Esityksen jälkeen

Etsi 17 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka kauan INPS:n on vastattava?

INPS vastaa 90 päivän kuluessa

90 päivän kuluessa kumulaation ja kansallisen yhteenvedon vastaanottamisesta.

Mistä voin nähdä, olenko INPS-luokituksessa eläkkeen saamiseksi?

Mistä tietää, oletko eläkkeellä?

  1. kotiasi lähimmän INPS-toimiston tiskillä;
  2. soittamalla INPS-yhteyskeskukseen, joka on saatavilla maksuttomassa numerossa 803 164, joka on aktiivinen lankapuhelinnumeroille, tai numerosta 06 164 164, jos soitat matkapuhelimista.

Kuka on oikeutettu eläkkeelle 41 vuoden maksuilla?

irtisanomisen seurauksena työttömät, mukaan lukien kollektiiviset, joilla on vähintään 3 kuukautta loppunut koko erääntyvä Naspi. vammaiset vähintään 74 %:n vammaiset omaishoitajia, jotka avustavat pyynnön esittämishetkellä vähintään 6 kuukauden ajan lain mukaan vakavasti vammaista perheenjäsentä…

Kuka jää eläkkeelle 41 vuoden ja 10 kuukauden iässä?

Itse asiassa kaikki naiset (huollettavat ja itsenäiset ammatinharjoittajat), joille tämä maksuvelvollisuus kertyy iästä riippumatta, voivat saada varhaiseläkettä 41 vuoden ja 10 kuukauden maksuilla.

Mitä tehdä, jos INPS ei vastaa?

Jos Inps vastaa, se ei vastaa kysymykseen tai pyydettyihin tietoihin, suosittelemme, että etsit pyynnön tilan. Tätä varten sinun on aina mentävä Inps vastaa kansalaispalveluun ja napsauttamalla INPS vastaa pyyntöön -hakua.

Kuinka lähettää postia Inpsille?

Jos sinulla on varmennettu sähköpostiosoite ja vain tässä tapauksessa, voit lähettää pyyntösi INPS:lle suoraan seuraavaan osoitteeseen: dc.SegreteriaUnicaTecnicaNormativa@postacert.inps.gov.it tai jos tiedät rekisteröidyn toimipaikan tai tietyn toimistoon yhteyttä, sivustolla on…

Kuinka kommunikoida INPS:n kanssa?

Yhteyskeskukseen pääsee soittamalla maksutta lankapuhelimesta numeroon 803 164 ja matkapuhelimesta numeroon 06 164 164 eri operaattoreiden hinnoittelun mukaan. Palvelu toimii maanantaista perjantaihin klo 8-20 ja lauantaisin klo 8-14 (Italian aikaa).

Kuinka ottaa yhteyttä INPS:n hallintoon?

Kiinteästä verkosta (803 164), matkapuhelimesta (06 164 164) ja internetistä (Voip ja Skype) tavoitettava Contact Center on instituutin kehittämä telemaattinen järjestelmä, joka tukee verkkopalvelujen käyttöä.

Kuinka lähettää asiakirjoja INPS:lle?

varmentamattomalla sähköpostilla toimittamalla kotiosoitteeseen – pyyntö tulee lähettää seuraavaan osoitteeseen requestedacertificazioneunica@inps.it.

Mitä prosessin sisäinen käytäntö tarkoittaa?

PERUUTETTU: harjoitus ei seurannut, koska peruutit sen suoraan. TYÖSKENTELY: tiedostoa arvioidaan.

Kuinka kommunikoida, kun Naspi aloittaa työnsä?

Naspi com -lomake on telemaattinen malli, jota käyttävät kaikki työttömät Naspi-vastaanottajat, joiden on ilmoitettava INPS:lle 30 päivän kuluessa: osoitteenmuutokset tai uudet maksutavat. Tässä viimeisessä tapauksessa Sr163-malli on kiinnitettävä.

Mitä se tarkoittaa

Mitä pysäköintikysymys tarkoittaa?

Itse asiassa monet INPS-toimistot hylkäävät tai ”pysäköivät” hakemuksen, koska laissa nro 510/1996 vaadittua todistusta ei ole. … Tällä lomakkeella yliopiston tulee ilmoittaa INPS:lle jatko-opiskelijan tai tutkijan kanssa solmitun työsuhteen päättymisestä.

Mitä toimistolle lähetettävän pyynnön pyytäminen tarkoittaa?

– Lähetysvaiheessa: sovellus on lähetysvaiheessa päämajassa; – Hylätty: sovellus on hylätty automaattisesta keräyksestä tietovirheiden vuoksi; näissä tapauksissa on tarpeen arvioida hakemuksen tiedot ja ottaa lopulta yhteyttä menettelystä vastaaviin henkilöihin.

Miten Naspin keskeyttämisestä tiedotetaan?

mene Online Services -linkkiä, napsauta Naspi ja sitten Viestintä; täytä vaaditut tiedot: henkilötiedot, asuinosoite, uuteen työpaikkaan liittyvät tiedot; lue hakemuksesi yhteenveto huolellisesti uudelleen; lähettää viestin.

Kuinka keskeyttää työttömyys verkossa?

ASpI-työttömyyden estämiseksi INPS:lle on lähetettävä yksinomaan online-tilassa ASpI-com-lomake, jossa pyydetään keskeyttämään tuen maksaminen uuden määräaikaisen tai vakituisen työsopimuksen perusteella. Alla on menettelyt ja lomakkeen lataaminen täytettäväksi ja lähetettäväksi.

Kuinka kauan Naspi jäädyttää?

INPS:n työntekijän ilmoitus oletetusta vuositulosta 30 päivän kuluessa uudesta työsuhteesta; Uusi työpaikka on muun kuin Naspin aiemmin synnyttäneen työnantajan palveluksessa.

Mitä tarkoitat, että kysymyksesi on ratkaistu?

Lopuksi, kun hakemus määritellään, se tarkoittaa, että kyseinen INPS-käytäntö on otettu huomioon ja saadaksesi selville, onko se hyväksytty vai ei, klikkaa rivin alussa olevaa ”+”-merkkiä.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.