Kun olemassa olevan varmenteen kumoamismenettely on suoritettu, on mahdollista luoda uusi suojausympäristö «Telematic Desktop – Entratel» -sovelluksen «Security – Set Environment» -toiminnolla.

Kuinka luoda telemaattinen työpöydän tietoturvaympäristö?

Turvallisuusympäristön luomisen jatkamiseksi on välttämätöntä:

  1. pitää saatavilla aluetoimiston myöntämä varmenne ja virtuaalinen kirjekuori;
  2. valitse «Suojaus»-valikosta «Aseta ympäristö».

Missä sertifikaattitiedosto sijaitsee Entratelissa?

Tiedosto “certif.in” on tallennettava asennushakemiston vastaanotto-kansioon (oletus c: entratel tai mikä tahansa olet asettanut); lisäksi tallennuksen yhteydessä avautuvassa «Tallenna nimellä» -valintaikkunassa «Tallenna nimellä» -ruutuun tulee merkitä arvo «Kaikki tiedostot».

Miten käytät telematiikan työpöytää?

Telemaattinen työpöytä jokaisen pääsyn kohdalla tarkistaa itse, ilman käyttäjän syötteitä, sovelluspäivitysten olemassaolon, jos niitä on, se lataa ja asentaa ne: tätä varten sovellus käynnistyy uudelleen.

Mistä Entratelin peruutusnasta löytyy?

Kansalaiset, jotka tunnistavat itsensä SPID:n, CIE:n tai CNS:n kautta, voivat hakea PIN-koodin varatulla alueella valitsemalla «Käyttäjäprofiili»-osiossa kohdan «Poista PIN-koodi / tunnistetiedot».

Etsi 29 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka noutaa veroviraston peruutuskoodi?

Jokaisen, joka on kadottanut tai ei muista edellisessä aktivoinnissa syötetyn peruutuskoodin, tulee mennä Veroviraston toimivaltaiseen paikallistoimistoon ja pyytää todennuskoodien nollausta ilman uutta kirjekuorta.

Kuinka peruuttaa Entratel-tietoturvaympäristö?

Ne, joilla ei ole «Restore Environment» -menettelyn aikana vaadittuja elementtejä suojausympäristön poistamiseksi suoraan sivustolta, voivat ottaa yhteyttä Veroviraston toimivaltaiseen paikalliseen toimistoon pyytääkseen «Palauta todennuskoodit».

Kuinka asentaa Telematics Desktop uudelleen?

Jos mietit, kuinka Telematic Desktop asennetaan Windows 10:een (tai aiempaan Windows-versioon), sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys Inland Revenuen viralliselle verkkosivustolle, ladata tämä ohjelmisto ja käynnistää ohjattu asennustoiminto.

Mitä Javaa käytetään Telematics Desktopissa?

Telematic Desktopin käyttäminen edellyttää Run-Time Java -version 1.7.0 asentamista, joka löytyy saman ohjelmiston linkistä.

Kuinka lähettää CIM17-tiedosto?

Telemaattinen siirto tapahtuu käyttämällä CIM17-ohjelmistoa, joka on saatavilla verkkosivulla www.agenziaentrate.gov.it. Malli ja siihen liittyvät ohjeet ovat ladattavissa verkkosivuilta www.agenziaentrate.gov.it. Jokainen yritys voi lähettää yhden tai useamman tiedonannon, jopa samana vuonna.

Mistä löydät Entratel-kirjekuoren numeron?

Puhelintuki ENTRATEL-käyttäjille

Automaattinen vastaanottolaite pyytää erityisesti ilmoittamaan Veroviraston toimittaman kirjekuoren ulkopuolella olevaa tunnistenumeroa (merkitty kirjaimella «A») alkaen «9» (esim. 92200033).

Miten veroviraston laillinen edustaja otetaan käyttöön?

Laillisen edustajan tulee käyttää henkilökohtaisia ​​valtuustietojaan omalle varatulle alueelleen ja seurata polkua Käyttäjäprofiili → Laillisista edustajista vastaavat toiminnot. Siksi hänen on ilmoitettava yrityksen verotunnus ja napsautettava Lähetä.

Kuinka kirjautua Entrateliin ensimmäistä kertaa?

Entrateliin pääsy edellyttää, että esität tai mieluiten lähetät erikoisilmoituksen.

Kuinka kauan turvallisuusympäristö kestää?

Kuten tiedetään, kolmen vuoden välein on tarpeen edetä Entratel-tietoturvaympäristön regeneroinnissa, eli toteuttaa se mekanismi, jolla generoidaan matemaattinen algoritmi, joka takaa Entratel-ympäristössä lähetettyjen ja vastaanotettujen tiedostojen turvallisuuden.

Miten kuitit käsitellään telemaattiselta työpöydältä?

rcc ja tarkastella sähköisten tarvikkeiden kuittia. Käynnistä siksi Telematic Desktop ja valitse Sovellukset-näytöstä kohta Entratel. Toinen näyttö avautuu ja yläpalkissa on monia vaihtoehtoja: valitse Kuitit ja Avaa.

Kuinka korjata Windows-virhe 2 ladattaessa Java VM:ää?

Windows 2 -virhe ladattaessa Java VM:ää

  1. poista kaikki Java-versiot.
  2. poista Entratel-alustan asennus (älä huoli, arkistot pysyvät levyllä)
  3. lataa ja asenna java 7 (1.7u79 tai 1.7u80) 32-bittisessä versiossa, vaikka käyttäisit 64-bittistä käyttöjärjestelmää.

Kuinka ladata telematics-työpöydän BAT-tiedosto?

lataa «apuohjelma»-tiedosto («bat»-tunnisteella), joka on «Apuohjelma»-osiossa, ja kopioi se samaan kansioon, johon sovelluksen suoritettava tiedosto on tallennettu 4. Suorita «bat»-tiedosto kaksoisnapsauttamalla » click » tiedoston nimessä.

Kuinka ladata Java-versio 7?

lataa ja asenna

  1. Siirry manuaalisen lataussivulle.
  2. Napsauta Windows Online.
  3. Näyttöön tulee valintaikkuna, joka kehottaa sinua suorittamaan tai tallentamaan ladatun tiedoston. Suorita asennusohjelma napsauttamalla Suorita. Tallenna tiedosto myöhempää asennusta varten napsauttamalla Tallenna.

Kuinka lähettää Entratel-tiedostoja?

Tätä varten on käytettävä tiettyä sovellusta (Fisconlineen valtuutetuille käyttäjille «File internet» ja palveluun valtuutetuille «Entratel»). Lähettääksesi tällä tavalla valmistetun tiedoston (todennettu) siirry Palvelut – Lähetys -osioon, liitä tiedosto ja paina OK-painiketta.

Miten verokoodin PIN-koodi palautetaan?

Tulosta koko PIN-koodi uudelleen

Käyttäjät, jotka tunnistavat itsensä SPID:n, CIE:n tai CNS:n avulla, voivat noutaa PIN-koodin varatulla alueella valitsemalla «Käyttäjäprofiili»-osiossa kohdan «Poista PIN-koodi / tunnistetiedot».

Kuinka pyytää Veroviraston PIN-koodi?

Siirry verkkosivustolle www.agenziaentrate.gov.it tai AgenziaEntrate-sovelluksen kautta. Täyttämällä ilmoittautumislomake, joka sisältää joitain hakijan tunnistetietoja. Järjestelmä antaa välittömästi PIN-koodin 4 ensimmäistä numeroa.

Kuinka rekisteröityä Fisconline-palveluun SPID:llä?

Jokainen, joka tunnistaa SPID:n, CIE:n tai CNS:n, voi silti pyytää PIN-koodia varatulle alueelle valitsemalla sivun vasemman reunan valikon Käyttäjäprofiili-osiosta Fisconline-tunnusten poisto -toiminnon.

Miten pääset verotuslaatikkoon keskushermoston avulla?

Entä jos kirjaudun sisään kansallisella palvelukortilla (CNS)?

Itse asiassa, valitsemalla Rajoitettu alue (Agenzia delle Entrate -portaalista) → Access Entratel / Fisconline → Pääsy älykortilla, järjestelmä: kun tarvittavat tarkastukset on suoritettu asianmukaiseen lukijaan asetetussa keskushermostossa, se tarjoaa hakija täydellisellä PIN-koodilla.

Kuinka päästä Veroviraston henkilökohtaiselle alueelle?

Käytä Entratel – Fisconline -palvelua

1.10.2021 alkaen yksityisalueellesi on mahdollista päästä vain Spid (Public Digital Identity System), Cie (Electronic Identity Card) tai Cns (National Service Card) -tunnuksilla.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.