The Rabbit’s Roar – jaksot – Rai Radio 2 – RaiPlay Radio.

Missä kanin karjuntaa kuulla?

The Rabbit’s Roar – Rai Radio 2 – RaiPlay Radio.

Milloin Il Ruggito del Coniglio alkaa?

Se esitetään tällä hetkellä maanantaista perjantaihin klo 7.50–10.30, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.37–11.30 ohjelmalla «Coniglio Relax».

Kuinka kuunnella Rai Radio 2:ta livenä?

 1. Ajoittaa.
 2. Live Visual RaiPLayssa.
 3. Lataa sovellus.
 4. Usein kysyttyjä kysymyksiä.
 5. Twitter @ RaiRadio2.
 6. Instagram @ rairadio2.
 7. YouTube – Radio2 Live.
 8. Telegram – RaiRadio2.

Kuinka nähdä Radio Due televisiossa?

Rai Radio2 – Katso, että Radiossa voit nähdä kaikki Radio 2:ssa lähetettävät ohjelmat. Voit nähdä ohjelmat seuraamalla suoraa lähetystä TVSat-kanavalla 602. Tai voit katsella online-suoratoistoa ja pyynnöstä Rai Playsta, joka on saatavilla PC:lle, älypuhelimelle, tabletille ja Smart TV:lle.

Etsi 26 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mikä on Rai 2:n taajuus?

Mux Rai 4 ja Rai 5 puolestaan ​​sisältävät kaikki HD-kanavat: Rai Sport +, Rai2, Rai 3, Rai 4 ja Rai Premium, ja ne voidaan tavoittaa vastaavasti 40 UHF / 626MHz ja 11 VHF / 219,9MHz kanavalla. .

Milloin kanin karjunta alkaa taas syyskuussa 2021?

Päivittäisistä aiheista, kuuntelijoiden puheenvuoroista, hauskoista kappaleista ja gagista koostuva lähetys käynnistyy uudelleen muilla aikatauluilla – ensi maanantaina 14.9 klo 07:45. Muistutamme, että 14.9. alkaen Radio2 tulee visuaaliseksi RaiPlay-alustan kautta.

Milloin kanin karjunta 2021 2022 alkaa taas?

Maanantaina 13.9. starttaa Rai Radio2:n kauden 2021/2022 ohjelma.

Mitä tarkoittaa kanin karjunta?

Tämä tarkoittaa työskentelyä pilkkaamalla muita. Ja juuri niiltä, ​​jotka pilkkaavat meitä, meidän on puolustettava itseämme yrittäen välittömästi arvata ne, jotka haluavat tehdä meihin vaikutuksen, ehkä pommilauseilla ja sensaatiomaisilla käytöksillä, joiden takana ei ole mitään.

Kuinka nähdä RaiPlay-radio?

Voit kuunnella RaiPlay Radiota selaimesta muodostamalla yhteyden raiplayradio.it-verkkosivustoon tai tabletilla ja matkapuhelimella lataamalla RaiPlay Radio -sovelluksen iOS:lle ja Androidille.

Milloin hullut alkavat taas?

Tiistaista 13. huhtikuuta alkaen Roberto Arduini ja Andrea Di Ciancio, «Lunatics», jotka ovat saattaneet Radio2:n kuuntelijoita keskiyöstä aamukuuteen vuodesta 2018 lähtien, ovat nähtävissä myös Rai2:ssa livenä Asiagon studioilta joka ilta maanantaista alkaen. perjantaihin klo 1.15-2.30.

Kuinka osallistua Il Ruggito del Coniglio -ohjelmaan?

Jos haluat osallistua yleisönä ROOM RBBIT- tai RELAXING RabbIT -tapahtumaan, tee varaus osoitteesta rabbit@rai.it jättäen jokaisen osallistujan nimen ja puhelinnumeron. Turvallisuussyistä sinun on oltava täysi-ikäinen.

Kuka laulaa kanin karjuessa?

The Rabbit’s Roar – Max Paiella laulaa Via by Claudio Baglioni – Rai Radio 2 – RaiPlay Radio.

Mikä on kanin säe?

Kanin säe on zigare, joten kanin sanotaan olevan ziga. Tämän äänen, joka muistuttaa terävää ja repeytynyttä pilliä, jänis päästää vain silloin, kun se pelkää.

Miksi emme näe Rai 1 Rai 2 Rai 3:a?

Jos Rai-kanavat (etenkin HD-kanavat) katoavat ja tulevat uudelleen näkyviin, se tarkoittaa, että televisiosi on yhteensopiva HD-kanavien Mpeg-4-koodauksen kanssa. Yleisradiokanavat Rai (Rai 1, Rai 2 ja Rai 3) eivät ole muuttuneet 20. lokakuuta lähtien.

Missä hulluja nähdä?

I Lunatici – Rai Radio 2 – RaiPlay Radio.

Kuinka ottaa yhteyttä hulluihin?

YHTEYSTIEDOT

 1. cristianofalcomer@ilunatici.it.
 2. segreteria@ilunatici.it.
 3. amministrazione@ilunatici.it.
 4. Tecnica@lunathica.it.

Kuinka nähdä Visual Radio?

Radio2 Visual RaiPlayssa – Rai Radio 2 – RaiPlay Radio.

Kuinka nähdä RaiPlay kotitelevisiossa?

Android ja RaiPlay digiboksi

Toinen erittäin monipuolinen (ja taloudellinen) ratkaisu television liittämiseen RaiPlayhin kotona on ostaa digiboksi, joka on pieni laite, joka liitettynä televisioon HDMI-portin kautta ja Internetiin muuttaa televisiosi älytelevisio.

Mikset näe RaiPlayta?

Hyvin usein RaiPlay ei toimi sisältöä katsellessa helpon resoluution ongelmien vuoksi, mikä johtuu suurelta osin internet-yhteydestä. Se, mitä käyttäjät pitävät karhunpalveluksena, johtuu puskuroinnista tai riittämättömästä videon suoratoiston nopeudesta.

Missä kuunnella Radio Raia?

Rai Radio Tutto Italianaa voi kuunnella verkossa tämän portaalin kautta tai tableteilla ja älypuhelimilla lataamalla virallinen RaiPlay Radio -sovellus; digitaalisesti DAB + -standardin mukaisten vastaanottimien ja autoradioiden kautta; maanpäällisessä digitaalisessa televisiossa ja satelliitissa.

Kuinka kuunnella Radio 1:tä?

Ottaa yhteyttä

 1. Puh.: +39 06 31391.
 2. Verkkosivusto: www.raiplayradio.it/radio1/
 3. Sähköposti: grr@rai.it.
 4. Facebook: www.facebook.com/Radio1Rai/
 5. Twitter: @ Radio1Rai.

Mitkä ovat radiotaajuudet?

Radioaallot eli radioaallot fysiikassa ovat sähkömagneettista säteilyä, joka kuuluu sähkömagneettiseen spektriin, taajuuskaistalla 0-300 GHz tai aallonpituus yli 1 mm.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *