Flavio Zerella selittää, että hänellä on tulehdus alavatsassa Alavatsan alueella (ennen käyntiä pelkäsin), nyt olen rauhallinen: se on vain tulehdus. Minun täytyy vain ottaa, kuten olen tehnyt muutaman päivän, kortisonia ja antibiootteja, jotka eivät saa minua alas.

Miksi Flavio ja Roberta erosivat?

Sen mukaan, mitä hän kirjoittaa tarinoissa Instagramissa, juuri hän teki lopun tälle suhteelle, koska hän ei enää tuntenut oloaan tyytyväiseksi, koska hän ei ollut enää onnellinen: «Usein elämä kohtaa meidät koettelemusten, valintojen kanssa.

Kuka on Flavio Zerella?

Temptation Islandin entinen päähenkilö Flavio Zerella tunnustaa sosiaalisessa mediassa käyvänsä läpi arkaluonteista hetkeä. «Elän hyvin herkkää, vaikeaa ajanjaksoa terveyteni suhteen», kirjoitti Roberta Mercurion entinen kumppani, joka on nyt yhteydessä Nunzia Sansoneen.

Kuka oli Roberta Mercurion poikaystävä?

Roberta Mercurio raskaana jalkapalloilija Luca Caldirolan kanssa, osallistui Temptation Islandiin exänsä kanssa. Roberta Mercurio ilmoittaa olevansa raskaana. Temptation Islandin entinen päähenkilö ja hänen joukkuetoverinsa Luca Caldirola, Beneventon puolustaja, odottavat ensimmäistä lastaan.

Kuka on Nunzia Sansone?

Kuka on Nunzia Sansone

Nunzia Sansone on 27-vuotias italialainen vaikuttaja, kotoisin Campanian pääkaupungista. Nunzia osallistui tunnettuun tosi-tv-ohjelmaan Temptation Island, parisuhteessa poikaystävänsä kanssa ja vahvassa suhteessa yli kymmenen vuotta, mutta asiat eivät menneet niin kuin hän odotti.

Etsi 28 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuka on Nunzia Sansonen poikaystävä?

Nunzia Sansone ja Flavio Zerella menevät naimisiin

Itse asiassa Nunzia on muutaman kuukauden raskaana ja vauvan sukupuoli on jo paljastettu: «Olemme kauniin tytön vanhempia, eikä kukaan voi estää meitä tänä ilon päivänä, lapset ovat Jumalan lahjoja ja me oli onnea, kaikella muulla ei ole merkitystä.»

Kuka on Nunzia Temptation Island?

Temptation for Nunzia on ensimmäinen televisiokokemus. Hän on 30-vuotias ja kotoisin Mugnano di Napolista. Hän työskentelee myyntiassistenttina naisten vaatetusalalla, mutta ammatillisista sitoumuksista vapaana hän rakastaa ruoanlaittoa, kävelyä Napolin merenrannalla ja rannalla käymistä.

Kuka on Sara Affi Fella?

Sara Affi Fella syntyi 11. heinäkuuta 1996 Sesto Campanossa (Isernian maakunnassa); Syövän astrologisesta merkistä, on 173 cm korkea. Sara on vaikuttaja ja oli ensin Temptation Islandin kilpailija ja sitten Canale 5 Men and Women -ohjelman tronista.

Kuka oli Flavio Zerellan tyttöystävä?

Monet muistavat hänet Temptation Islandilla Flavio Zerellan historiallisena tyttöystävänä, jonka kanssa hän jätti ohjelman monista kunnioituksen puutteesta huolimatta. Jo jonkin aikaa Roberta Mercurio on kuitenkin ollut kihloissa jalkapalloilija-isän Luca Caldirolan kanssa, josta tuli isä 22. kesäkuuta.

Kuinka Nunzia ja Flavio tapasivat?

Flavio kertoi kuinka he tapasivat. He olivat Napolissa klubissa ja ilmestyivät paikalle sattumalta, koska heillä oli yhteisiä ystäviä. Vaikuttava Flavio kiehtoi välittömästi Nunziaa ja kirjoitti hänelle ensimmäisen kerran sen illan jälkeen, jonka aikana he puhuivat niin paljon.

Kuinka vanha on Nicola Panico?

Nicola puolestaan ​​ilmoitti vasta äskettäin kumppaninsa raskaudesta. 38-vuotias napolilainen jalkapalloilija oli näyttänyt seuraajilleen tulevan vauvansa ultraäänen ja ilmoittanut tulevansa isäksi ensimmäistä kertaa.

Kuka on Sara Shaimi?

Sara Shaimi oli miesten ja naisten tronista, joka syntyi Rietissä 18. tammikuuta 1991. Hän on siis Kauris-merkkiä. Sillä on intialaista alkuperää. Hän lähti kotikaupungistaan ​​muuttaakseen Roomaan työn perässä: hän on itse asiassa lentoemäntä.

Mitkä ovat Alberton klubit Temptation Islandilla?

Kasvotusten Nunzian ja Speranzan välillä puhuttiin «Alberton tiloista». Alberto omistaa kolme voileipäkauppaa kolmessa kaupungissa Vesuvian alueella: Bruscianossa, Pomigliano d’Arcossa ja Mariglianossa.

Mitä tapahtui Albertolle ja Hope of Temptation Islandille?

Häät siirretty

Alberto ja Speranza ovat olleet kihloissa 17 vuotta. Siitä huolimatta lukuisat ylä- ja alamäkeet olivat päättäneet mennä naimisiin. Vaikka Maritato oli tehnyt avioliittoehdotuksen, pariskunta päätti lykätä tapahtumaa.

Mitä Katialle ja Vittoriolle tapahtui?

Valitettavasti rakkauden todistaminen hänen entisen poikaystävänsä Vittorio Collinan kanssa ei kuitenkaan mennyt niin hyvin. Itse asiassa he ovat päättäneet jättää todellisuuden erilleen, ja muutama kuukausi tarinansa päättymisen jälkeen Katia Fanellin entinen poikaystävä on myös aloittanut suhteen toisen sinkkujen kanssa.

Keitä ovat Alberto ja Hope?

Speranza ja Alberto, syntyneet Alberto Maritato ja Speranza Capasso olivat yksi pariskunnista, jotka osallistuivat Temptation Island 8 -lähetykseen syyskuusta 2020 lähtien: he ovat olleet kihloissa 16 vuotta ja ohjelman päätyttyä he erosivat Alberton petoksen vuoksi. Single Nunzian kanssa.

Mitä Nunzia Sansone opiskelee?

Hyvänä Kauris Nunzialla on vahva ja päättäväinen luonne, hän on motivoitunut ja kulkee suoraan ja sinnikkäästi, kunnes saavuttaa tavoitteensa. Valmistuttuaan nuori nainen päätti jatkaa opintojaan Napolin Parthenope-yliopistossa oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Kuka on valkoinen arkkienkeli?

Arcangelo Bianco valmistui oikeustieteen kandidaatiksi Napolin La Parthenope -yliopistosta kesäkuussa 2016. Instagramissa on Nunzia Sansonen foorumi, joka kuvaa häntä opinnäytetyön aikana. Hän työskentelee myyntiedustajana. Saarella oleva on hänen ensimmäinen televisiokokemuksensa.

Kuinka paljon Francesco Fedato tienaa?

Francesco Fedato syntyi 15.10.1992 Miranossa. Hän on 29-vuotias ja hänen kansalaisuutensa on Italia. Hänen nykyinen seuransa on AS Gubbio 1910, jossa hän pelaa hyökkääjässä – Linksaußenissa. Hänen arvioitu palkkansa on 70 000 euroa vuodessa.

Kuka on Miesten ja Naisten Sara 2021?

Sara Zilli syntyi Toscanassa noin 60-luvulla ja on siten 50-60-vuotias. Hänellä on kaksi aikuista lasta, poika ja tyttö, ja hän oli mitä todennäköisimmin naimisissa.

Missä hän asuu miehistä ja naisista?

Sara Zilli syntyi Firenzessä 13. maaliskuuta 1960 Kalojen horoskoopin alla. Hän asuu Toscanassa ja tarkemmin sanottuna Fiesolen kunnassa, mutta meillä ei ole tietoa hänen kouluurastaan, kun taas ammatillisesta näkökulmasta tiedämme, että hän on tieteellinen informantti.

Kuka on Jessica Antonini?

Miesten ja naisten tronistana ja suhteestaan ​​Davide Lo Russon kanssa tunnettu Jessica Antonini, joka on tänään televisiossa, on sen velkaa ennen kaikkea Maria De Filippin ohjelmalle. Vuonna 2021 hän osallistuu tronistana Men and Donen uuteen kauteen.

Kuka on Temptation Islandin Nicola Panico?

Nicola Panicosta tulee isä. 38-vuotias napolilainen jalkapalloilija, Temptation Islandin entinen päähenkilö yhdessä entisen tyttöystävänsä Sara Affi Fellan kanssa, ilmoitti hyvästä uutisesta sosiaalisessa mediassa: «Elämäni suurin tunne! (Iso 10 senttimetriä) Olet kaunein mitä käytän!

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.