoren äidin Sara Liveranin ja hänen teini-ikäisen poikansa Lucan murhan kanssa, jotka löydettiin heidän kodistaan ​​elottomina. Nainen puukotettiin kuoliaaksi, poika laukauksella.

Etsi 20 aiheeseen liittyvää kysymystä

Miten veden hiljaisuus päättyi?

Il Silenzio dell’Acqua Grazia on Lauran tappaja

Tapaus on vihdoin ratkaistu, ja nyt sekä Andrea että Luisa voivat lähteä Castel Marcianosta päästäkseen eroon tästä tapauksesta, kun taas Graziaa syytetään ja pidätetään entisen parhaan ystävänsä Lauran murhasta.

Miten veden hiljaisuus päättyi?

Il Silenzio dell’Acqua 2:n päättyessä Luisamme huolehtii myös Andreasta, jota syytetään kateudesta Elion kimppuun hyökkäämisestä. Kun toisaalta Saran ja Lucan murhaajan tutkimus jatkuu, toisaalta Luisa joutuu kuulustelemaan kollegaansa väitetystä pahoinpitelystä.

Kuinka monta vetoa hiljaisuudesta Dellacqua 2?

Televisiosarjan The silence of the Water -sarjan 4 jaksosta koostuva toinen kausi lähetettiin parhaimmillaan Canale 5:llä 27.11.-16.12.2020. Ensimmäinen jakso lähetettiin perjantaina ja seuraavat kolme jaksoa keskiviikkona.

Milloin veden hiljaisuus 2 alkaa?

TV-sarjan The Silence of Water 2:n neljäs ja viimeinen jakso esitetään ehdottoman ensi-iltana keskiviikkona 16. joulukuuta parhaaseen katseluaikaan Canale 5 -kanavalla.

Milloin veden hiljaisuus loppuu?

The Silence of Water 2 viimeinen jakso

Tämä tarkoittaa, että muita muunnelmia lukuun ottamatta Il Silenzio dell’Acqua 2:n viimeinen jakso on odotettavissa keskiviikkona ja yksityiskohtaisesti 16. joulukuuta 2020. Tuona päivänä itse asiassa kuvatun fiktion jaksot 7 ja 8 ovat lähetetään Triestissä.

Missä on veden hiljaisuus 2?

The Silence of Water 2:n kuvauksissa on jälleen kerran todella vihjaileva paikka. Toisella kaudella palaamme Triesteen ja Friuli Venezia Giulian kauneimpiin maakuntiin. Castel Marciano sarjassa on vihjaileva kylä, jota ympäröivät tiheät kalliot ja muinaiset linnat, mutta todellisuudessa sitä ei ole olemassa.

Miten veden hiljaisuus 2 päättyy?

The Silence of Water 2 päättyy yllättävään lopputulokseen. Andrea kuolee viimeisessä jaksossa tulitaistelun seurauksena Elio Morasin ja hänen kollegansa Luisa Ferrarin kanssa.

Milloin veden hiljaisuus lähetetään?

Kuten sarjan viralliselta Instagram-sivulta luemme ja verkosto on virallisesti ilmoittanut, uudet jaksot lähetetään 27.11.2020 alkaen klo 21.20 Canale 5:llä.

Kuka tappoi Lucan ja onko se veden hiljaisuus?

Kuka tappoi Saran ja Lucan? Salvatore, Roccon isä, tappoi Saran ja Lucan. Mies on Giulian todellinen isä, syntynyt Salvatoren väkivallasta Saraa kohtaan.

Miten elokuva The Shape of Water päättyy?

Eversti liittyy heihin ja ampuu luodin, joka osuu Elisaan. Vuorossa iskevä amfibiomies onnistuu parantumaan, tappaa Stricklandin ja yrittää sitten pelastaa Elisan. He sukeltavat veteen, ja hän yrittää tehdä hänestä sammakkoeläimen, jotta hän voisi elää hänen kanssaan ikuisesti.

Kuinka nähdä veden hiljaisuus 1 kausi?

Il Silenzio Dell’Acqua, josta näet jaksot televisiossa ja toistot. Fiktion kolme jaksoa esitetään parhaillaan Canale 5 -kanavalla noin klo 21.15 alkaen. Suoraa lähetystä on mahdollista seurata myös suoratoistona mediaset.it/canale5-sivustolta, ilmeisesti samaan aikaan televisiolähetyksen kanssa.

Kuka on veden hiljaisuuden Pelastaja?

Alessandro Cremona on Salvatore Liverani, Roccon isä. Salvatorella on töykeä ja suoraviivainen tapa, mikä on usein saattanut hänet törmäyskurssille poikansa kanssa. Mutta hän välittää paljon perheestään ja tekee kaikkensa saadakseen pienen Giulian huoltajuuden. Barbara Chichiarelli on Silvia Visentin, Saran sisko.

Kuinka tarkistaa veden hiljaisuus 2?

Voit katsoa The Silence of Water 2:n suoratoistona Mediaset Play -verkkoalustalla. Video ladataan muutaman tunnin kuluttua jakson päättymisestä, joten on mahdollista katsoa heti, mitä edellisellä tapaamisella tapahtui ilman, että tarvitsee odottaa replikan televisio-ohjelmaa.

Jumala auttakoon meitä, kun kausi 6 alkaa?

Televisiosarjan Che Dio us kuudes kausi, joka koostuu 20 jaksosta, sai ensi-iltansa Italiassa Rai 1:llä 7.1.-11.3.2021.

Kuinka nähdä Canale 5:n fiktio?

Palasit töistä, laitoit juuri television päälle ja huomasit saapuvasi kotiin liian myöhään: Mediaset-suosikkifiktiosi viimeinen jakso on juuri päättynyt. Älä ole epätoivoinen, kaikki ei ole menetetty!

Kuka on Rocco Liverani?

Giulio Corso on Rocco Liverani.

Kuka on näyttelijä, joka esittää Elioa veden hiljaisuudessa 2?

Stefano Pesce (Elio)

Toisella kaudella tutustumme ensimmäistä kertaa Elioon, joka on Matteon biologinen isä. Hänen äkillinen paluunsa aiheuttaa tuhoa Castel Marcianossa sekä Robertan ja Andrean elämässä.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.