Gotthold Ephraim Lessingin lause Nautinnon odotus on sinänsä nautintoa. Englanniksi: «… odottaa nautintoa on sinänsä nautinto.»

Miksi nautinnon odotus on sinänsä?

Ymmärrät sen, kun olet poissa laskemalla alas päästäksesi takaisin rakastamasi henkilön luo.

Kuka sanoi, että odottaminen lisää halua?

Gotthold Ephraim Lessing

Aloitetaan lauseella, joka parhaiten ilmentää tätä käsitettä ja joka on luultavasti tunnetuin saksalaisen kirjailijan ja filosofin keksimä lause: «Nautinnon odotus on sinänsä nautinto».

Mitä odottaa?

Odottaminen on määritelmän mukaan aika, jonka odottaa. Voit odottaa rakkautta, neuvoa, elettä tai jopa yksinkertaisesti vastausta, joka voi kuitenkin päättää, mihin suuntaan koko olemassaolo vie. Jonkin odottaminen voi lisätä halun sitä kohtaan.

Kuka voi odottaa tuomioita?

Niille, jotka osaavat odottaa, aika avaa jokaisen oven. Tärkeintä on, että sinulla on aina jotain mitä odottaa. On hyvin outoa, että vuodet opettavat meille kärsivällisyyttä. Mitä lyhyempi aikamme, sitä suurempi on odotuskapasiteettimme.

Etsi 18 aiheeseen liittyvää kysymystä

Milloin se päivä tulee lauseita?

Kun se päivä koittaa, sillä hetkellä halaan häntä tiukasti, etten päästä häntä irti. Jotta voin paremmin ladata energiaani, koska se on ainoa asia, jota tarvitsen.

Mikä on ilmaisu aika?

Aika on kuin lumihiutale, se katoaa, kun yritämme päättää, mitä sille tehdään. Aika on se, mitä haluamme eniten, mutta jota valitettavasti käytämme huonommin. Aika on usein täsmällinen saamaan meidät ymmärtämään monia asioita myöhässä. Olipa kyseessä parhaat ajat tai huonoimmat ajat, se on ainoa hetki, joka meillä on.

Milloin kannattaa odottaa?

Kannattaa odottaa – erikoiset asiat vaativat kärsivällisyyttä. Raskaus ja yhdeksän kuukautta. Suhde, joka etenee pikkuhiljaa, kunnes rakkaus ilmenee. Jälkiruoa ja sen ainekset, oikeat määrät ja riittävä kypsennysaika.

Mitä järkeä on odottaa?

Odottaminen on saavutus, joka voidaan saavuttaa vain ajan, kokemuksen ja kärsivällisen työskentelyn avulla. Se on suuri hyve, joka suojelee ja vahvistaa vastoinkäymisten edessä. Sen avulla voimme kestää huonot ajat erinomaisella asenteella.

Miten kirjoitat odottamisen?

[at-té-sa] sf

Ketä minä tulen odottamaan?

Abraham Lincoln – Kaikki tulee niille, jotka osaavat odottaa, mutta vain asiat, jotka ovat jättäneet ne, jotka ovat jo tehneet kovasti töitä.

Kuinka kauan joutuu odottamaan ennen seksiin ryhtymistä?

Kalifornialaisen psykologin Barton Goldsmithin mukaan yhteensä 36 tuntia yhdessäoloa riittää valmistautumiseen: tärkeintä on, etteivät ne ole peräkkäisiä. Muutama päivällinen ulkoilu, yhdessä vietetyn viikonlopun, aperitiivin ja tuntien laskeminen huomioon ottaen saavutetaan 2-3 viikon aika.

Mitä ihmisen odottaminen tarkoittaa?

– 1. Mielen ja sielun kanssa oleminen kääntyneen henkilön puoleen, jonka on määrä saapua tai siihen, mitä tapahtuu; se on yleensä rakennettu compl. aihe: a. ystävä; kohtaan.

Mikä on odottamisen vastakohta?

CONTR välinpitämättömyys, laiminlyönti, laiminlyönti.

Miten vuodet kuluvat?

Kuluvat vuodet vievät hellittämättä yhden asian toisensa jälkeen. Se on kauheaa: neljästäkymmenestä lähtien vuodet ovat vain kuusi kuukautta vanhoja; kuudenkymmenen vuoden iästä alkaen he ovat vain kuuden viikon ikäisiä. Loppujen lopuksi tärkeitä eivät ole elämäsi vuodet, vaan elämä, jonka olet käyttänyt noihin vuosiin.

Onko se paras vai huonoin hetki?

Olipa kyseessä parhaat ajat tai huonoimmat ajat, se on ainoa hetki, joka meillä on. (Taide Buchwald)

Kuka rakastaa sinua löytääkö aikalausekkeet?

Ne, jotka rakastavat sinua, saavat itsensä kuuluviin. Ne, jotka haluavat sinulle aikaa, löytävät sen aina … Kaikki muut ovat tekosyitä niiltä, ​​jotka eivät välitä ollenkaan!

Mitä kuriirin odotus tarkoittaa?

ODOTTAN LÄHETTÄJÄLTÄ OHJEITA MAHDOLLISISTA PALAUTUKSESTA: kuriirilta puuttuu joitakin tietoja voidakseen toimittaa lähetyksen tilauksessa ilmoitettuun osoitteeseen.

Mitä hoitaja tarkoittaa?

odottaa sm [part. pres. di attendere]. – Italian armeijassa sotilas, joka oli aiemmin vastuussa upseerin henkilökohtaisesta palvelusta; analogam., laivastossa henkilökohtaiseen palvelukseen tai upseerien sotkuun määrätty sotilas.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.