Pääasiassa tonisoivaa asentotoimintoa suorittavat ovat alhaalta ylöspäin: gastrocnemi, sartorio, ischio crurali, ileus psoas, rectus femur, tensor fascia lata, adductor ja piriformis ryhmä, pylvään pystysuora lihaskompleksi ja erityisesti taso …

Mitä eroa on asentolihaksilla ja faasilihaksilla?

«Tonic» -lihasten rakenne tekee niistä soveltuvia pitkiin, pitkittyneisiin supistuksiin, kun taas «faasisten» lihasten tehtävänä on suorittaa nopeita liikkeitä, jotka ovat tyypillisiä päivittäisissä toimissa.

Mitä ovat dynaamiset lihakset?

Dynaaminen lihaksisto on sitä, mitä Ranvier kutsui «faasiseksi lihaksistoksi», eli se puuttuu jaksoittain, vaiheittain, kun se on stressaantunut. Se on vapaaehtoinen lihaksisto, joka reagoi psyykkisiin ärsykkeihimme. Voimme käskeä sitä, ohjata sitä, suunnata sitä.

Mitä tapahtuu, jos asentolihakset eivät ole kunnossa?

Huonon asennon seuraukset voivat ilmetä eri tasoilla ja johtaa päänsärkyyn, lihasjäykkyyteen ja sisäelinten huonoon toimintaan.

Mitä ovat antigravitaatiolihakset?

Antigravitaatiolihakset, kuten olemme sanoneet, ovat kiinteitä, oksidatiivisia aineenvaihduntaa, runsaasti punaisia ​​kuituja, lyhyitä ja pitkiä jänteitä, tottuneet työskentelemään pitkiä aikoja vähällä energiankulutuksella.

Edellinen artikkeli

Mitä GM-maatalouden kannattajat sanovat?

Seuraava artikkeli
Miten Ranskan vallankumouksen ideoiden italialaisia ​​kannattajia kutsutaan?

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.