Paolo Bonolis on italialainen tv-juontaja, showman ja kirjailija. Häntä pidettiin yhtenä Italian television historian suurimmista juontajista, ja hän aloitti uransa 1980-luvulla johtamalla lastenohjelmia, kuten 3, 2, 1 … ota yhteyttä!

Mikä Bonoliksen tytär Silvia vaivaa?

Silvia syntyi erittäin vakavalla sydänongelmalla. Hänet leikattiin ja leikkauksen jälkeen hän kärsi aivovammasta, joka johti motorisiin vaurioihin. Hänellä oli vain sydänvaurio, joka oli korjattu leikkauksella.

Mikä Bonoliksen tyttäressä on vialla?

Hänen tyttärellään on vakava sydänsairaus, A-tason katkos, ja hän tarvitsee sydänleikkauksen heti syntymän jälkeen. Jos emme käytä sitä, se kuolee. Tulin tuolta vierailulta, etten edes tiennyt minne sen heittäisin.»

Kuinka vanha on Bonoliksen sairas tytär?

Nyt 18-vuotias Silvia kärsi pysyviä vaurioita hypoksiasta seitsemän päivää leikkauksen jälkeen ja hänen nuori elämänsä koostuu päivittäisistä valloituksista. Yksi asia, joka väistämättä liikuttaa Sonia Bruganellia: «Nyt kun hän sanoo minulle «äiti rakastan sinua», se on ihanaa».

Kuka on Paolo Bonoliksen äiti?

Ainoa lapsi, joka syntyi Silvio Bonolisista, joka kuljetti voita ja maitotuotteita Peron yleismarkkinoille, kun hänen äitinsä Luciana oli salernolaistaustainen ja työskenteli rakennusyhtiössä sihteerinä.

Etsi 34 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuka on Candice Hansen?

Candice on enimmäkseen tuntematon hahmo italialaisessa juorussa, mutta näyttää siltä, ​​​​että hänen maassaan on hyvä suosio. Houstonista kotoisin olevan Stefano Bonoliksen vaimon odotetaan olevan kurvikas malli. Ei ole yllättävää, että Hansenilla on vartalo, joka vangitsee huomion heti ensi silmäyksellä.

Mikä patologia Silvia Bonolisella on?

Silvia Bonolisin tauti: aivojen hypoksia leikkauksen jälkeen. Seitsemän päivää sen herkän leikkauksen jälkeen, jossa Silvia Bonolis joutui ratkaisemaan synnynnäisen sydänongelman, ilmaantuu uusi ongelma, joka aiheuttaa hänelle motorisia vaurioita.

Millä Rooman alueella Paolo Bonolis asuu?

Paolo Bonolis ja Sonia Bruganelli asuvat kauniissa asunnossa Roomassa Lungo Tevere Flaminiolla. Kotinsa lähellä asuu myös muita tv-hahmoja, mukaan lukien Fiorello ja Amadeus yhdessä vaimonsa Giovannan kanssa.

Kuka on Tito garza?

Tito Garza on amerikkalainen koomikko, mutta maassamme hänet tunnetaan siitä, että hän meni naimisiin Paolo Bonoliksen tyttären Martinan kanssa ja oli poikansa Theodorin isä. Emme kuitenkaan tiedä hänen syntymäaikaansa. Instagramissa hän jakaa monia kuvia lokakuussa 2020 syntyneestä kumppanistaan ​​(myös raskaana).

Mikä on Paolo Bonoliksen toisen vaimon nimi?

Hänen nimensä on Sonia Bruganelli, mutta tämän nimen ei pitäisi kuulostaa uudelta sinulle, koska tämä tunnettu ”Sonia” on TV-juontaja Paolo Bonolisin toinen vaimo.

Kuinka vanha on Sonia Brugi?

Hän on 47-vuotias. Hän valmistui viestintätieteistä ja työskentelee muodin ja valokuvaromaanien parissa, ja hänen toimintaansa täydentää imagotytön työ diskoissa. Vuonna 1997 hän tapasi Paolo Bonoliksen. Instagram-profiili: soniabrugi.

Missä Luca Laurentis asuu?

«Laurenti on elossa ja taistelee kanssamme, mutta hän on kuin Il Solitario di Rio Grande. Hän asuu yksin, ilman kommunikaatiota, koska se on hänen elämänsä valinta. Hän ei edes tiedä, että koronavirus on olemassa.

Mikä on Paolo Bonoliksen numero?

Etsi numerot Paolo Bonolis 0645424797.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.