Selvimpiä eroja, joiden avulla ne voidaan erottaa, ovat koko ja paino (aikuinen peura on suurempi), sarvien erilainen muoto ja turkin väri. Molemmat nisäkkäät vaihtavat ajoittain sarviaan. Hirvi talvikaudella.

Mistä tunnistaa kuusipeuran?

Kuusipeura on toinen hyvin samanlainen yksilö, joka voidaan sekoittaa muihin Cervidae-perheeseen kuuluviin yksilöihin. Sillä on enemmän yhtäläisyyksiä peuran kanssa, vaikka sillä on erittäin kehittyneet sarvet leveydeltä ja korkeudelta. Hieman kooltaan pienempi, sillä on tyypillinen turkki neljässä eri tyypissä.

Mikä eläin on vasu?

Vasua eli peuranpentua pidetään sellaisena sen syntymästä 12 kuukauden ikään asti. Vasarat ovat paljon pienempiä kuin aikuiset, painavat syntyessään keskimäärin 8-9 kg ja niillä on tummempi, valkoposkimainen turkki 2-3 kuukauden ikään asti.

Mitä eroa on hirven ja kauriin välillä?

Hirvi on suurikokoinen hirvieläin, joka voi aikuisena painaa 90-160 kg; itse asiassa uros voi ylittää naaraan painon jopa 60-90%. … Metsikauri on pieni kaurii, jonka paino ei ylitä 40 kg.Turkki on vain pomellato 2-3 kuukauden ikään asti ja muuttuu sitten tasaisen harmaaksi.

Mikä on uroshirven nimi?

· Särmää kutsutaan hirviksi. Kuhon poikasia kutsutaan vasuiksi, jos ne ovat uroksia, ja vasuiksi, jos ne ovat naaraspuolisia.

Edellinen artikkeli

Miten ostereita syödään?

Seuraava artikkeli
Kuka on alfio della clerici?

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.