kaikenlaiset sakeuttamisaineet, kuten yleinen pesukonepesuaine, dixan, perlana farkut, pieni valkoinen mies, viiva tai piilolinssien liuos yhdessä bikarbonaatin tai suolaliuoksen kanssa, apretto, boorihappo, joka EI ole myrkyllistä, sitä käytetäänkin desinfiointiaineena.

Mitä pesuaineita voidaan käyttää liman sakeuttamiseen?

Vaahtoava käsisaippua: tekee limasta tasaisemman ja joustavamman. Sen lisäksi, että se on tuoksuva ja värikäs! maissitärkkelys: Sakeuttaa limaa, tekee siitä läpinäkymätöntä.

Mitä pesuaineita käytetään liman valmistukseen?

Yksinkertaisella saippualla voit tehdä joustavan ja tuoksuvan liman! Tarvitset 100 g Marseille-saippuahiutaleita, 1/2 litraa kuumaa vettä ja 50 g maissitärkkelystä, johon voit lisätä mitä tahansa elintarvikeväriä saadaksesi liman suosikkivärisi.

Miten saat liman kovettumaan?

Käytä ruokasoodaa suolaliuoksella tehdyn liman sakeuttamiseen. Lisää neljäsosa teelusikallista tai unssi ruokasoodaa, jos teit liman kirkkaalla liimalla. Jos käytit vinyyliä, lisää sen sijaan 2 g tai puoli teelusikallista ruokasoodaa.

Kuinka tehdä limaa vinyyliliimalla ja parranajovaahdolla?

Laita kuppi vinyyliliimaa isoon kulhoon, lisää väriainetta ja glitteriä, jos haluat, ja sekoita, lisää nyt puoli kupillista partavaahtoa ja sekoita voimakkaasti lusikalla, lisää nyt teelusikallinen ruokasoodaa: näet että seos alkaa kovettua palkkaamalla…

Edellinen artikkeli

Kuinka monta lihasta jalan takaosassa on?

Seuraava artikkeli
Mitä on kaksijalkaisuus?

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.