Siirry käyttäjän Esiintymät-valikon «Esitetyt kysymykset» -osioon ja tarkista, että moduuli tai vaihtoehtoisesti Spid.

 • Napsauta Muut palvelut.
 • Valitse valikosta ensimmäinen kohta «Instituutin henkilökohtaisten sijoitusten näyttö.
 • Miksi en näe ATA-sijoituksia?

  Jos Online Instanssiin, ATA-luokan III ranking-otsikon alla on merkintä «kielto», se tarkoittaa, että viite USP ei ole vielä julkaissut koko maakunnan rankingia ja näin ollen portaali ei ole vielä aktiivinen. katso oma sijaintisi rankingissa…

  Milloin ATA-ranking julkaistaan?

  Kolmannen ATA-kaistan alustavien sijoitusten julkaisemisen kunkin maakunnan koulujen odotetaan alkavan torstaina 8.7.2021.

  Milloin opettajien siirrot julkaistaan?

  Maanantaina 7.6.2021 julkistettiin opetushenkilöstön liikkeiden (siirrot sekä professuurin ja toimikauden vaihdokset) tulokset. Kiinnostuneet saivat yhteydenotot suoraan sähköpostitse, kun taas koulut voivat ottaa yhteyttä SIDI:hen.

  Mistä tietää siirrot etukäteen?

  Kuinka nähdä siirtosi etukäteen

  Voit tehdä sen seuraavasti: sinun on käytettävä ilmentymiä verkossa käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi ja simuloitava.

  Mistä voi tarkistaa opettajien siirrot?

  Ilmoitus opettajille

  • saatu siirto tai jakso tai.
  • puuttuvasta siirrosta tai pyydetystä kohdasta (kiinnostunut osapuoli voi tutustua omaan lopputulokseensa online-instanssien erityistoiminnon kautta.

  Milloin he alkavat kutsua ATA 2021 -henkilöstöä?

  ATA 2021/22 -korvikkeet: ensimmäisen ja toisen tason kutsut ovat alkaneet, sitten kolmannen. Vihreä passi vaaditaan 1. syyskuuta alkaen. Lääninkoulutoimistot julkaisevat parhaillaan ilmoituksia ATA:n määräaikaisten henkilöiden nimittämisestä.

  Milloin sijoitukset julkaistaan?

  Julkaisu elokuun alussa

  Lopullisten sijoitusten varaaminen alkoi 15.7., ja ne julkaistaan ​​31.7. Toivotaan, että määräaikoja noudatetaan ja että näin ollen elokuun alkuun mennessä kolmannet ATA-kaistalistat ovat valmiit.

  Milloin ATA Torinon alustavat sijoitukset julkaistaan?

  RANSKAN JULKAISEMINEN ATA KOLMANNEN LOPULLISEN BÄNDIN 2021

  Siksi viimeiset kolmannen tason ATA-sijoitukset ovat julkaistu heinäkuun lopusta alkaen.

  Kuinka tarkistaa ATA-pisteet?

  Siirry online-instanssien henkilökohtaiseen osioon. Sisäänpääsyyn tarvitaan tunnistetiedot (salasana ja käyttäjätunnus) tai vaihtoehtoisesti Spid. Napsauta Muut palvelut. Valitse valikosta ensimmäinen kohta «Instituutin henkilökohtaisten sijoitusten näyttö.

  Mitkä ovat Ata-henkilöstön sertifikaatit?

  Erityisesti ATA henkilökohtainen EIPASS -sertifikaatti voi antaa enintään 0,60 pistettä hallintoavustajien, teknisten avustajien, kokkien tai sairaanhoitajien tehtävistä ja enintään 0,60 pistettä koulujen yhteistyökumppaneiden, maatalousyritysten työntekijöiden ja vaatekaappien tehtävistä.

  Kuinka peruuttaa.

  Miten kutsuminen tapahtuu?

  Menettelyt varajäsenten koollekutsumiseksi

  Klubin ja koulun rankingissa olevat opettajaehdokkaat kutsutaan sijaisiksi sähköpostitse vastaanottotodistuksella (lähetetään osoitteeseen Instanze Onlinessa ja.

  Publicaciones Similares

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada.