Meriahna on myös erinomainen hivenravinteiden lähde: se sisältää kivennäissuoloja, kuten fosforia, kalsiumia ja rautaa, ja on kunnollinen vitamiinien lähde, erityisesti B1-, B2- ja PP-vitamiinien osalta. B-vitamiinit osallistuvat energia-aineenvaihduntaan.

Mihin meriahna on hyvä?

Lahnen liha on erittäin maukasta, omega 3 -rasvahappojen läsnäolo suojaa sydän- ja verisuoniterveyttä, kalsium ja fosfori ovat välttämättömiä luiden ja hampaiden kehitykselle ja terveydelle; jodi on välttämätön kilpirauhashormonien säätelemille toiminnoille, kun taas rauta on…

Mitä syöt meriahnaa?

Meriahna ruokkii pääasiassa piikkinahkaisia, kuten siilejä, äyriäisiä, kuten katkarapuja ja rapuja, nilviäisiä, kuten simpukoita ja annelideja, kuten bibi, amerikkalainen ja hänen majesteettinsa … rimini-mato!

Kuinka paljon meriahnaa syödään dieetillä?

2 reseptiä meriahnalla

  1. 1 – Paistettu meriahna. Kalorit yhteensä: 1000 kcal / Kalorit per henkilö: 250 kcal. Ainekset 2 hengelle: 2 meriahnaa noin 400 g kumpikin perattuna. 1 valkosipulinkynsi. …
  2. 2 – Meriahna mansikoiden kanssa. Kalorit yhteensä: 650 kcal / Kalorit annosta kohti: 250 kcal. Ainekset 4 hengelle: 1 tuoreahna, noin 400 g.

Kuinka paljon kalsiumia meriahven sisältää?

Meriantura ja meriahna, kaksi valkoista kalaa, joilla on erityisen herkkä maku, sisältävät 30 milligrammaa kalsiumia 100 grammassa sekä muita kivennäisaineita, kuten kaliumia, magnesiumia, fosforia ja rautaa.

Edellinen artikkeli

Miten ekologiset saaret toimivat?

Seuraava artikkeli
Mitkä ovat tabletit, joilla voi soittaa puheluita?

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.