Pesuaine ei joudu kosketuksiin vaatteiden kanssa ennen esiasetettua aikaa: itse asiassa pesuaine säilytetään tynnyrin ja altaan välissä olevassa erityisessä tilassa, joka kaadetaan vaatteiden päälle vain yhdessä. veden keruun kanssa koriin.

Mitä pesukoneen käynnistyksen viive tarkoittaa?

Tämän hyödyllisen vaihtoehdon avulla voit ladata pesukoneen, asettaa sopivimman ohjelman etukäteen ja valita pesun aloitusajan: kun palaat, löydät tuoreen pyykkisi ja näin vältät kosteiden vaatteiden pysähtymisen rummun sisälle. epämiellyttäviä hajuja…

Mitä lykätty lähtö tarkoittaa?

[dif-fe-rì-ta] sf Radio- tai televisiolähetystila, jonka mukaan tapahtuman kuvaus tallennetaan ja lähetetään myöhemmin (toisin kuin suora): lähetys d.

Mitä viivekäynnistys tarkoittaa?

Käytä viivästynyttä lähtöä

Aina hyvän säästön saavuttamiseksi laskussa on tärkeää, että kuivausrummussa on viivästetty käynnistystoiminto. Tämä mahdollistaa käynnistyksen ohjelmoinnin aikavyöhykkeille alennetuilla energiatariffeilla.

Kuinka poistaa pesukoneen viivästynyt käynnistys?

Aseta valitun ohjelman viivästetty aloitus painamalla vastaavaa painiketta, kunnes haluttu viiveaika on saavutettu. Kun tämä vaihtoehto on aktiivinen, symboli syttyy näytölle. Ajastetun käynnistyksen poistamiseksi paina painiketta, kunnes näyttöön tulee viesti ”OFF”.

Etsi 32 aiheeseen liittyvää kysymystä

Miksi pesukone ei noudata pesuaikoja?

Jos pyykkitäyttö on liian pieni, jotta rumpu voi antaa riittävän keskipakovoiman, tai jos pesuainetta annostellaan liikaa ja vaahtoa on liikaa, pesujakson kesto voi pidentyä huomattavasti. Myös pesukone on sijoitettava lain mukaisesti.

Kuinka asettaa LG pesukoneen ajastin?

Voit asettaa ajan, jonka kuluessa pesukone lopettaa pesuohjelman.

 1. Paina virtapainiketta.
 2. Valitse pesuohjelma.
 3. Paina ajastintoimintopainiketta ja aseta haluamasi aika.
 4. Paina Käynnistä/Tauko-painiketta.

Kuinka asettaa Candy-pesukoneen viivekäynnistys?

Aseta viivästetty käynnistys seuraavasti: Aseta haluamasi ohjelma. jopa 24 tuntia, kun taas lisäpaineella viivästetty käynnistys nollataan. jonka jälkeen ohjelma käynnistyy automaattisesti.

Kuinka käyttää kuivausrumpua parhaiten?

Kuten pesukonetta, kuivausrumpua ei saa ylikuormittaa toimiakseen optimaalisesti. Älä koskaan täytä kuivausrumpua liikaa, jotta vältytään siltä, ​​että joudut aloittamaan uuden kuivausjakson tai joutumaan nostamaan kätesi silitysraudan luo. jaa vaatteet kankaan tyypin mukaan.

Kuinka asettaa pesukoneen aikataulu?

”Delay End” -merkkivalo syttyy ja kello alkaa käydä, kunnes asetettu aika on saavutettu.

Voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Lataa pyykki.
 2. Lisää pesuaine/huuhteluaine.
 3. Valitse sopivin ohjelma ja aseta pesukone manuaalisesti tai automaattisesti pesutyypin mukaan.

Mitä lykkäys tarkoittaa?

päivämäärästä, keskustelusta, päätöksestä. / dif: eri’mento / sm [der. di differire]. – [atto, fatto di rimandare ad altro tempo: differimento di una data] ≈ lykkäys, (ei com.)

Kuinka kauan pikapesu pesukoneessa kestää?

Pesukoneen mallista riippuen käytettävissä voi olla erilaisia ​​ohjelmia lyhyimmistä, kuten esipesusta tai nopeasta jaksosta, joka kestää noin 15 ’, aina kestävimpien tai likaisimpien vaatteiden ohjelmiin, jotka voivat kestää yli 1 tunnin.

Kuinka Indesit-pesukoneen viivästetty käynnistys toimii?

Jakson etenemisvaloilla on kaksinkertainen merkitys: kun sykli on käynnissä, ne osoittavat syklin jäljellä olevan kiinteän vaiheen, kun ne vilkkuvat, se tarkoittaa, että viivästetty käynnistys on valittu (jokaiseen valoon liittyy viivästetty aloitusaika: 3h , 6h , 9h ja 12h; ei pidä sekoittaa kestoon…

Kuinka nollaat Candy-pesukoneen?

Näin nollaat Candy-pesukoneen: paina PAUSE/CANCEL kahdesti, niin virheen pitäisi hävitä näytöstä. Vaihtoehtoisesti voit yrittää irrottaa virtapistokkeen ja kytkeä sen uudelleen hetken kuluttua.

Kuinka pysäytät pesukoneen?

Sinun tulee keskeyttää pesuohjelma väliaikaisesti sen jälkeen, kun pesukone on sammutettu. Ilmeisesti koneen ovi ei aukea heti, vaan joudut odottamaan noin 5-6 minuuttia, jotta vesi ehtii valua rummun letkun läpi.

Kuinka irrottaa Whirlpool-pesukoneen sokkeli?

Joissakin pesukoneissa se on erilainen, esimerkiksi Whirlpool-pesukoneen suodatin sijaitsee sokkelin alla ja sen poistamiseksi ja lukituksen avaamiseksi on painettava saman sokkelin vasemmalla ja oikealla puolella olevia kielekkeitä.

Kuinka lakanoita ei rypistetä kuivausrummussa?

Tässä muutamia vinkkejä, jotka voivat ratkaista ongelman ja helpottaa elämääsi!

 1. Älä täytä kuivausrumpua liikaa. …

 2. Käytä ”rypistymisenestotoimintoa”…
 3. Käytä matalaa linkousohjelmaa. …
 4. Lajittele vaatteet kangastyypin mukaan. …
 5. Älä kuivaa vaatteita liikaa. …

 6. Jääpalojen temppu. …
 7. Pallot kuivausrumpuun.

Mitä tapahtuu, jos jätän vaatteet kuivausrumpuun?

Ei tarvitse silittää: valehtele!

Nykyaikaiset kuivausrummut todellakin kertovat, kuinka kauan ohjelma kestää vaatteiden kuivaamiseen. Aseta itsellesi ajastin, joka varoittaa, sillä jos jätät ne kuivausrumpuun pitkäksi aikaa, ne ovat todella ryppyisiä ja sen jälkeen niitä on vaikea silittää.

Kuinka kuivata lakanat hyvin kuivausrummussa?

Lyhyesti selostettuna, avaa lakanat hyvin ja työnnä ne tasaisesti laitteen sisään, aseta sitten muut tavarat päälle ja varmista, että kuivausrumpu on puoliksi täynnä, ei enempää.

Kuinka Candy Smart Touch -pesukone toimii?

Pyydä vain avustajaa ja kerro pestävän vaatteen tai kankaan tyyppi, väri ja lopuksi likaisuus, jotta saat ihanteellisen pesun valmiiksi hetkessä.

Kuinka muuttaa Candy-pesukoneen kieltä?

Jos haluat vaihtaa asetettua kieltä, sinun on pidettävä ”SET”-näppäintä painettuna noin 5 sekuntia. Tervetuloviesti ilmestyy näytölle ja kääntämällä ”SMART RING” on mahdollista valita uusi kieli.

Kuinka avata Candy-pesukoneen lukitus?

Joten mitä voit tehdä nollataksesi Candy-pesukoneen itsenäisesti, jos pesukone pysähtyy, on irrota virtalähde, odota 5 minuuttia ja kytke se sitten uudelleen. Jos ongelma oli luonteeltaan esimerkiksi pinnallinen, on mahdollista, että se palaa toimimaan entiseen tapaan.

Mihin pesuaine laitetaan LG-pesukoneeseen?

Pesuainetta sisältävä lokero sijaitsee aina pesukoneen vasemmassa tai oikeassa yläkulmassa.

Kuinka nollata LG pesukoneohjelma?

Sinun on nollattava kone sammuttamalla se ja pitämällä käynnistys-/taukopainikkeita painettuna viiden sekunnin ajan.

Kuinka LG Direct Drive -pesukone toimii?

Direct Drive -moottori on kytketty suoraan koriin, mikä eliminoi hihnan ja hihnapyörän. Moottori on erityisen hiljainen, ilman tärinää ja luotettava Direct Drive -tekniikan ansiosta.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.