Tuotteen kuvaus: miesten ja naisten vaatteiden vähittäiskauppa.

Mitä tarkoitetaan erikoistuneilla yrityksillä?

myyntipinta-ala on yleensä yli 400 neliömetriä ja organisaation ominaisuudet ovat tyypillisiä suurjakelulle.

Kuinka monta aktiviteettikoodia minulla voi olla?

On mahdollista lisätä kaksi (tai useampia) eri Ateco-koodia samaan ALV-numeroon. Jos avaat ALV-numeron verkossa TaxManin avulla, voit syöttää useita ateco-koodeja suoraan sisään

 • ATECO-koodi 3: Kalastus ja vesiviljely.

 • ATECO-koodi 5: Hiilen louhinta.

 • ATECO-koodi 6: Raakaöljyn ja maakaasun louhinta.

 • Mitä punaisella vyöhykkeellä voi myydä?

  Kaupan yksityiskohtiin ambulante: elintarvikkeiden maalit ja juomat; hedelmä ja vihannekset; kalastaa; liha; kukat, kasvit, sipulit, siemenet ja lannoitteet; hajuvedet ja kosmetiikka; saippuat, pesuaineet ja muut puhdistusaineet; liinavaatteet; vaatteet ja jalkineet lapsille ja vauvoille.

  Mitä henkilökohtaisilla alusvaatteilla tarkoitetaan?

  Henkilö, johon sinua yhdistävät läheiset suhteet: juhliini kutsuin vain i.

  Mitä aikuisten pakkaukset tarkoittavat?

  Tuotteen kuvaus: miesten ja naisten vaatteiden vähittäiskauppa.

  Mitä alusvaatteet sisältävät?

  Ilmaisuilla alusvaatteet, alusvaatteet ja alusvaatteet (ranskalainen termi – ääntäminen [lɛ̃ʒəˈʁi] – joka tulee sanasta linge, «pellava») määrittelee vaatteiden alla käytettävän vaatetuksen elementit.

  Kuinka monta yritystä voidaan avata ALV-numerolla?

  Vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin on hyvin yksinkertainen: kahden eri toiminnon suorittamiseksi ei ole mahdollista avata kahta ALV-numeroa, vaan lisää vain toinen ATECO-koodi jo olemassa olevaan.

  Kuinka paljon ALV-numero maksaa kuukaudessa?

  ALV-numeron avaamisen, kaupparekisteriin rekisteröinnin ja INPS:n menettelyjen kokonaiskustannukset ovat noin 150 euroa. Hallintokulut ja kirjanpitäjän palkkio: noin 300 euroa vuodessa. Inps-maksut: maksettavien maksujen vähimmäismäärä on 250 euroa kuukaudessa.

  Kuinka monta työtä voi tehdä ALV-numerolla?

  Voivatko ALV-numero ja työntekijän työ olla kaksi asiaa, jotka voivat olla rinnakkain? Vastaus on kyllä! Toisen toiminnan saa itse asiassa aloittaa määräaikaisen tai vakituisen työsuhteen rinnalla, mutta vain, jos pysyy tietyissä rajoissa.

  Mitä ovat erikoistuneet harjoitukset?

  Tähän ryhmään kuuluu erilaisten tuotteiden vähittäismyynti samassa (erikoistumattomassa) liiketoiminnassa, kuten supermarketeissa tai tavarataloissa.

  Mitä erikoisliike tarkoittaa?

  Erikoisliike keskittyy yhteen tai muutamaan tiettyyn tuoteluokkaan. Heillä on erittäin kapea tuotevalikoima. … Näistä liikkeistä on tavallista löytää koulutettuja myyjiä, jotka osaavat neuvoa asiakasta tuotteen eduista toiseen.

  Mistä tiedän, mikä Ateco-koodini on?

  ATECO-koodisi löytyy:

  1. alv-numeron myöntämistodistuksessa.
  2. kauppakamarin rekisteröinnistä.
  3. ISTAT-verkkosivuston ATECO-hakutyökalun kautta.

  Mitä lasten paketit tarkoittavat?

  Tämä genre sisältää: vauvojen ja lasten vaatteiden vähittäiskaupan, mukaan lukien nahkavaatteet. vauvojen ja lasten vaatetustarvikkeiden (hanskat, hatut, vyöt, olkaimet jne.) vähittäiskauppa

  Mitä voin myydä Ateco-koodilla 47.71 10?

  47.71 Vaatteiden vähittäismyynti erikoisliikkeissä. 47.71.1 Aikuisten pakkausten vähittäismyynti. 47.71.10 Aikuisten pakkausten vähittäismyynti.

  Keitä ovat vähittäiskauppiaat?

  Vähittäiskauppiaat – keitä ovat vähittäiskauppiaat? Kauppiaat tai jälleenmyyjät ovat niitä, jotka myyvät suoraan loppukuluttajille fyysisen tai verkkokaupan kautta.

  Mitä ulkoistaminen tarkoittaa?

  Ulkoisuudella tarkoitetaan teknisesti sitä osaa, joka ei sisälly hintaan, yhteiskunnallisista kustannuksista ja hyödyistä, eli sellaisista, jotka koskevat muita subjekteja, yksilöitä tai yrityksiä, jotka eivät suoraan osallistu kyseisen tavaran tuotantoon tai kulutukseen. …

  Mitkä ovat alusvaatteet?

  Miesten alusvaatteet voidaan jakaa pääasiassa kolmeen kategoriaan: alushousut, t-paidat ja sukat. Alushousuosasto sisältää erilaisia ​​elementtejä, kuten alushousut, bokserit ja jockstrap. Jälkimmäinen on eräänlainen pussi, jonka tehtävänä on sisältää sukuelimet ja jota käytetään puhtaasti urheilukentällä.

  Milloin kaksi ihmistä ovat läheisiä?

  «Intiimi suhde on silloin, kun kahdella ihmisellä on erityinen yhteys heidän välillään, mikä tekee heistä vapaita näyttämään todellisen itsensä», selittää psykoterapeutti ja seksologi Maria Claudia Biscione.

  Mitkä yritykset sulkeutuvat punaisella vyöhykkeellä?

  Lisäksi henkilökohtaisiin palveluihin liittyvät toiminnot keskeytetään lukuun ottamatta seuraavia: Tekstiili- ja turkistuotteiden pesu ja puhdistus; teollisuuspesulat; pesulat, kuivapesukoneet; hautauspalvelut ja niihin liittyvät palvelut. Siksi kampaajat, parturit ja kauneuskeskukset pysyvät suljettuina.

  Mitkä toiminnot jäävät auki punaisella vyöhykkeellä?

  Kauppakeskusten sulkemiset juhlapyhinä ja pyhäpäiviä edeltävänä päivänä pysyvät ennallaan. Markkinat ovat kiinni, lukuun ottamatta elintarvikkeiden, maatalous- ja puutarhatuotteiden myyntiin tarkoitettua toimintaa. Lehtikioski, tupakkakaupat, apteekit ja paraapteekit pysyvät auki.

  Mitä aktiviteetteja on auki punaisella vyöhykkeellä?

  Tärkeimmät toiminnot, kuten tupakkakaupat, lehtikioskit ja apteekit, pysyvät auki, kampaajat ja kauneuskeskukset suljettuina.

  Palvelut henkilölle:

  • Tekstiili- ja turkistuotteiden pesu ja puhdistus.
  • Teollisuuden pesuloiden toiminta.

  • Muut pesulat, kemialliset pesulat.
  • Hautaustoimistopalvelut ja niihin liittyvät yritykset.

  Publicaciones Similares

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada.