Sarja seuraa viiden suuren ystävän: Cherylin, Archien, Bettyn, Jugheadin ja Veronican elämää Riverdalen pikkukaupungissa ja tutkii hänen näennäisesti täydellisen kuvan takana piilevää pimeyttä.

Missä nähdä Riverdale-kausi 5?

Kärsimättömät voivat seurata Riverdale 5:tä sopusoinnussa Yhdysvaltojen kanssa, ja niiden, jotka päättävät pysyä maassamme, on odotettava Premium Storiesin täydellistä esitystä, julkaisua Infinityssä ja Prime Videossa ennen kuin he saavat tarkan päivämäärän. Netflix Italian alusta.

Milloin Riverdalen kausi 6 julkaistaan?

Julkaisupäivä

Toukokuussa syksyn aikataulun esittelyn jälkeen The CW paljasti kesäkuussa Riverdale 6. Verkosto on ajoittanut julkaisupäivän tiistaille 16.11.2021. Jep, tv-sarja on muuttanut iltaa ennakoiden sitä yhdellä päivällä.

Milloin Riverdalen kausi 5 julkaistaan ​​Italiassa?

Riverdale 5 palaa 11. elokuuta: tässä on mitä tiedämme.

Miten Riverdalen kausi 5 päättyy?

Veronica menee jopa niin pitkälle, että menee naimisiin pojan kanssa, joka muistuttaa hieman hänen isäänsä, kun taas Archie on pysynyt aidona ja taistelutahtoisena poikana koskaan. Sillä välin Betty on löytänyt paikkansa FBI:ssa ja Jughead on taitava kirjailija.

Etsi 24 aiheeseen liittyvää kysymystä

Milloin Hiram Lodge kuolee?

Hänen kuolemansa tapahtuu kauden yhdeksännessätoista jaksossa Gargoyle Kingin käsissä.

Missä nähdä Riverdale 6?

Näin ollen Premium Stories huolehtii myös Riverdale 6 -kauden jakelusta, jonka voimme sitten nähdä suoratoistona Sky Go-, Sky On Demand- ja Infinity-alustoilla, vaikkakin rajoitetun ajan. Toisaalta Netflix ja Prime Video antavat jonkin verran vakautta.

Milloin Riverdalen uudet jaksot ilmestyvät?

Koronavirushätätilanteen myötä Riverdalen kuvaaminen on keskeytynyt äkillisesti, mikä on lykännyt kauden 5 julkaisupäivää huomattavasti. The CW:n uusi aikataulu on itse asiassa vahvistanut Riverdale 5:n julkaisun: uudet jaksot ovat saapuneet verkossa 20.1.2021.

Miksi Jughead teeskentelee kuolemaansa?

Hänen kuolemansa teeskentely antoi Jugheadille aikaa tutkia toinen murha: hänen entisen englannin opettajansa Mr. Chippingin murha. Jotkut ihmiset olivat ilmeisesti mukana salaliitossa Jugheadin kuoleman väärentämiseksi alusta alkaen, kun taas toisille kerrottiin myöhemmin.

Milloin Riverdale 5:n jakso 11 ilmestyy?

Riverdale kausi 5, jakso 11, julkaisupäivä

Riverdalen kauden 5 jakso 11 julkaistaan ​​11. elokuuta 2021 klo 20 ET CW:ssä. Pitkän välikauden tauon jälkeen ohjelma palaa nauttimaan meistä uusien jaksojen ilmestyessä joka viikko. Nykyisellä kaudella on 19 tunnin mittaista jaksoa.

Mistä katsoa Riverdale 4 Netflixiä?

Katso Riverdale-TV-sarjan neljäs tuotantokausi suoratoistona Netflixissä.

Missä jaksossa Betty ja Jughead rakastelevat?

No kyllä: he ovat vakaa pari myös tosielämässä. Jugheadin ja Bettyn ​​välinen suudelma ensimmäisen kauden 13. jaksossa on pysynyt sydämissämme. Ja olemme varmoja, että meitä liikuttaa myös Cole Sprousen tulkinta ”A one meter from you” (traileri) -elokuvassa, jossa hänet nähdään päähenkilönä maaliskuun 21. päivästä elokuviin.

Milloin Riverdale 4 saapuu ensimmäiselle videolle?

Riverdale 4:n kausi 4 tulee Netflixiin! Mutta kun? Aloitetaan sanomalla, että sillä välin Riverdale 4 Italiassa saapui 11. maaliskuuta 2020 alkaen Premium Storiesille ja laskeutui Amazon Prime Videolle ja Infinitylle 1. ja 2. helmikuuta 2021.

Kuinka monta jaksoa Riverdale 4 sisältää?

19-jaksoisen Riverdale-televisiosarjan neljäs tuotantokausi sai ensi-iltansa CW:ssä 9. lokakuuta 2019–6. toukokuuta 2020.

Mikä sairaus Hiram Lodgella on?

Osoittautuu, että Hiram Lodge oli mennyt erikoislääkärin vastaanotolle, koska hän ei ollut tuntenut itseään pitkään aikaan. Siellä ollessaan hänellä diagnosoitiin hermo-lihashäiriö, jota pidettiin hengenvaarallisena.

Kuka tappoi Tall Boyn?

Sillä välin Claudius löydetään kuolleena sellistään, kun taas bunkkerissa raivoisa Hampaat tappaa Tall Boyn.

Kuka ampui Iron Lodgen?

Joten kuka ampui Hiramin? Vastaus on Forsythe Pendleton ”FP” Jones II: hän on syyllinen. Hän halusi kostaa Hiramille Jugheadin kohdistamisesta, joten hän teki sopimuksen Hermionen kanssa!

Kuka kuolee Riverdale 5:ssä?

Riverdalen numerossa Archie kuolee laukaukseen pelastaakseen ystävänsä Kevinin hengen. Muutaman tunnin kuluttua kuva kiertää verkkoa ja on saanut monet ohjelman fanit paniikkiin.

Mistä näet Riverdale-jaksot?

Löydä Riverdale-suoratoisto tilaamalla Infinity +, Netflix ja Amazon Prime Video.

Milloin Riverdale 5 palaa Premium Storiesiin?

Mutta milloin ja millä alustoilla voimme nähdä sarjan Italiassa? Ensimmäiset kymmenen jaksoa debytoivat The CW:llä tammikuussa 2021, ja ne jatkuvat Italiassa Premium-tarinoissa maaliskuusta 2021 alkaen.

Mitä tapahtui Jughead Jonesille?

Se selviää jaksossa 4 × 15. FP vahvistaa, että Jughead tapettiin tylsällä instrumentilla ja todisteena on veren tahraama kivi. Kun Donna syyttää Jonesin kolmea ystävää, FP menee kouluun ja pidättää heidät. Koska korvatun kiven väärennetystä verestä ei ole todisteita, heidät kaikki vapautetaan.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.