[dal lat. hirsutus, forse affine a hirtus «irto»]. – Harjakkaiden ja pitkien hiusten paksuus: pää, leuka i .; parta, takkuiset ripset. More genericam., Hiusten peitossa, karvainen: a man i .; takkuinen rintakehä.

Mikä on sanan shaggy synonyymi?

[che ha molti peli: petto i.] ≈ karvainen, karvainen. ‖ Päänahka, villainen.

Mitä karvainen rintakehä tarkoittaa?

– 1. Karvainen, karvainen: rinta v., käsivarret v.; Muistio Nison selässä, selässä määrätty Di v.

Mitä tarkoittaa olla karvaton?

– 1. kirje. Miehen kasvoista parraton, karvaton, sileä: a g. Kasvot, karvatut posket. … muissa kehon osissa, joissa ei ole karvoja: kainalot g .; vielä karvaton pubis.

Mikä on karvaton vastakohta?

glaber -bri]. – [privo di peli: un volto, un pube g.] ≈ sileä, [di volto maschile] parraton. ↔ takkuinen, karvainen, karvainen.

Etsi 28 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mikä on sen taudin nimi, josta hiukset lähtevät?

”Androgeneettinen hiustenlähtö, jota kutsutaan myös kaljuuntumiseksi, on yleisin hiussairaus. Se vaikuttaa noin 80 %:iin miehistä ja 50 %:iin naisista, ja sitä esiintyy enemmän iän myötä. Erityisesti naisilla tauti ilmenee usein vaihdevuosien jälkeen.

Mitä se tarkoittaa karvainen mies?

adj. 1 Karvainen, karvainen: rintainen mies v.

Mitä harjakas parta tarkoittaa?

– Sanoi hiuksista, kun ne ovat kovia, karkeita, harjaavia: parta i .; harjakset harjakset. Pidennettynä niistä, jotka on peitetty harjakkailla karvoilla tai jopa sulkakynäillä ja vastaavilla: leuka i .; siellä. piikkisika; . … [caratterizzato da durezza e ruvidità: peli, capelli ispido; barba ispido] ≈ harjakas, harjakas.

Kuka ei hyväksy synonyymejä jäljennöksiä?

[che non ammette replica: ordine p.] ≈ kategorinen, pakottava, (kirjaimellinen) pakottava, kiistaton, joustamaton, katkaistu, pakollinen, transkantti.

Mitä ei-pakollinen tarkoittaa?

1 Joka ei hyväksy vastalauseita tai keskusteluja SIN kategorinen: vahvistus p .; kieltäytyminen s. 2 laajennusta. Joka ilmaisee autoritaarista, ylivaltaista luonnetta: asenne, tyyli s.

Kuinka synonyymi vastaus?

[il fatto di rispondere a una richiesta e, anche, ciò che viene risposto] ≈ vastata, (ant.) reagoiva, [spec. autorevole, per iscritto] vastaus, [per iscritto, ufficiale] (byrocr.) palautetta.

Mikä on pakottava komento?

Joka ei hyväksy vastausta, vastalausetta tai keskustelua: vahvistus,

Mikä on syy hiustenlähtöön?

Hiustenlähtö voi johtua juuri kuvatuista fysiologisista syistä tai muusta luonteeltaan eli orgaanisista, ympäristöllisistä ja elämäntavoihin ja ruokailutottumuksiin liittyvistä syistä. Hiustenlähtö voi johtua hormoneista, ravinnosta, stressistä, tupakoinnista, alkoholista, auringosta, saasteista ja käyttämästäsi kosmetiikasta!

Kuinka kosteuttaa parta?

Ensimmäinen hyvä tapa hoitaa parta on pestä parta säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa, vielä parempi, jos parranhoitoa käytetään tietyllä shampoolla. On myös erittäin hyödyllistä puhdistaa se päivittäin vedellä ja tuotteilla, joita käytät normaaliin kasvojen puhdistukseen.

Kuinka olla pistämättä kasvoja partalla?

Jos partasi ei ole erityisen pitkä, voit turvallisesti käyttää öljyä, kun taas jos se on erittäin vaikuttava tai asut erittäin kylmässä paikassa, on parempi valita partabalsami.

Kuinka ymmärtää, onko termi pakollinen?

Pakottamattomaksi määräajaksi kutsutaan siis, jos tietty teko tai tietty toiminta on suoritettava itse määräajan päättymisajan puitteissa; jos määräaikaa ei noudateta, toimi tai toiminta, vaikka se olisi mahdollisesti saatu päätökseen, on hyödytön siinä mielessä, että sitä ei pidetä hyödyllisenä tietyille …

Mitä tarkoittaa olla kategorinen?

Tarkka, ratkaiseva, ehdoton: järjestys, komento c .; vastaus c.; esittely c.; panettelevat huhut, jotka vaativat kieltämistä c .; viittasi myös henkilöön: älä ole niin kategorinen! 4. Luokkien mukaan jaoteltuna luokkien mukaan; tällä merkityksellä adj.

Mikä An on?

Määräaika on tuleva ja tietty tapahtuma, jonka tapahtumalla (ajan päättymisellä) on tiettyjä oikeudellisia vaikutuksia. Varmuudella tarkoitetaan tapahtuman esiintymistä (an, eli itse tapahtuman jos-kohtaa), ei hetkeä, jolloin se tapahtuu (milloin).

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *