Applen sertifioidut kunnostetut tuotteet ovat käytettyjä Applen tuotteita, jotka käyvät läpi Applen tiukan kunnostusprosessin ennen kuin ne tarjotaan myyntiin. … Jokainen Applen sertifioitu kunnostettu tuote: on täysin testattu (jopa täydellisellä palamistestillä).

Mikä muuttuu kunnostettujen ja uusien iPhonejen välillä?

Applen laatuvaatimukset ovat niin korkeat, että kunnostettu laite on melkein kuin uusi laite. Itse asiassa kunnostettu Apple iPhone on täysin sinetöity, eikä sen vieressä ole koskaan kulumisen tilan osoittavia sanoja, kuten ”luokka A”, ”luokka B” ja niin edelleen.

Miten iPhone kunnostetaan?

Sinun tarvitsee vain siirtyä iOS-asetuksiin, valita laite palauttaaksesi kohteen ja se on siinä. Kaikki älypuhelimesi sovellukset ja tiedot poistetaan hetkessä ja käyttöjärjestelmä palautetaan tehdastilaansa.

Miksi ostaa kunnostettu puhelin?

Kuukausien takuu

Kun ostat kunnostetun tuotteen, yksi eduista on juuri se, että sinulla on takuu, jota käytettyjen tavaroiden markkinat eivät tarjoa. Varo yleensä kaikkia, jotka eivät tarjoa sinulle takuuta tai eivät puhu siitä.

Kuinka kunnostetut iPhonet toimivat?

IPhone on kunnostettu varaosilla kaikkiin tuotteisiin, jotka on todettu viallisiksi testauksen tuloksena. IPhone käy läpi perusteellisen puhdistuksen ja tarkastuksen. Laite on pakattu uudelleen (mukaan lukien siihen liittyvät oppaat, kaapelit jne.).

Etsi 23 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka kauan kunnostetut iPhonet kestävät?

Ne toimivat kuin uudet. Kunnostetut iPhonet ovat yleensä muutaman kuukauden, enintään vuoden vanhoja älypuhelimia, jotka myydään uuden älypuhelimen, yleensä seuraavan iPhonen ostoon.

Mistä ostaa turvallisia kunnostettuja iPhone-puhelimia?

Parhaat sivustot kunnostetun iPhonen ostamiseen

 • TrenDevice. Paras vaihtoehto reBuylle on TrenDevice, samaan ideaan kehitetty ja korkeatasoista palvelua tarjoava sivusto. …
 • ReBuy. …
 • Amazon uusittu. …
 • ePrice. …
 • eBay. …
 • AliExpress. …
 • Apple kunnostettu ja lopetettu.

Miten kunnostetut matkapuhelimet ovat?

Kunnostetut älypuhelimet ovat käytettyjä puhelimia, jotka käyttäjät lähettävät takaisin teknisten vikojen tai esteettisten vikojen vuoksi. Valmistusyritykset sen sijaan, että ne heittäisivät pois, päättävät korjata ne ja tuoda ne takaisin markkinoille kuin ne olisivat uusia.

Mitä tarkoittaa, että puhelin on kunnostettu?

Mikäli kunnostettava kohde on ollut käytössä, sen toiminta tarkastetaan moitteettomasti, tarvittavat huolto- tai puhdistustoimet suoritetaan ja kohde tarjotaan kunnostettuna myyntiin. Sitä vastoin kunnostamaton käytetty esine ei ole läpikäynyt tarkastuksia tai korjauksia, huoltoa tai puhdistusta.

Miten matkapuhelimet uusiutuvat?

Kunnostetut älypuhelimet ovat laitteita, jotka ovat olleet markkinoilla jo jonkin aikaa. Nämä ovat tuotteita, jotka on ehkä tarkoitettu esille, joita asiakas ei ole myynyt, tilaa ja palauttaa jälleenmyyjälle, mahdollisesti vähäisten vikojen vuoksi.

Kuinka kunnostaa iPhone 7?

Jos haluat palauttaa iPhone 7:n tehdasasetuksiin, sinun on ensin syötettävä puhelimen asetukset koskettamalla asianmukaista kuvaketta laitteen päänäytössä, valitsemalla Yleiset-vaihtoehto ja jatkamalla valitsemalla Palauta> Alusta sisältö ja asetukset.

Kuinka kauan Swappie-puhelin kestää?

Swappie-takuu

Myymämme matkapuhelimet ovat huolella korjattuja ja kunnostettuja, minkä vuoksi voimme tarjota pitkän ja kattavan takuun. Kaikilla iPhone Swappie -laitteilla luokasta riippumatta on 12 kuukauden takuu.

