Kun Elena, ystävänsä Bonnien väliintulon ansiosta – joka onnistui saamaan takaisin voimansa ja purkamaan Kain kirouksen – herää mystisestä koomasta, jossa hän oli, tytöllä ja Damonilla on vihdoin mahdollisuus: he voivat elää huoletonta elämää. onnellinen, ja Elena voi tavoittaa ne…

Missä jaksossa Elena herää?

Elenan paluu – 8×16 ITA – YouTube.

Miten The Vampire Diaries menee?

The Vampire Diaries päättyi perjantaina 10. maaliskuuta 2017 ja itkimme kaikki kyyneleemme. Kuten monet epäilivät, Stefan on hahmo, joka kuolee ja uhraa henkensä pelastaakseen ystävänsä ja kaikki Mystic Fallsin asukkaat.

Miten Elena kuolee kuudennen kauden aikana?

Tylerin pelastama Elena on sairaana, ja Meredith hoitaa häntä vampyyrin verellä. Matt vie hänet pois Mystic Fallsista, mutta auto päätyy jokeen: Elena kuolee, mutta Meredithin hänelle antaman veren vuoksi hän muuttuu vampyyriksi.

Miten Elena ja Damon kuolivat?

Viimeisen jakson yhteydessä erittäin paha Katherine (näytteliä Nina Dobrev) palaa Mystic Fallsin kaupunkiin polttaakseen hänet helvetin liekeissä tappaen erityisesti Elenan (myös Dobrev) ja Damonin (Ian Somerhalder) .

Etsi 19 aiheeseen liittyvää kysymystä

Missä jaksossa Elena tajuaa rakastavansa Damonia?

The Vampire Diaries: Damon ja Elena lähentyvät neljännellä tuotantokaudella. Päähenkilö Elena Gilbert, jota näyttelee Nina Dobrev, toteuttaa unelman aloittaa rakkaussuhde näyttelijä Ian Somerhalderin näyttelemän Damon Salvatoren kanssa neljännen kauden seitsemännessä jaksossa.

Mitä Elenalle tapahtuu Vampyyripäiväkirjassa?

Ikuisen unen kirous

Kun Nina Dobrev sanoi hyvästit sarjalle sen kuudennen kauden jälkeen, hänen hahmonsa Elena Gilbert vaipui syvään uneen. Kain loitsu sidoi Elenan ja Bonnien elämän: Elena heräisi vasta, kun hänen ystävänsä kuoli.

Miten Elena herää henkiin?

Pelastaakseen ystävänsä Elena tarjoaa spontaanisti henkensä Klausille murtaen tämän kirouksen, mutta Bonnien loitsun ansiosta, joka yhdistää hänen sielunsa Johnin sieluun, Elena palaa elämään isänsä elämän kustannuksella.

Miten Damonista tulee ihminen?

Sarjassa # 8 × 16 Stefan päätti uhrata itsensä pelastaakseen kaupungin ja rakastamansa ihmiset. Sitten mies käytti verta, otti sen ja ruiskutti sen Damoniin tehden hänestä ihmisen, koska hän halusi hänen elävän onnellista, inhimillistä elämäänsä Elenan kanssa, kun nainen heräsi.

Millä kaudella Elena lähtee?

Vampyyripäiväkirjat, Elena lähtee kuudennen kauden lopussa.

Kuka Elenan lopulta valitsee?

Varoitus: SPOILERIT Suloinen Elena valitsi Damon Salvatoren, mikä osoitti, että orjuuden side ei vaikuttanut hänen tunteisiinsa häntä kohtaan.

Milloin Damon kuolee Vampyyripäiväkirjassa?

Jakso 5 × 22 ”Koti” tarjosi yhden järkyttävimmistä kohtauksista, jotka TVD-yleisöt muistavat: Damon Salvatore kuoli Bonnien kanssa.

Miten Katherine kuoli Vampyyripäiväkirjassa?

Paenessaan loukkaantunut Katherine pakottaa vampyyri Rosen antamaan vertansa parantuakseen ja tekee itsemurhan hirttämällä itsensä, jolloin hänestä tulee epäkuolleinen, jota ei voi palvella Klausin suunnitelmassa.

Missä The Originals nähdään?

Katso The Originals suoratoistona Amazon Prime Videossa. Koko sarja saatavilla!

Missä jaksossa Elena muistaa Damonin?

The Vampire Diaries 6×21 esikatselut: Elena muistaa kaiken eikä halua Damonin muuttuvan uudelleen ihmiseksi.

Miten The Vampire Diariesin seitsemäs tuotantokausi päättyy?

Se johtuu siitä, että hänen ja Bonnien loitsu yhdistää nyt hänet – Elena on vaipunut syvään uneen, josta hän ei herää niin kauan kuin Bonnie on elossa. Joten Elena ei vanhene yhdeksi päiväksi, koska se on säilynyt ajan myötä ja ilman toivoa heräämisestä, kun hänen ystävänsä Bonnie on elossa.

Milloin Damonista tulee vampyyri?

The Vampire Diaries 5 × 13 -sarjan uusin jännittävä jakso ”Total Eclipse of the Heart” päättyi traagisesti Damon Salvatorelle, jonka Wes muutti vampyyri-kannibaaliksi, joka syö muita verenimureita. Tapaaminen 27. helmikuuta 5 × 14 -jaksolle ”No Exit”.

Missä jaksossa Damon ottaa lääkkeen?

Vampyyripäiväkirjat 6 × 20, promo

Damon: Olen hullun rakastunut sinuun. Pidä tästä huolta, Elena. Mikään ei muutu.

Kuka pelasti Elenan onnettomuudesta?

Myöhemmin Sage ja Rebekah Mikaelson polttivat kaiken sillan rakentamiseen tarvittavan White Qurcia -puun. Lopulta Damon Salvatore pelasti Elenan hallusinaatioiden aiheuttamasta itsemurhasta.

Kuka kuolee Vampire Diariesin kuudennen kauden aikana?

Muut kaudella 6 kuolleet hahmot

Jay: Vampyyrimetsästäjä, joka yrittää tappaa Stefanin, mutta Enzo tappaa hänet. Tripp Cooke: Enzo muutti hänet vampyyriksi, kun hän saapuu Mystic Fallsiin, hän kuolee edelleen aktiivisten matkustajien puhdistusloitsuun.

Mihin vuodenaikaan Elenan veli kuolee?

Mitä Elenan veljelle sitten tapahtuu? The Vampire Diaries -elokuvan luoja Julie Plec on ilmoittanut, että Jeremyn hahmo lähtee Mystic Fallsista kuudennen kauden 14. jakson aikana. Ilmeisesti Jeremy päättää muuttaa elämänsä ilmoittautumalla uuteen kouluun toisessa kaupungissa.

Kuka on Elenan isä?

Johnathan ”John” Gilbert II oli Grayson Gilbertin nuorempi veli ja Elena Gilbertin biologinen isä. Hän tapasi Isobel Flemmingin ja rakastui häneen, kun hän vieraili Mystic Fallsissa ennen kuin hän muuttui vampyyriksi.

Missä jaksossa Elena ja Stefan eroavat pysyvästi?

Jakso ”1 × 06 – The Lost Girls” – Stefan vahvistaa olevansa vampyyri, hän ja Elena eroavat. Hän ei kestä totuutta.

Milloin Damon ja Elena suutelevat ensimmäisen kerran?

Kuusi vuotta on kulunut siitä, mikä jää historiaan yhdeksi TV-sarjan kuumimmista kohtauksista. Puhutaanpa Damonin ja Elenan välisestä suudelmasta The Vampire Diariesin 3 × 19 -jaksossa, ”Heart of Darkness”.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.