Ilmaisun merkitys on selvä: «hyvin pitkään», «niin kaukaiselta aikakaudelta, että muisto siitä on kadonnut». Italiassa käytettävä adjektiivi on kuitenkin toinen: ikimuistoinen.

Mitä tämä on merkinnyt ikimuistoisista ajoista lähtien?

[im-me-mo-rà-bi-le] adj. Jota ei voi muistaa, koska se on niin ikivanha, kaukainen: pitkään i.

Mitä tarkoittaa hyvin etäinen?

– Niin vanha, että sen muisto on kadonnut; käytetään pääasiassa paikkakunnalla. jonkin aikaa i. (tai latinaksi ab mmemorabili), hyvin muinaisista ajoista lähtien.

Mihin substantiiviin se viittaa?

muistista «tietoinen», pref. in «in-²»]lett. – [che non ha o non mostra d’avere memoria di determinate cose, con la prep. di: immemore dei propri doveri] ≈ Unohdan, (lit.)

Mikä on ikimuistoisuuden synonyymi?

Viimeaikainen, nykyinen CONTR.

Etsi 35 aiheeseen liittyvää kysymystä

Nykyisin tunnettu synonyymi?

tunnettu, tunnettu, julkinen, tunnettu, ilmeinen, (ei com.) lisenssi, tunnettu, (lit.) vulgate.

Mitä etäinen asia tarkoittaa?

Kaukana, kaukana avaruudessa; mukana kompl. osoittaen paikan tai asian, josta on kaukana: pidän sen kauko-käsivarsista lochissani (Caro); talo r.

Mitä lähitulevaisuus tarkoittaa?

Sitä käytetään kuvaamaan toimia, jotka tapahtuvat lähitulevaisuudessa. …

Mitä tarkoittaa kävellä taaksepäin?

Joka menee taaksepäin, suhteessa siihen, mikä pitäisi olla normaali liikesuunta: kävely r .; vaiheet r.; Koska hän halusi nähdä liian kauas eteenpäin, Di retro näyttää ja tekee takakadun (Dante).

Mikä on edullinen?

[dal lat. propitius, comp. di pro- «a favore di» e tema di petĕre nel senso di «volgersi a»]. – Joka on hyväntahtoinen, hyväntahtoinen jotakuta kohtaan ja toimii tai käyttäytyy tai järjestää asioita itselleen hyödyttävällä tavalla: Toivon, että tuomarit ovat p; olla, ei olla kohtaloa p.; fortune be you p.; tee itsesi p.

Mitä tarkoittaa Spiro

spirto) sm [dal lat. spirĭtus -us «soffio, respiro, spirito vitale», der.

Cosa significa Retrosa?

[ri-tró-so] adj. Joka ihmisten tai tilanteiden edessä pyrkii vetäytymään, vetäytymään itseensä SIN ärtyisä, ujo || a r., taaksepäin: mennä, kävellä r.

Mitä muuttuva aika tarkoittaa?

– Joka usein muuttuu, epävakaa, epävakaa: aika m .; kurssi m. tapahtumista; mies m., tyttö m.; muuttuvassa tuulessa.

Mitä kaukainen tulevaisuus tarkoittaa?

Retorisesta näkökulmasta katsottuna esimerkiksi kaukainen tulevaisuus voidaan pitää eleganttina risteyskohtana eri hahmojen välillä. … Tai tulkitsemalla adjektiivia vähemmän rajoitetussa merkityksessä, voidaan etänä nähdä vahvistustyökalu: kaukainen tulevaisuus on kaukainen horisontti, jota emme voi nähdä …

Millainen adjektiivi on seuraava?

Adjektiivi seuraavaksi tulee latinalaisesta superlatiivista, mutta se ei ole täysin säilyttänyt superlatiivin arvoa: itse asiassa se tarkoittaa «avaruudessa tai ajassa lähintä», mutta myös yksinkertaisesti «ajallisesti läheistä».

Milloin käytät seuraavaksi?

Seuraava adjektiivi yhdistettynä aikayksiköihin (kuukausien ja viikonpäivien nimet) ilmaisee lausumishetkeä seuraavan ensimmäisen aikayksikön.

Mikä on kaukosäätimen synonyymi?

SYNONIMIHOEPLI EDITORE.IT:N SANAKIRJA

agg pois tieltä, kaukana, kaukana, maailman lopussa | eristäytynyt, eristetty, yksinäinen, eksyksissä, vähän suosimissa | muinainen, mennyt, vanha, ikimuistoinen, ajan sumussa. vastakohdat lähellä, seuraava, vierekkäinen | viimeaikainen, nykyinen.

Mitä etätunnit tarkoittaa?

Etäoppiminen tarjoaa opiskelijoille ja opettajille mahdollisuuden pysyä yhteydessä toisiinsa mukavasti ja turvallisesti omasta kodistaan. Oppilaat ja opettajat voivat käyttää laitteitaan kotona pitääkseen yhteyttä toisiinsa ja oppitunnin sisältöön.

Kuinka tunnettu synonyymi?

[di fatto, che è ben conosciuto da tutti: è cosa r. che il fumo faccia male] Se on julkinen, tunnettu, tunnettu, sananlasku. ↓ vulgaatiivinen. ↔ tuntematon, tuntematon.

Mikä on tunnetun synonyymi?

fama «kuuluisuudesta»]. – [che ha gran fama: un f. scrittore] Hän on kuuluisa, kuuluisa, suosittu. ↑ maineikas, arvostettu, tunnettu.

Kuinka se tunnetaan englanniksi?

kuten tiedetään, kuten yleisesti tiedetään expr.

Miksi se sanotaan hengessä?

Tämä menetelmä hyödyntää alkoholin ominaisuutta luodakseen sopimattoman ympäristön mikro-organismien kehittymiselle. Alkoholia käytetään yleisesti, mutta voit myös korvata sen vähintään 45-asteisella liköörillä, kuten brandyllä, grappalla, ginillä, vodkalla tai viskillä.

Kuinka se voi olla henki?

Kun puhumme hengestä, puhumme sisäisyydestä, siitä tunteiden, tunteiden, ideoiden ja ajatusten joukosta, jotka sekoittuvat syvälle intiimimmässä paikassa, joka meillä on. Muinaisina aikoina henki määriteltiin eläväksi hengitykseksi, pneumaksi, hienovaraiseksi ja koskemattomaksi aineeksi, joka on kaiken elävöittävä voima.

Mikä on ihmisen henki?

Mikä on Henki:

Henki on armo, jonka jumala tai korkeampi olento antaa ihmiselle erottautuakseen muista eläimistä. Henki määritellään järkeväksi sieluksi, jossa ajattelu, henkisyys ja yhteys ovat. … Se käännetään kreikaksi pneûmaksi, joka liittyy «hengitykseen», «hengitykseen» ja «henkeen».

Mitä runsas tarkoittaa?

– 1. Runsas määrä tai määrä: c. kyyneleet kylpevät häntä (Ariosto); on pudonnut c.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.