[der. di vanità]. – Täynnä turhamaisuutta, sanottu ennen kaikkea henkilökohtaisesti, joka uskoen omaavansa fyysisiä ja henkisiä lahjoja, kehuu niitä saadakseen kiitosta ja ihailua muilta: nuori v .; kuinka turhamainen olet!; myös sm (f. -a): se on v .; hän on aina peilin edessä ihailemassa itseään, turhamaista!

Mitä turha ihminen tekee?

Turhat tuntevat rajatonta rakkautta itseään kohtaan ja elävät rajattomien menestystä, voimaa ja kauneutta koskevien fantasioiden maailmassa. Tämä tekee heistä röyhkeitä ja saa heidät ihailemaan ja arvostamaan itseään liikaa. Heidän loistonsa kätkee kuitenkin vahvan epäluottamuksen ja epävarmuuden.

Mikä on turhaan synonyymi?

[di persona, che si compiace di sé stesso, delle proprie doti e qualità reali e più spesso presunte: un giovane v.] Hän on täynnä itseään, kerskaileva, turhamainen, turhamainen. ↑ mahtipontinen. ‖ Ylimielinen, säädytön, röyhkeä, loistava, vanerello.

Mistä tunnistaa turhan ihmisen?

Turha ihminen ei tarkkaile, hän ei tutki toisten käyttäytymistä ja kauneutta, hän ei tulkitse tilanteiden epäselvyyksiä ja varjoja. Olosuhteiden ja käsitteiden monimutkaisuus välttyy häneltä. Se ei kasvata mielikuvitusta eikä ironiaa. Se ei tunnista perspektiiviä ja kolmatta ulottuvuutta.

Miksi on väärin olla turha?

Lyhyesti sanottuna turhaan oleminen on vika, koska se tekee meistä pitkällä aikavälillä sokeita ja ennen kaikkea yksinäisiä. Paljon parempi viljellä nöyryyttä olemuksemme kaikilla puolilla, koska sekä ansiosi että kauneutemme ovat silti näkyvissä.

Etsi 40 aiheeseen liittyvää kysymystä

Milloin nainen on turha?

Turhamainen nainen on seurallinen ja ulospäinsuuntautunut, hän ylläpitää monia ystävyyssuhteita, mutta keskittyy enemmän laatuun kuin määrään: hän on avoin mutta valikoiva. Hän on lahjakas persoonallisuudellaan, mutta hän ei ole itsekeskeinen. Hän haluaa tulla ystäviensä arvostukseksi, eikä häntä houkutella väärillä kohteliaisuuksilla.

Mitä turhuuksia ovat?

1. KARTTATUHUMUS on ihmisen luonteen piirre, joka koostuu liiallisesta tyytyväisyydestä itseensä ja ominaisuuksiinsa; usein kääntyy oman kykyjensä esittelyksi ja haluksi miellyttää myös muita, herättää ihailua muissa ihmisissä (v.

Mitä tarkoittaa olla narsistinen ihminen?

narsismi Niiden ihmisten taipumus ja psykologinen asenne, jotka tekevät itsestään, persoonallisuudestaan, fyysisistä ja älyllisistä ominaisuuksistaan ​​kiinnostuksen kohteidensa yksinomaisen ja tärkeimmän keskuksen ja omahyväisen ihailun kohteen, samalla kun he ovat enemmän tai vähemmän välinpitämättömiä muita kohtaan, mikä jättää huomiotta tai halveksii…

Mikä on ylimielisen synonyymi?

– [pieno di boria: un ragazzo b.; atteggiamento b.] ≈ ylpeä, röyhkeä, (pop.) Cacone, pöyhkeä, röyhkeä, röyhkeä, röyhkeä, ylpeä, mahtipontinen, kerskaileva, turhamainen. ‖ Ylimielinen, ylimielinen.

Mikä on tilatun vastakohta?

tosiasiat]≈ selkeä, johdonmukainen, selkeä, orgaaninen, täsmällinen, järkevä, jäsennelty. ↔ kaoottinen, hämmentynyt, sekava, sekava, sekava, sekava.

Mikä on nälkäisen synonyymi?

[che ha fame, che è ridotto alla fame] ≈ (alue.) Kiimainen, ahne, ahne. ‖ Aliravittu. ↔ ruokahaluton, kylläinen, kylläinen, kylläinen.

Mikä seuraavista sanoista on ylimielisen synonyymi?

ylimielisen synonyymi on «kerskaileva» – sanoja ja synonyymejä.

Mikä on kartanon synonyymi?

manēre «jäädä, pysyä»]lett. – [struttura architettonica fortificata, tipica del medioevo, adibita a dimora del signore] ≈ linna, linnoitus, linnoitus.

Mikä on julkeuden vastakohta?

fanaattinen, täynnä itseään, röyhkeä, ylimielinen, ylimielinen, itsepäinen, ylimielinen, mahtipontinen, kerskaileva, turhamainen. ↔ hyville, vaatimattomille, nöyrille. Se on yksinkertainen, hillitty.

Miten narsistinen ihminen käyttäytyy?

Nämä ovat merkkejä narsistin tunnistamisesta

  1. Keskustelu on yksinpuhetta.
  2. Osoita avointa halveksuntaa muita kohtaan.
  3. Pyri olemaan ihailun kohde.
  4. Osoita lyhytaikaista kiinnostusta ihmisiä kohtaan.
  5. Hakee huomiota negatiivisten tunteiden kautta.
  6. Hän pitää itseään suurena persoonallisuutena.

Miten narsisti käyttäytyy rakkaudessa?

Kuinka narsisti käyttäytyy rakkaudessa

Hän näyttää olevansa suloinen, hellä, tarkkaavainen, välittävä, hyvin rakastunut. … Rakastaa toisiaan syvästi, olla todellisessa läheisyydessä hänen kanssaan, on mahdollista vain, kun haluat hänet ja haluat hänet hänen viereensä sellaisena kuin hän on, täydellinen paketti.

Miten narsisti toimii?

Patologisen narsismin subjekti toimii eristääkseen toisen omasta perheestään, ystävistään, työstä. Yksilötasolla hän toimii saamalla hänet tuntemaan itsensä yhä hauraammaksi käyttämällä kritiikkiä, jota hän käyttää ensin hienovaraisesti, sitten yhä voimakkaammin.

Mitä tarkoittaa turhamaisuuden synti?

Yleisessä kielenkäytössä termi turhamaisuus tarkoittaa liiallista uskoa omiin kykyihin ja vetovoimaa muita kohtaan. … Tähän liittyvä termi turhamaisuus nähdään nyt arkaaisena synonyyminä turhamaisuudesta, perusteettomana kerskailemisena. Päätteestä vanus (puute) ja latinan sanasta gloria.

Mitä eroa on linnalla ja kartanolla?

Suurin ero kartanon ja linnan välillä on entisen pienemmässä koossa ja siinä, että linnoitukset ovat siinä vähemmän tärkeitä.

Mikä seuraavista sanoista on synonyymi sanalle viisas?

≈ taitava, terävä, ovela, ovela, (lit.) tunteikas, hieno, ovela, nerokas, älykäs, tarkkaavainen, nopea, ovela, hienovarainen.

Mitä termi ylimielisyys tarkoittaa?

– Ylpeys, ylpeys, ylimielisyys, turha osoitus suuruudesta, ylpeys: mies täynnä b.; näin löydettyyn ehdotukseen, b. kreivin varjoisa setä olisi laskenut uudelleen (Manzoni); on b. yhdestä asiasta olla ylpeä siitä; laita b., ala kehua sitä.

Mikä adjektiivi on ylimielinen?

borióso adj. [der. di boria]. – Täynnä ylimielisyyttä, turhaa: nuori b .; myös niistä, jotka osoittavat ylimielisyyttä: sanat, käytöstavat b .; puhua ylimielisellä äänellä.

Mikä on nälkä kielioppianalyysissä?

Nälkäinen voi toimia substantiivina ja adjektiivina. Adjektiivi on sana, joka liittyy substantiiviin sen määrittämiseksi tai määrittämiseksi.

Mikä on hitaan vastakohta?

veltto, laiska, välinpitämätön. ↔ reipas, nopea, nopea, (lit.) nopea, nopea, nopea, nopea, nopea, nopea, nopea. Hän on aktiivinen, dynaaminen, ahkera, hereillä, eloisa.

Mitä ahkeruuden synonyymejä?

Sollers -ertis «ahkera»]. – [l’essere solerte, pronto nel fare una cosa, nell’eseguire un lavoro: un impiegato di una s. ammirevole] ≈ tarkkuus, huolellisuus, ahkeruus, ahkeruus, huolellisuus.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.