Kaikki rotkon toisessa osassa olevat viholliset pudottavat tämän esineen melko helposti, toisen kuvanveistäjä-idolin ja linnoituksen välissä. Soitamalla Demonin kelloa ja tyhjentämällä alueen saat myös 10 yksikköä kerrallaan.

Kuinka päästä Ashina-järvelle?

Kun heräät, ota naisen meille heittämä kirje ja seuraa sitten huipulle nousevaa tietä (toisella puolella ei ole mitään mielenkiintoista). Tee tiesi hyppäämällä seinälle ja saavuttamalla ylimmäinen uloskäynti, astumalla virallisesti ”Ashina Lake” -alueelle.

Kuinka saada Sekiro-kokemus?

Aloita Mibu Villagen Idolista, mene alas pieneen puroon ja hiipi vihollisen ninjan luo. Teloituksella hiljennät hänet saamalla 784 kokemusta ja 126 sentin. Toista toimenpide niin monta kertaa kuin haluat ja lyhyessä ajassa olet rikas.

Mihin Sekiro-naamaria käytetään?

No: nämä ovat Dragon Ball Maskin palaset, yksi Sekiro-universumin vahvimmista esineistä. Mutta mitä salaperäinen naamio tekee? Tämä on keskeinen esine, jonka avulla voit käyttää taitopisteitä lisätäksesi hyökkäysvoimaa lepääessäsi minkä tahansa kuvanveistäjäjumalan luona.

Kuinka tehdä Sekiro karppivaaka?

Forra

  1. Linnoituksen ja luolan välisestä lammikosta voit kerätä kaksi vaakaa päätehtävän aikana.
  2. Etsi toinen karppi edellisen järven pohjalta.
  3. Anna palatsin vesi kylän papille, jotta hänestä tulee Okami. Tapa hänet saadaksesi 5 vaakaa.

Etsi 31 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka tappaa iso Sekiro-karppi?

Tässä SEKIRO SHADOWS DIE TWICE -videossa kohdataan jättiläinen karppi lähteen temppelissä. Voittaa hänet syöttämällä hänelle Harunagan syöttiä.

Mistä löytää kaikki karppivaa’at?

Molemmat saatavilla olevat karppit löytyvät linnan vallihaudasta, toinen aivan pohjasta. Lammessa on vielä kaksi karppia ja susia lähellä, lähellä Mt.n kolmatta idolia. Mibu Villagesta löydät teltan, jossa asuu kauppias: voit ostaa kaksi vaakaa 500 Senillä.

Mistä löytää päättömän Sekiron?

Päättömiä on kaikkiaan 5 ja niitä löytyy seuraavilta alueilta: kaksi sijaitsee Ashinan ympäristössä, vastaavasti piilossa olevassa luolassa ja vedenalaisen polun päässä, joka alkaa Forran ensimmäisestä Idolista. Kolmas Ashinan linnan lammen pohjalla.

Kuinka saada Sekiro lapis lazuli?

Saadaksesi ensimmäisen Lapis Lazulin, sinun tarvitsee vain voittaa voimakas Shichimen Warrior, joka piiloutuu Lähteen palatsiin, pelin viimeiseen alueeseen.

Mistä ostaa Sekiro-tabletteja?

Sinun täytyy mennä Ashinan kuiluun ja matkustaa Mibun idolikylään. Käänny heti nurkasta löytääksesi sen. Tässä ovat hänen varastonsa kohteet: Tabletit x5.

Mistä ostaa jumalallisia Sekiro-konfettia?

Pääset viljelyalueelle saavuttuasi Ashinan linnaan, kun olet avannut ylemmän tornin idolin – eteisen. Tältä alueelta löytämilläsi sinivaatisilla samurailla on suurempi mahdollisuus kuin muilla vihollisilla pudottaa jumalallinen konfetti.

Kuinka tavoittaa vihademoni?

The Demon of Hate on valinnainen superpomo, joka on saatavilla vasta, kun on suoritettu kaikki Kuron kanssa liittoutumiseen liittyvät taistelut, jotka päättyvät viholliseen Lähteen palatsin huipulle. Kohtaaksesi sen, sinun on palattava pelin alkuun ja kuljettava muinaisten hautojen läpi.

Kuinka päästä rotkoon?

Vältä sitä hinnalla millä hyvänsä, hyppää sen vasemmalle puolelle, lähesty seinää ja jatka hullua ryntäystäsi siltaa pitkin linnoitukselle, eliminoi kiväärit, kunnes luot aukon päästäksesi siihen keskiosan läpi ja tappamalla. tappavalla iskulla reunasta …

Mitä tehdä Genichiron tappamisen jälkeen?

Kun olet voittanut Genichiron, keskustele Kuron kanssa ja hän pyytää sinua käymään Isshin Ashinan luona. Poistu Kuron huoneesta kattojen kautta ja saavu rakennukseen parvekkeen suitsutusastialla. Mene huoneeseen ja löydät kirjeen. Mene takaisin Emman luo ja kerro hänelle Isshinistä (löydät hänet Kuron läheltä)

Mistä löytää Sekiron talteenottorautaa?

Palautusrauta

Ashinan linnan vartijat, Hirata Estatessa olevat ja muut yleiset viholliset pudottivat sen melko säännöllisesti. Demon Belliä käytettäessä sinulla ei pitäisi olla liikaa ongelmia.

Kuinka monta Sekiro kurpitsansiementä?

Sekiro: Shadows Die Twice – Kaikki 9 kurpitsansiementä | Opas.

Kuinka mennä veden alle Sekirolla?

Jotta voit saada ”Mibu Breathing Techniquen”, jonka avulla voit uida veden alla Sekirossa, sinun on voitettava valinnainen mutta erittäin voimakas pomo. Kyseinen aihe on hameessa, mutta luota minuun, se saa sinut hikoilemaan seitsemän paitaa! Hänen nimensä on: Corrupted Nun.

Kuinka lyödä ilman päätä?

Ainoa tapa selviytyä kohtaamisesta Headlessin kanssa on suorittaa täydellisiä vastaiskuja ja väistöjä, sillä massiivisten vahinkojen lisäksi näiden demonien iskut inspiroivat kauhua. Divine Confetti ja rauhoittavat aineet eivät saa puuttua varusteistasi.

Kuinka voittaa suojelusapina?

Kun sillä on yli puolet terveydestä Guardian Monkeylla on vain yksi pyyhkäisy estettävänä hyökkäyksenä, joten kun näet punaisen kanjin, voit hypätä välttääksesi sen. Kun hänen elämäpisteitään on vähennetty 50 %, hän alkaa myös käyttää tartuntaa, jossa hän heittäytyy sinua kohti, juoksee sivulle välttääkseen häntä.

Kuinka voittaa koi?

Koi nousee ajoittain ilmaan iskeen ylhäältä alas. Näiden hyökkäysten välttäminen ei ole vaikeaa, sillä sinun tarvitsee vain siirtyä oikealle ja väistää pomon ollessa ilmassa. Toisessa vaiheessa haaste kovenee.

Mikä on Carpa del Trasimenon nimi?

Täysin Perugian maakuntaan kuuluva, vaikkakaan ei kovin syvä, se auttaa tukemaan paikallista elintarvikesektoria sen kalalajin rikkaudella. Yksi suosituimmista makean veden kaloista on karppi reina (tai tavallinen karppi), jonka runko on kokonaan peitetty kultaisia ​​heijastuksia heijastavilla suomuilla.

Kuinka saada tappava terä?

Voitettu sinut kuljetetaan Sancta Sanctorumiin saadakseen heidän muistinsa ja nukkenäyttelijän Ninjutsun: rukoile kuvanveistäjäjumalaa ”Sancta Sanctorum”, mene temppeliin puhumaan taivaallisen neiton kanssa ja hanki näin Kuolevaisen Terä.

Kuinka pelastaa Sekiro?

Kuinka tallennan pelini? Sekiro: Shadows Die Twice sisältää automaattisen tallennusominaisuuden, joka ajoittain tallentaa edistymisesi. Toimivuuden ilmaisee sininen liekki oikeassa yläkulmassa. Manuaalista tallennusominaisuutta ei ole.

Kuinka päästä Ashinan linnaan?

Ashina Castle – Ashina Dojo Upper Tower

Täältä löydät suljetun oven ja sen avaamiseksi suuntaa oikealla puolella oleviin huoneisiin, joissa lattialla istuu 2 sinisiin pukeutunutta samuraita. Siinä huoneessa on reikä katossa, mene sisään päästäksesi suljetun oven toiselle puolelle.

Kuinka vastustaa Mikiriä?

Työntöjä voidaan torjua Mikiri Counter -nimisellä avattavalla liikkeellä. Välttääksesi pyyhkäisyjä hyppää vain oikealla hetkellä ja varmista, että osut vihollisen kimppuun. Jos vastustaja on tekemässä nappaa, yritä kuitenkin päästä eroon oikealla ajoituksella.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.