Kilometrikorvaus sisältää kahdenlaisia ​​kuluja, suhteellisia ja suhteettomia. Suhteelliset kulut ovat työntekijälle aiheutuneita suoria tai välillisiä kuluja, jotka kasvavat kuljetun matkan kasvaessa. Käytännön esimerkki on polttoaineen, ajoneuvon ja renkaiden kuluminen.

Mitä ACI-taulukoissa on?

Mitä ovat ACI-taulukot

ACI-taulukot ovat taulukoita, joissa lasketaan työntekijälle kuuluva korvaus hänen autonsa työskentelystä. … Taulukot on järjestetty erityyppisten autojen merkin, mallin ja iskutilavuuden mukaan, ja korvaukset vaihtelevat kaikkien näiden tekijöiden perusteella.

Kuinka lasketaan ACI-kilometrikorvaus?

Oletetaan esimerkiksi, että työntekijä tekee 400 kilometrin matkan Ford Fiesta Plus 1,5 TDCi 85 hv:lla (dieseliä ei enää valmisteta). ACI 2021 -hintoihin perustuen tämän mallin mittarilukema on 0,3297. Tästä syystä suoritettava laskelma on: 0,3297 x 400 = 131,88 euroa.

Miten lasket autokilometrin hintaa?

Oletetaan esimerkiksi, että työntekijä matkustaa 300 kilometriä Jeep CHEROKEE 2.2 MTJ 194CV:llä (diesel). ACI 2021 -tariffien mukaan tämän mallin kilometrihinta on 0,6227. Tästä syystä suoritettava laskelma on: 0,6227 x 300 = 186,81 euroa.

Miten polttoaineen palautus toimii?

Polttoainekorvaus on korvaus (kulukorvaus), jonka yritys maksaa työntekijälle, kun tämä ennakkona rahat tankkaamisesta työmatkalla työpaikan kunnan sisällä tai sen ulkopuolella.

Etsi 32 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä Km-palautus sisältää?

Kilometrikorvaukseen sisältyvät seuraavat kulut:

pääoman poistoprosentti; sijoitetun pääoman korko; RCA-vakuutus; autovero (eli leimavero).

Milloin minulla on oikeus kilometrikorvaukseen?

Oikeus kilometrikorvaukseen erääntyy, kun työntekijä (tai yhteistyökumppani) lähtee pois, toisin sanoen hän muuttaa tavanomaisesta työpaikastaan ​​toiseen paikkaan suorittaakseen työtehtävää.

Miten polttoaineen hinta lasketaan?

Siksi riittää jakaa 100 km tarvittavalla litramäärällä. Katsotaanpa joitain käytännön esimerkkejä laskennan ymmärtämisen helpottamiseksi. Jos auto kuluttaa 3,8 l / 100 km, sinun on suoritettava suhde 100 / 3,8 saadaksesi 26,3 km, mikä on se, mitä auto itse asiassa tekee bensiinilitralla.

Miten lasket polttoaineenkulutuksen?

Autosi polttoaineenkulutuksen laskemiseksi sinun tarvitsee vain jakaa kilometrien määrä litramäärällä. Joten jos auton tilavuus on 40 litraa ja olet ajanut 300 km matkaa, jaa 300 40:llä. Jaon tulos on 7,5 km / l.

Miten lasketaan vuoden 2021 luontoisetu?

Vuotuisen luontoisedun arvon selvittämiseksi on kerrottava auton kilometrihinta ja 15 000 km:n vakiomatka ja laskettava tuloksesta autoani vastaava veron peruste (eri, esim. olemme sanoneet, riippuen päästöalueista ).

Miten ylläpitäjän kilometrikorvaus lasketaan?

Olettaen, että keskimääräinen vuosimatka on 30 000 km, selvittäjälle voidaan maksaa kilometrikorvaus, joka vastaa: 0,544369 x kauden ajetut kilometrit yhteensä ilman, että selvittäjä verottaa tätä määrää.

Paljonko kilometrikorvaus on?

Esimerkki kilometrikorvauksen laskemisesta

Työntekijä saattoi vaatia käytetylle autotyypille kilometrikorvausta 0,650223 €/km x 300 km = 195,07 € verottamatta. siis 0,4767 € / km x 300 km = 143,01 €.

Miten ACI-taulukoita käytetään?

Selitämme sen askel askeleelta.

 1. Etsi ajoneuvon virtalähteen viitetaulukko.
 2. Etsi taulukosta tiettyä ajoneuvoa ja mallia vastaava rivi.
 3. Kerro kilometrihinta ajetuilla kilometreillä.

Miten matkakorvaus lasketaan?

Rakennusmatkakorvauksen laskenta: Avustusta sovelletaan, jos työntekijän tai teknikon on harjoitettava toimintaansa muulla kuin sopimuksessa määrätyllä työmaalla. Laskelman suorittamiseen käytetään 10 % päiväpalkan arvosta.

Kuinka monta kilometriä teet 20 eurolla?

Hei kaikki, kuinka paljon teet 20 eurolla dieseliä? Teen 20 euroa dieseliä joka kerta kun reservi laukeaa, ja ajelen noin 330 km. Minulle diesel menee 1.088:aan. Ajan siis 18 km/l.

Kuinka paljon kulutat 100 km:n ajamiseen?

Bensiini 100 km maksoi 16,86 euroa, diesel 13,72, nestekaasu 7,31 ja metaani 6,56. Näin ollen 10 eurolla ajettavat kilometrit ovat bensiinillä noin 59, dieselillä 73, nestekaasulla 137 ja metaanilla 152 kilometriä.

Miten veneen kulutus lasketaan?

tietäen, että vene voi kulkea 30 solmun nopeudella; joten 40 mailia tekemiseen kuluu 80 minuuttia etäisyyden (maileina = 40) X 60 minuuttia: nopeus (solmuina = 30) kaavan (S x T: V) perusteella. Lopuksi on tarpeen kertoa tuntikulutuksemme tarvittavalla ajalla: 54 l / h x 80 minuuttia = 72 litraa polttoainetta.

Kuinka laskea kilometrit litralla?

Kaava km/l:n laskemiseksi on tämä:

 1. Km / L = (Ajomatka B – Ajokilometri A) / litraa.

 2. Vähennä kilometrimäärä A arvosta B. Tämä numero ilmaisee kilometrit, jotka olet ajanut edellisen tankkauksen jälkeen.
 3. Jaa tämä arvo säiliön täyttämiseen kuluneilla litroilla.

Paljonko diesel maksaa?

Bensiini on vuorokaudessa noussut palvelun hintaan 7 senttiä, tähän mennessä 1 863 euroa litralta; tarjotun dieselin keskihinta on 1 731 euroa litralta.

Kuinka monta kilometriä matkaa kohden?

Työntekijälle voidaan poikkeuksellisesti antaa lupa käyttää omaa kulkuneuvoaan edellyttäen, että matka kohdistuu yli 10 km:n etäisyydellä tavanomaisesta työpaikasta ja muuhun kuin vakituiseen asuinpaikkaan, jos tämän välineen käyttö on helpompaa. normaalit aikataulut.

Mitä matka sisältää?

Mitä matkakorvaus sisältää? Päivärahan määrän tulee välttämättä kattaa kaikki matkan ja yöpymisen päivät sekä ruokailut ja majoitus. Matkakorvaus sisältää siis kaikki työntekijän työmatkan aikana maksamat kulut.

Kuinka kilometrikorvauskuluraportti täytetään?

Tässä ne ovat:

 1. korvausta hakevan työntekijän henkilötiedot;
 2. yritysviitteet (yrityksen nimi ja osoite);
 3. matkan päivämäärä;
 4. kuluraportin laatimispäivämäärä;
 5. menoerät (ruoka, majoitus, kuljetus, kilometrit, lisäkulut jne.);
 6. kunkin kuluerän määrä;
 7. kokonaismäärä.

Milloin ACI-taulukot julkaistaan?

ACI-portaalin etusivu

Palvelu mahdollistaa pääsyn taulukoihin, jotka sisältävät ACI:n laatimat hinnat, jotka julkaistaan ​​Virallisessa lehdessä kunkin vuoden 31. joulukuuta mennessä ja ovat voimassa seuraavan vuoden.

Miten luontoisetu toimii?

Luontoisetuudet ovat osa luontoissuorituksen makroluokkaa, eli se osa palkasta, jota työnantaja ei maksa käteisenä palkkasekkeinä, vaan tavaran ja palveluiden toimittamisesta, jotka silti menevät kuitille.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *