Tuplamahdollisuus IN tai 1X: Piste kotijoukkueen voitosta tai tasapelistä, se on melko puolustusstrategia. Tuplamahdollisuus OUT tai X2: se on aggressiivisempi strategia, joka tähtää tasapeliin tai vierasjoukkueeseen.

Mitä tarkoittaa kaksoismahdollisuus?

Tuplamahdollisuuden vedon merkitys jalkapallossa

Kaksinkertaisella mahdollisuudella tarkoitamme, että sinun täytyy ennustaa ottelun lopputulos 1X2, kun pystyt käyttämään kahta kolmesta käytettävissä olevasta merkistä.

Mitä Double Chance Out 1 tarkoittaa?

Yleensä käytetyt symbolit ovat seuraavat: 1x tai kaksinkertainen mahdollisuus sisään osoittaa kotijoukkueen menestystä tai tasapeliä. x2 tai tuplamahdollisuus osoittaa vierasjoukkueen tasapelin tai voiton.

Mitä X2 DC tarkoittaa?

Katsotaanpa X2 DC -vaihtoehtoa, joka tunnetaan myös nimellä Double Chance OUT. Vedonlyömällä tästä mahdollisuudesta ennustat vierasjoukkueen voiton (esimerkissämme Roma) tai tasapelin.

Mitä DC tarkoittaa?

Aloitetaan heti DC IN:n merkityksestä vedonlyönnissä. Ja oletetaan, että tämäntyyppisellä vedolla käyttäjä lyö vetoa kotona pelaavan joukkueen voitosta tai tasapelistä (vastaa Totocalcion tupla-1X).

Etsi 25 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä DC in out tarkoittaa?

Tuplamahdollisuus IN tai 1X: Piste kotijoukkueen voitosta tai tasapelistä, se on melko puolustusstrategia. Tuplamahdollisuus OUT tai X2: se on aggressiivisempi strategia, joka tähtää tasapeliin tai vierasjoukkueeseen.

Mitä DC ja AC tarkoittavat?

Laitteissa tasavirtaa ilmaiseva lyhenne on DC (Direct Current), tai käytetään jatkuvan viivan (-) symbolia, jossa on kolme lyhyempää viivaa (—); vaihtovirtaa varten käytetään sen sijaan lyhennettä AC (Alternating Current) tai symbolia (~).

Mitä X2 yli 1 ja puoli tarkoittaa?

X + Yli 1,5: Voitat vetosi jokaisella tasapelillä paitsi 0-0. X + alle 1,5: Käytännössä se on kuin vetoa 0-0, koska se on ainoa käytettävissäsi oleva tulos.

Mitä X2 yli 15 tarkoittaa?

Vedonlyönnissä Yli 1,5 tarkoittaa, että jalkapallo-ottelussa tulee vähintään 2 maalia. Todennäköisyys tälle on melko suuri ja siksi myös korkeus on varmasti alhainen.

Mitä 12 AD tarkoittaa?

Kaksinkertaisen mahdollisuuden vedon mahdollisuutta on siis kolme: kotijoukkueen voitto tai tasapeli (1X dc); koti- tai vierasjoukkueen voitto (12 dc); vierasjoukkueen tasapeli tai voitto (X2 dc).

Kuinka laittaa Snai kaksinkertainen mahdollisuus?

Double Chance IN / OUT: Vedonlyöjä ennustaa, voittaako kotijoukkue vai vierasjoukkue ottelun vai tuleeko tasapeli. Mahdolliset lopputulokset ovat: 12 – Kotijoukkueen voitto tai Out-joukkueen voitto.

Mahdolliset tulokset ovat:

  1. 1 + alle 1,5.
  2. X + alle 1,5.
  3. 2 + alle 1,5.
  4. 1 + Yli 1,5.
  5. X + Yli 1,5.
  6. 2 + Yli 1,5.

Mitä Double Chance In Out 12 tarkoittaa?

Mitä Double Chance tarkoittaa online-urheiluvedonlyönnissä

Tuplamahdollisuus OUT tai X2 – Tässä tapauksessa lyöt vetoa tasapelistä tai vieraspelaavasta joukkueesta. Tuplamahdollisuus IN / OUT tai 12 – Tässä lyömme vetoa jommankumman voitosta, sekä kotona että vieraissa.

Kuinka peittää osittainen loppu?

Voittavan kannen saamiseksi kestää vain kaksi toistoa. Osittainen/lopullinen lippu on mahdollista sekä ennen ottelua että livenä. On kuitenkin suositeltavaa seurata live-tapahtumaa, jotta voit kattaa pelin ensimmäisen ja sitten toisen puoliskon.

Kuinka laittaa Eurobetille tuplamahdollisuus?

4) Double Chance IN: «Double Chance IN» -veto tarkoittaa vedonlyöntipelin tuloksen ennustamista kahdella tuloksella. – Panostamalla tulokseen «1X» pelaaja ennustaa kotijoukkueen voiton tai tasapelin.

Mitä maalin puuttuminen tarkoittaa urheiluvedonlyönnissä?

No Goal -veto on erittäin suosittu jalkapallofanien ja vedonlyöntiharrastajien keskuudessa*, ja se voidaan selittää yksinkertaisesti: käytännössä joudut lyömään vetoa siitä, että vähintään toinen kentällä olevista joukkueista ei pääse. tehdä maaleja (maalin italiasointi).

Mitä yli puolitoista tarkoittaa kotona?

Veto nimeltä Yli 1,5 koskee jalkapallo-ottelussa tai sen kahdessa puoliajassa tehtyjen maalien kokonaismäärää, ja se voittaa, kun tässä ottelussa tai ottelun osassa tehdään 2 tai useampia maalia.

Mitä 1X yli tarkoittaa?

merkki 1 + yli tarkoittaa, että kotijoukkueen on voitettava ja ottelun maalien summan on oltava 3 tai enemmän … merkki 2 + yli tarkoittaa, että ottelun on päätyttävä vierasvoittoon ja ottelun maalien summaan. ottelun tulee olla 3 tai enemmän

Mitä yli 230 tarkoittaa?

Yli 2,5 on yleisin jalkapallo-ottelujen markkina loppumaalien summassa. Vedonlyöntipääoman yli 2,5 markkinoilla tarkoittaa vetoa, että kyseisessä tapahtumassa tehdään enemmän kuin 2 maalia riippumatta siitä, mikä joukkue tekee ne.

Mitä 1X alle 45 tarkoittaa?

Joten mikä tahansa tulos, osittainen tai lopullinen, on mitattavissa. Ns. Under 4,5 -veto tarkoittaa, että tulos on alle 4,5 pistettä, maalia tai miksi tahansa niitä kutsutaan. Joten häviät 5, 6, 7 jne. ja voitat 4, 3, 2, 1 ja 0:lla: kaikki selvä.

Mitä AC virta tarkoittaa?

Tämän tyyppistä virtaa osoittava lyhenne on AC tai vaihtovirta. … Esimerkiksi kodeissamme olevat laitteet saavat virtaa vaihtovirrasta, joka toistaa jakson 50 kertaa sekunnissa, joten jännitteen taajuus on 50 hertsiä (Hz).

Mitä 24 VDC tarkoittaa?

24 voltin virtalähde tarvittaessa

Sähköenergia siirretään tasavirtana, tasavirtana tai vaihtovirtana, AC. … Tasavirtaa käytetään pääasiassa paristoilla ja kennoilla toimivissa laitteissa, siis kaikissa pienjänniteenergiaa vaativissa laitteissa.

Mitä lyhenne AC tarkoittaa?

eKr. kronologiassa. …

Mitä Multigol 1 4 tarkoittaa?

«Multigol» antaa mahdollisuuden ennustaa ottelun minimi- ja maksimimaalirajan (sisältyy vedon kuvauksessa näkyvään vaihteluväliin) tuloksesta riippumatta: «Multigol 1-4» tapauksessa esimerkiksi veto häviäisi vain, jos kyseessä on 0-0 tai ottelu …

Mitä 1 + ja 1 tarkoittaa?

Mitä 1+ ja 1+ tarkoittaa? Alle / Yli ensimmäisen ja toisen puoliajan kombojen tapaus. Mitä tulee 1 + & 1 + -yhdistelmävedoksiin, pelin ensimmäisellä puoliskolla ennustetaan yksi tai useampi maali ja toiselle puoliajalle yksi tai useampi maali.

Kuinka kaksi joukkuetta voi peittää?

Vetokupongin kahden viimeisen ottelun peittäminen

  1. 1. monikerta ⇛ ⇛ ⇛ 1 ja X2 (katamme tapauksen, jossa häviämme toisen pelin)
  2. 2a monikerta ⇛ ⇛ ⇛ X2 ja 1 (katamme tapauksen, jossa häviämme ensimmäisen pelin)
  3. 3a monikerta ⇛ ⇛ ⇛ X2 ja X2 (katamme tapauksen, jossa häviämme molemmat pelit)

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *