Hyödynnä ”Paluu ravintolaan” -tapahtuma Ruokailijoille tarjotaan 50 % alennusta palata suosikkiravintolaansa ja löytää uusia. Tavoitteena on juhlia gastronomiaa ystävien, perheen ja työtovereiden kanssa.

Kuinka voin käyttää TheFork-alennuksen?

Jokaisesta TheForkilla tehdystä varauksesta ansaitset 100 yumia. Kun olet kerännyt 1000 yumia, olet oikeutettu 20 euron alennukseen, jonka voit käyttää aloitteen kumppaniravintoloissa.

Mitä vapautettu tarkoittaa TheForkissa?

Tiedot. Vapautunut / Valmis: Kun asiakas poistuu ravintolasta, napsautamme ilmaiseksi. … Mutta muista, että varaukset vahvistetaan automaattisesti asiakkaalle ravintolasi saatavuuden mukaan. Sinun tarvitsee vain napsauttaa ”Visa / Confirm” varmistaaksesi, että olet tietoinen varauksesta.

Mitä tarkoittaa TheFork?

Kahdella sanalla: The Fork on palvelu, jonka avulla voit etsiä, varata, arvioida ja pitää yhteyttä ravintolasi asiakkaisiin Internetin tai erillisen sovelluksen avulla. Palvelu kuulostaa mielenkiintoiselta, eikö vain? Sekä asiakas- että ravintolapuolella.

Missä TheFork toimii?

Toimimme 17 maassa: kuten ”LaFourchette” Ranskassa ja Sveitsissä, ”ElTenedor” Espanjassa, ”TheFork” Italia, Hollanti, Belgia, Portugali, Brasilia, Ruotsi, Tanska, Australia, Argentiina, Brasilia, Chile, Kolumbia, Meksiko , Peru ja Uruguay.

Etsi 16 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka monta yumia voi kerätä?

Voit kuluttaa enintään 2000 yumia per varaus 50 € alennuksella tilillesi. Jos alennus ylittää laskun summan, ravintola ei maksa erotusta. Milloin saan yumini?

Miten TheFork 50 toimii?

Ensimmäisen varauksen yhteydessä käyttäjät ilmoittautuvat automaattisesti kanta-asiakasohjelmaan. Jokainen varaus oikeuttaa 100 krediittiin, nimeltä Yums; Mitä enemmän varauksia teet, sitä enemmän ansaitset. Täällä Italiassa 1000 yumilla saat 20 € alennuksen, josta tulee 50 €, jos keräät 2000 yumia.

Kuinka kirjautua ulos TheForkista?

Käyttäjät voivat sulkea tilinsä milloin tahansa. Tätä varten heidän on lähetettävä tilin sulkemispyyntö sähköpostitse osoitteeseen contact@thefork.it.

Miksi tehdä varaus TheForkilta?

TheForkin avulla ei tarvitse odottaa puhelimessa, voit varata milloin tahansa, missä tahansa vain muutamalla napsautuksella. Lisää etuja: TheForkissa on aina ravintoloita, joissa on aina 50 % alennuksia kassalla, mukaan lukien juomat ja ei kuponkeja. Tiettyinä vuodenaikoina, kuten TheFork Festival, näiden alennusten määrä kasvaa.

Kuinka peruuttaa varaus TheForkissa?

Etsi varausvahvistussähköposti ja napsauta ”Peruuta varaukseni” -painiketta, joka löytyy varausehdoista. Kirjaudu sisään syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi sovellukseen; Valitse ”Omat varaukset”; Valitse varaus ja peruuta se napsauttamalla ”Peruuta”.

Kuinka maksan TheForkilla?

Näin TheFork PAY toimii:

  1. Kun ateria on valmis, osio ilmestyy automaattisesti TheFork App -sovelluksesi pääsivulle. Napsauta PAY-painiketta. …
  2. Syötä summa ja valitse maksutapa.
  3. Saat välittömästi maksuvahvistuksen sovelluksen kautta ja sähköpostitse.

Paljonko on 100 yumia?

Yumit palkitaan tällä tavalla: kun TheForkin käyttäjä varaa ravintolan, hän saa 100 yumia. Kun käyttäjä saavuttaa 1000 Yumin kynnyksen, käyttäjä voi muuntaa nämä pisteet 20 euron kanta-asiakasalennukseksi; kun se saavuttaa 2000 Yumin kynnyksen, kanta-asiakasalennus on 50 €.

Mikä muuttaa varausta TheForkilla?

Kun varaat ravintolan, saat automaattisesti sähköpostin, jossa on kaikki tiedot varauksestasi, päivämäärästä, kellonajasta, päivästä, kampanjasta, erikoistoivomuksista, TheFork-uskollisuusalennuksesta jne. Kun saavut ravintolaan, sinun tarvitsee vain ilmoittaa nimesi ja sanoa, että olet varannut TheForkista!

Mitä ravintoloitsijat ajattelevat The Forkista?

Mitä ravintoloitsijat ajattelevat

Hintojen osalta 55 % haastatelluista toimijoista pyrkii pitämään ne vakaina, mutta jo nyt mietitään kannustinmekanismeja, kuten halvempien ruokien lisääminen ruokalistalle (76 %), maistelumenut alennettuun hintaan (80 %) tai jopa. virvoitusjuomat ja ilmainen jälkiruoka (52%).

Kuinka kirjautua The Forkiin?

Se on hyvin yksinkertaista! Kirjautuaksesi tilillesi sinun on napsautettava ”” KIRJAUDU SISÄÄN ”” TheFork-verkkosivun oikeassa yläkulmassa. Näyttöön tulee ikkuna, jossa sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja, jos et ole vielä rekisteröitynyt, täytä rekisteröintilomake.

Kuka maksaa The Fork -alennukset?

Valinta tapahtuu ravintolalle omistetun sivun kautta, jossa on ruokalista, paikan kuvaus ja muut tiedot sekä joskus ravintoloitsijan itsenäisesti päättämä alennustarjous, joka haetaan suoraan kassalla ilman kuponkia.

Kuinka ottaa yhteyttä Forkiin

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä tukeen chatin kautta TheFork Managerin kautta tai numerosta +39 06 8938 6375 klo 10.00-18.00.

Kuinka paljon 1 Yums on arvoinen?

Mitä tulee Yumsin arvoon, Italiassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Hollannissa on 20 euron alennus 1000 kertyneestä Yums-pisteestä ja 50 euron alennus 2000 pisteestä.

Miten Yumeja käytetään?

Avaa TheFork App ja seuraa ohjeita:

  1. Kirjoita yläosassa olevaan pääpalkkiin sana ”Yums” ja valitse ”Ravintolat, jotka hyväksyvät nams”.
  2. Kirjoita sen kaupungin, kadun tai kaupunginosan nimi, josta haluat varata ja etsi se alla olevaan palkkiin.
  3. Valitse haluamasi ravintola.

Mistä tiedän kuinka monta yumia minulla on?

Voit tarkistaa Yums-pisteidesi saldon kirjautumalla tilillesi ja valitsemalla ”Uskollisuusalue”. Tässä osiossa näet: – Kertyneet yumit ja niihin liittyvät liikkeet yhteensä; – Yumit odottavat vahvistusta (Yums ovat saatavilla kanta-asiakasalueella 3 päivää ateriapäivän jälkeen);

Kuinka saada Yums ilmaiseksi?

TheFork: sovellus, joka vie sinut ravintolaan ilmaiseksi

Yumeja ansaitaan näin: kun TheForkin käyttäjä varaa ravintolan, hän saa 100 yumia. Kun saavutat 1000 yumia, voit muuttaa ne 20 euron alennukseksi.

Milloin Yumit hyvitetään?

Yums-pisteet hyvitetään tilillesi 3 päivän kuluttua varauksesta. Vasta sitten voit hyödyntää alennuksen seuraavasta varauksestasi kanta-asiakasohjelmaamme osallistuvaan ravintolaan.

Kuinka paljon on Forkin provisio?

Osakkuusravintoloiden palkkiot, jotka vähennetään jokaisesta käyttötilille hyvitetystä maksusta, ovat 1,25 % asiakkaan maksamasta summasta. Sitten jokaisesta tehdystä kaupasta on 0,50 euroa.

Kuinka monta ravintolaa Forkissa on?

TheFork, TripAdvisor®-brändi, on Euroopan johtava verkkoravintolavarausalusta, jonka verkostossa on yli 36 000 ravintolaa ja yli 12 miljoonaa käyntiä kuukaudessa.

Kuinka syöttää Fork-alennuskoodi?

? Kuinka lisätä The Fork -alennuskoodi? Sinun on syötettävä alennuskoodi suoraan Fork-verkkosivustolle ennen kuin viimeistelet ostoksesi. Laatikko, johon koodi syötetään, mainitaan yleensä tarjouskoodina / alennuskoodina / kuponki / kuponki / alennuskuponki.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.