Mitä eroa on regeneroidun ja kunnostetun välillä?

Regeneroidun ja kunnostetun matkapuhelimen välillä ei ole eroa. Pohjimmiltaan nämä kaksi termiä ovat synonyymejä. Tämä on käytetty tai rikkinäinen puhelin, jota korjataan ja on valmis käytettäväksi uudelleen.

Kuinka kauan kunnostettu tuote kestää?

Takuu kunnostetuille tuotteille

Takuu on joka tapauksessa voimassa kaksi vuotta, elleivät osapuolet ole rajoittaneet sitä ostohetkellä. Joka tapauksessa takuu ei voi olla lyhyempi kuin yksi vuosi (kuluttajalain 134 §:n 2 momentti). Toimenpide päättyy 14 kuukauden kuluttua.

Mitä tarkoittaa, kun tuotetta kunnostetaan?

Kunnostetulle tietokoneelle tehdään ennen myyntiä tiukat testit sen varmistamiseksi, että loppukäyttäjän laite on 100 % toimiva ja suorituskyvyltään uudenveroinen.

Mitä A-luokan kunnostettu tarkoittaa?

Kunnostettu A-luokka

”Grade A” kunnostetuilla tuotteilla on aina 3-6 kuukauden takuu. Tuotteissa voi olla poikkeuksellisen vähän ja/tai lähes näkymättömiä mikronaarmuja rungossa, jotka eivät vaaranna toimintaa ja ovat erinomaisessa kunnossa.

Mikä kunnostettu älypuhelin ostaa?

Parhaat kunnostetut alle 250 euron puhelimet

 • Uusittu Nokia C2-01.
 • Uusittu Samsung Galaxy A7.
 • Kunnostettu iPhone 7 32GB.

 • Kunnostettu iPhone 8 64GB.

 • Kunnostettu iPhone X 64GB.

 • Kunnostettu iPhone XS Max 256GB.

Mitä tarkoittaa, että puhelimen lukitus on auki?

Lukitsematon älypuhelin on puhelin, joka voi toimia minkä tahansa matkapuhelinoperaattorin kanssa. Joitakin puhelimia ei ole avattu, joten niitä voidaan käyttää vain palveluntarjoajan, kuten Verizonin, kanssa tai vain AT&T:n tai T-Mobilen jne. kanssa. Lukitsemattomalla puhelimella ei ole tätä rajoitusta.

Mitkä ovat parhaat kunnostetut iPhonet?

Puhutaanpa nyt vuoden 2021 kolmesta parhaasta kunnostetusta iPhonesta

 • № 1. Apple iPhone 8 64GB Space Grey (refurbished) …
 • № 2. Apple iPhone X 64GB Space Grey (kunnostettu) …
 • № 3. Apple iPhone XS 256 Gt Space Grey (kunnostettu) …
 • № 4. Apple iPhone 7 Plus 128GB Matt Black (kunnostettu) …
 • № 5…
 • № 6.

Mistä kannattaa ostaa iPhone?

Pääasiallinen iPhonen ostokanava on varmasti Applen verkkosivusto tai useat viralliset myyntipisteet, joita jaetaan kaikkialla maassa. Apple Italian verkkosivuston iPhone-osiossa näet uusimmat ostettavissa olevat mallit.

Milloin on parasta ostaa iPhone?

Mitä tämä tarkoittaa sinulle? No, jos aiot ostaa vanhemman iPhonen tai uudemman mallin, paras aika ostaa se on syyskuussa julkaisuhetkellä.

Kuinka testata kunnostettua iPhonea?

Tarkista, onko iPhone uusittu.

 1. Jos mallinumeron ensimmäinen kirjain on ”M” tai ”P”, se tarkoittaa, että iPhone on täysin alkuperäinen eikä sitä ole muokattu.
 2. Jos mallinumeron ensimmäinen kirjain on ”N”, se tarkoittaa, että Apple on kunnostanut laitteen suoraan.

Kuinka palauttaa lukittu iPhone ilman tietokonetta?

Kuinka nollata iPhone

Vaihtoehtoisesti voimme myös nollata iPhonen itse puhelimesta ilman iTunesia ja tietokonetta. Tätä tarkoitusta varten käynnistämme iPhonen, avaamme Asetukset-sovelluksen, siirrymme Yleiset-valikkoon, painamme Reset-valikkoa ja valitsemme Initialize content and settings -kohteen.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.