Lorella Cuccarini on italialainen tv-juontaja, tanssija, laulaja, näyttelijä ja radio-juontaja.

Mitä Cuccarinin poika teki?

Mitä Giorgio Capitta tekee tänään

Te myös tänään, aikuiset. … Silvio on musiikin tuottaja ja hänen poikansa Giorgio peri häneltä intohimon musiikkiin; itse asiassa poika esiintyy DJ:nä taiteilijanimellä Juraj. Edelleen musiikin alalla Giorgio oli julkaissut myös singlen «VIP».

Kuinka monta lasta Lorella Cuccarinilla on?

Käsi kädessä työelämänsä ja yksityiselämänsä kanssa: Lorella on ollut naimisissa vuodesta 1991 musiikki- ja televisiotuottaja Silvion kanssa. Cuccarinilla on neljä lasta: Sara, Giovanni ja kaksoset Chiara ja Giorgio, jotka ovat 23-, 22- ja 17-vuotiaita.

Mikä on Cuccarinin nimi?

Lorella Cuccarini on ollut naimisissa 3. elokuuta 1991 lähtien Silvio Capitta, levy- ja televisiotuottaja, Triangle Productionin omistaja, joka tunnetaan myös salanimellä Silvio Testi (s. 1954), jonka kanssa hänellä oli neljä lasta.

Mitä Lorella Cuccarini tanssi?

Hän alkoi käydä tanssitunneilla yhdeksänvuotiaana Enzo Paolo Turchin (Carmen Russon nykyinen aviomies) koulussa, pari vuotta myöhemmin hän oli osa tanssijoukkoa rivitanssijana ja laskeutui myös viihdemaailmaan ohjelmissa. kuten «Annan Brasilian sinulle» Beppe Grillon kanssa, «Tastomatto» Pippon kanssa…

Etsi 45 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka monta lasta Lorella Cuccarinilla on ja mitä he tekevät?

Naimisissa vuodesta 1991 Silvio Capittan kanssa, joka tunnetaan salanimellä Silvio Testi, Lorellalla on neljä lasta, mukaan lukien kaksoset. Lorella ja hänen miehensä Silvio edustavat yhtä viihdemaailman läheisimpiä ja pitkäikäisimpiä pareja: 3. elokuuta 2021 he viettävät 30. hääpäiväänsä.

Missä Lorella Cuccarini asuu Roomassa?

Asiattomien mielestä Cuccarinin perheen koti, jossa tämä asuu viiden lapsensa ja miehensä kanssa, sijaitsee pääkaupungin Castel de Ceverin alueella. Lorellan lausuntojen mukaan hänen suosikkinaapurinsa on Prenestino, jossa hän varttui ja josta hänellä on vielä tänäkin päivänä muistoja lapsuudestaan.

Missä Pippo Baudo casa asuu?

Yksityiselämä

Hän on asunut Roomassa vuosia.

Kuinka paljon Lorella Cuccarini painaa?

Lorella Cuccarini on 173 cm pitkä ja painaa noin 63 kg.

Kuinka paljon De Filippi painaa?

Maria De Filippi on 168 cm pitkä ja painaa noin 57 kg.

Mikä yritys Fabio Testillä on?

Näyttelijä Fabio Testi, Pro Life -toimikunnan varapuheenjohtaja, asuu linnuntietä muutaman sadan metrin päässä Rivolin monikansallisen Italpollinan kasveista – vuoden alusta alkaen Hello Nature, (Ciao, Natura) – erikoistunut siipikarjan lannan käsittelyyn orgaanisten lannoitteiden saamiseksi …

Missä maassa Fabio Testi asuu?

Maanantaina Fabio Testi juhlii 80-vuotissyntymäpäiviään ja tätä tilaisuutta varten hän «annoi itselleen» uuden talon maatilalleen «La Cavallina», Gardan sisämaahan, jossa hän on asunut vuosikymmeniä Affissa (Verona).

Kuinka monta lasta Pippo Francolla on?

Pippo Franco menee naimisiin näyttelijä Laura Troschelin kanssa ja heillä on poika Simone. Eron jälkeen vuonna 1994 [1] Pippo Franco menee naimisiin teatterinäyttelijä Piera Bassinon kanssa, jonka kanssa hänellä on kaksi muuta lasta: Gabriele ja Tommaso.

Mitä tutkimuksia Cuccarini on tehnyt?

Mitä tutkimuksia Lorella Cuccarini teki?

Cuccarinin kouluura toteutui vasta vuonna 1994, 30-vuotiaana, kun hän suoritti kielitieteen tutkinnon yksityisomistajana. Hän suorittaa myös matkanjärjestäjän kurssin työskennelläkseen toimistossa ja työskennelläkseen matkanjohtajana.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *