Pinturicchion uusi työpaikka Kuten TuttoSport raportoi, Del Pierosta on tullut United Premier Soccer Leaguessa mukana olevan LA 10 FC -joukkueen osaomistaja, lisäksi entinen maailmanmestari on avannut myös kaksi jalkapalloakatemiaa, joissa hän valmentaa välillä iältään poikia ja tyttöjä. 6 ja 16 vuotta.

Missä Alessandro Del Piero pelaa tällä hetkellä?

Alessandro Del Piero tänään, missä hän asuu ja mitä hän tekee

Jätettyään jalkapallon vuonna 2014 Alessandro Del Piero muutti Amerikkaan. Täällä hän osti superylellisen kartanon ja hänestä tuli United Premier Soccer Leaguessa pelaavan LA 10 FC -joukkueen osaomistaja.

Milloin Del Piero jätti Juven?

Del Piero jätti Juventuksen kesällä 2012 19 kauden, kuuden liigamestaruuden (plus yhden peruutetun), yhden Mestarien liigan, yhden Intercontinental Cupin, yhden Euroopan Super Cupin, neljän Italian Super Cupin ja yhden Italian Cupin jälkeen.

Milloin Del Piero lopetti pelaamisen?

Del Piero oli Pinturicchio, kuten asianajaja Gianni Agnelli oli puhunut hänelle, kapteeni, mutta ennen kaikkea se oli Alex. Vuodesta 1993 vuoteen 2012, kun sanoit ”Alex” Torinossa, puhuit väistämättä hänestä. Hän oli jalkapalloa, hän oli 19 vuotta ja hän on edelleen Juve tänään.

Kuinka vanha oli Del Piero Juvessa?

Napoli 1973). Hän debytoi Serie A:ssa Napolissa vuonna 1993. Hän pelasi Parmassa (1995-2002), Interissä (2002-04), Juventuksessa (2004-06 ja 2009-10), Real Madridissa (2006-09) ja Al- Ahli (2009-11), josta hän oli myöhemmin manageri ja apuvalmentaja. Vuodesta 2014 vuoteen 2015 se oli…

Etsi 17 aiheeseen liittyvää kysymystä

Missä Del Piero asuu Los Angelesissa?

Del Piero on asunut vuosia vaimonsa ja lastensa kanssa Yhdysvalloissa, ruhtinaalisessa huvilassa Los Angelesissa. Valinta hyvin erityisestä syystä: ”Tein sen, koska se oli perheeni ja minun tahtoni, halusin kasvattaa lapseni en” Del Pieron lapsiksi”, ja tässä se on mahdollista.

Missä Roberto Baggio asuu tällä hetkellä?

Mutta tänään hänen elämänsä virtaa kaukana siitä, mistä se alkoi. Itse asiassa Roberto Baggio asuu Altavilla Vicentinassa, Vicenzan maakunnassa, vaimonsa Andreinan (hänen kumppaninsa 32 vuotta, vain murtaakseen toisen jalkapalloilijoiden stereotypian) ja kolmen lapsensa kanssa.

Mitä Roberto Baggio tekee elämässään?

Nykyään Baggio asuu Venetossa Altavilla Vicentinassa vaimonsa Andreinan ja kolmen lapsensa kanssa. Hän omistautuu maaseudun metsästykseen, buddhalaisuus ja jalkapallo ovat hylänneet hänet lopullisesti.

Kuinka paljon Del Pieron huvila maksaa?

Super-ylellinen huvila

Yksi näistä on juuri Del Pieron oma, ostettu 5,5 miljoonalla eurolla. Miten talo voi maksaa noin paljon? Tiedämme tämän koko perheen sosiaalisiin verkostoihin jonkin aikaa julkaisemien kuvien ansiosta. Tämän talon sisällä on uima-allas kylpylällä ja jopa yksityinen elokuvateatteri.

Kuinka vanha Del Piero oli jäädessään eläkkeelle?

Ei koskaan väärää lausuntoa, ei koskaan mielikuvituksen välähdystä: nämä, Del Piero, ovat aina pitäneet ne kentälle. 37-vuotiaana, ei kiistaa, ei edes jäähyväispäivänä. Määrätty.

Kuinka vanha Del Piero on pelaaja?

Alessandro Del Piero, syntynyt 9. marraskuuta 1974 Coneglianossa Trevison maakunnassa ja kasvanut Sacconissa, joka on osa läheistä San Vendemianon kuntaa, täyttää 45 ja on edelleen yksi modernin jalkapallon symboleista.

Kuinka paljon Baggio on ansainnut urallaan?

Toukokuussa 2021 ”People With Money” -lehti sijoitti Baggion maailman parhaiten palkattujen jalkapalloilijoiden joukkoon 58 miljoonalla dollarilla huhtikuun 2020 ja huhtikuun 2021 välisenä aikana.

Kuka oli Baggion syyttäjä?

Roberto Baggion historiallinen agentti Vittorio Petrone antoi haastattelun, jossa hän puhui Divin Codinon maailmasta.

Minä vuonna Roberto Baggio meni naimisiin Andreina Fabbin kanssa?

Roberto Baggion ja Andreina Fabbin välinen rakkaus on kiinteä, hajoamaton rakkaus. Unohtumaton jalkapallomestari on ollut rakastunut vaimoonsa 30 vuotta: itse asiassa he menivät naimisiin vuonna 1999, mutta rakastivat toisiaan jo aiemmin. Heidän liitosta syntyi kolme lasta: Valentina, joka on nyt 28-vuotias, Mattia ja Leonardo.

Kuinka monta vaimoa Roberto Baggiolla on ollut?

Hän on kuudes Florindo Baggion ja Matilde Rizzoton kahdeksasta lapsesta: Gianna, Walter, Carla, Giorgio, Anna Maria, Roberto, Nadia ja Eddy. Hän ei ole sukua entiselle jalkapalloilijalle Dino Baggiolle. Hän on naimisissa Andreína Fabbin kanssa, jonka kanssa hänellä oli 3 lasta: Valentina (2.12.1990), Mattia (12.5.1994) ja Leonardo (3.3.2005).

Kuinka vanha on Andreina Fabbi?

Roberto ja Andreina ovat samanikäisiä, hän syntyi 30. marraskuuta 1967, hän muutamaa kuukautta aikaisemmin, 18. helmikuuta. Pariskunta on aina paennut valokeilassa säilyttäen samalla oman ja perheen yksityisyyden.

Miksi Del Piero asuu Los Angelesissa?

Kahden Australian vuoden jälkeen laskeuduin Los Angelesiin, paikkaan, josta olin aina pitänyt, ja sain yhteyden moniin siellä oleviin ystäviin. Osa syy siihen, miksi muutin tänne, oli se, että lapseni avasivat mielensä eri tavalla ja löysivät maailmaa eri tavalla.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.